Bu tip birşey olası değil, sanırım TOSFED adamı çarmıha gerer.
Zaten lisanssız bir şekilde aynı pist 2 araç sokmak yeterince tehlikeli, bu sölediklerin yine ancak ve ancak yollarda mümkün :D
Printable View
Arkadaslar kayit yaptirmak gerekiyormu? Arkadsla mugladaym ctesi donucektik ama hazir yol ustu kacitmiyim diyorum :) saatleri vs. Ne zaman orda olmak lazim.
bildigim kadariyla bir cok pistte yapilan uygulama bu, giriste imzaladigin kagidin icinde bir de olan kazanin kime odetilecegi pist komiserleri tarafindan goruntulere gore belirlenecektir gibi bir sistemle yapilabilir. Hatta umarim yapilir : ) Zamaninda bir kac araba cikmistik ve cok cok keyifliydi
izmir uzak yaaa ama oradA olmayı cok isterdim
tr de olay farklı 2 araba pistteyse yarış var muamelesi görülüyor
7 gibi de olabılır 0555 404 25 25 mustafa yola çıktıgında benı ara konusalım
tamamdır mustafa sağolasın
hahhaha hacı erayla ben gelelimde takla atmak neymiş öğrenin bizden :hehe:
tr şartlarında tosfed buna izin vermez tahminm ediyorum
şikan kurmadan büyük piste çıkarmıyorlar o dediğin gibi bişeye hiç izin vermezler
ama keşke verseler :(
aman gelme :hahaha::hahaha::hahaha:
şaka kanka gelin kalın bende yaw tatil makara yapalım ;)
ayrıca arıyom açmıyon telefonunu :ofk:
Kanka Scooter ile girsem olur mu :):):):)
bu seferkini kaçırdık gelemiyeceğiz fakat bir dahaki yarışa katılmak isteriz :)
darisi istanbulun basina...
zaten su memlekette yasamak istedigim tek sehir izmirdi iyicene efkarlandim simdi:) bunun ustune bir duble yesil efe yas uzum gider :D
Geliyorum :D
saat tam kacta baslayacak
Siena'ların durumu nedir ?
Bende Kuşadasi'nda tatildeyim güzel tarih benim için , bi aksilik çıkmaz ise ordayım aracı piste sokarmıyım onu şu an için bilemiyorum. Ama önemli olan tanışmak ve muhabbet e tabi birazda foto çekeriz :)
Gel gel yavuz abi bekleriz :) tabi taktın coil leri :D
Bende ordayım inşallah şöyle içimde biriken zehrimi atayım dışarıya kaskımı takıp dişlerimi uzatayım rahatlayayım kendime geleyim
arabamın motor kulağı kopuk o yüzden siena ile yarışıcam
siena il yrışmak en matıklısı, şartlar eşitleniyor-direksyon konuşuyorrrrr....
ver gazzzzzz:D
tek rakibim var TOM. oda hegün pistte antrenman yapıo puhahhahah
Biraz önce piste uğradım, Mustafa ile görüşemedim ama pistteki arkadaşlar bayağı yardımcı oldular. Geçmişten hatırladığım pist yönetimine kıyasla çok daha fazla ilgileniyorlar. Özel sektör böyle bir şey olsa gerek :)
Time trial'da da kullanılacak olan orta bölümü çok beğendim. Egem virajını zaten herkes biliyordur ama orta bölüm bence esas farkı yaratacak kısım.
Siena'ları denemedim ama birileri turluyordu, gördüğüm kadarıyla çok iyi lastikleri ve süspansiyonları var. Neredeyse kendilerinden iki kat güçlü arabalara bile kafa tutabilirler. Siena kullanacak arkadaşlar arasında bayağı sıkı rekabet olacaktır.
Cuma günü görüşmek üzere.
sienalar 0 km lastikten sonra çok değişti bu arada belirtmek isterim antrenman 50 tl ye 10 tur atılıyor ilgilenen arkadaşların dikkatine uras begendiğine sevindim gerçekten çok iyi bir pist hazırladık yarışmacılara
50 tl ye 10 tur mu. Oha bedava. Zaten 25 tl benzin yakarsın 10 turda sürekli devirde.
ben bu gidişle maaşı gömeceğim gibi zaten piste. kombine bilet olsun, aylık ödeyelim antrenman parasını :)
büyük pisttemi yoksa 2 hafta önceki gibi gokart pistindemi yapılacak
ne kadar aralıklı yapılcak? benım malzemelerım haftaya ızmırde olucak araba toplanması ıle haftaya haftasonu hazır olur 3 agustostada cesmeye gelıcem tatıle o sıralarda yapıcakmsınız abı? cıddı zaman kasarım suankı yol setupıyla