gidiş ve ses çok güzeldi :) tebrikler :)
Printable View
gidiş ve ses çok güzeldi :) tebrikler :)
diğerlerini bekliyoruz mustafa abi...
ilk kez çıkmama rağmen zaman güzeldi :) 400hp Turbo 4 cekere saniyenin 10 da 1 i zamanla geçilmek iyi bana göre :) Murat kardesim gelseydin bugün ve gecseydin beni önceki zamanın beni bağlamaz ;) pistin arka tarafı sarı toprak doluydu kaymaktan hal olduk ;) haftaya Cuma gelde bı yarışalım ;) haftaya az bı iyileştirmelerim olucak aracı ayriyetten bugün coilleri sertlestirmedim unuttuğum için :) ilk kez çıkıp bu derece benim için yeterli :) mustafa abi teşekkürler bugün için :)
Düzlüğe çıkan son viraj her yarışta toprak oluyor ona yapacak bir şey yok. Yine de ilk giriş için iyi bir zaman yapmışsın, gerisi gelir. Pist aynı pist olduğu için ha bu hafta yapmışsın ha geçen hafta yapmışsın zaman aynı zaman, bir şey değişmez. Küçümsediğin arabanın zamanını geçemedin diye takılıyorum yoksa işim olmaz millete laf yetiştirmeyle :)
Lastik havalarını yükseltip süspansiyonu da en serte getirsen turları attıkça sen de yaparsın daha iyi bir zaman, araba müsait. Keyif aldıysan aktivite amacına ulaşmıştır. İkincilik için de tebrik ederim.
bırakın pisti de pist çkışı fenaydı :D ahha adam arabanın kafasını zıplata zıplata 240 la şerit atlıo ya delirmiş bu herif :D saliselik arayla 2 hareket yaptı o bize yetti :D klasik 4.vites kesiciyle viraj dönmeye zaten alıştım artık
walla jumbo en son beni indirin ben otobüsle gitçem diyodu arabada :hahaha: ben zevkten kahkata atıyodum jumboya chicken chicken chicken diyerek hahaahahaahha
en son mavişehir virajını dönerken lastikten duman çıkıyodu :D
güzel geceydi bu arada selçuğuma tebrikler yolda olduğu gibi pisttede iyidi ilk defa o piste çkmasına rağmen bi dahakine daha iyi olcak inşallah
valla delıkanlı gıbı soluorum Sen harbıden Hakkını verıosun bu arabanın selcuk abı yanı anlattıkları kadar varmıs Dıreksyonun. ama harbıden gerek olmayan hareketler :D
Mustafa abı bu kameradan bende ıstıorum benım cok ısımı gorur bu ya :S
Egemden sonraki sag viraj devamındaki sol dar yol ve devamı sag dar yol toprakti bahsettigin yer değil:) haftaya gel yarışalım fazla uzatmaya gerek yok.. türlü polim yaptın eşit şartlarda girelim diye gelmedin :) ne diyim şimdi :)
batucum 2. olduk bitti haftaya daha iyisini yaparız kismetse ;)
Güzel bir etkinlik oldu özellikle STP Type-R'ı izlemek çok zevkliydi, katılan herkese teşekkürler :)
saniyelerin yakın olmasının en büyük sebebi pistin ufak olması, type-r ve panameranın kullanıcılarının pisti tanımamasıdır diye düşünüyorum.
hatta Kaan çeşmedeydi aradım yarış var hadi atla gel dedim ve evde otururken aracına atlayıp geldi zaten son yarışanda oydu...
yok zaten yazdığımı kötülemek amaçlı yazmadım... scricco geçen haftada o pistteydi diye biliyorum ilk 2 ilk kez çıktı o piste sadece onu söylemek için yazdım... pisti tanısalar daha iyi bir sonuç alırlardı... aracın durumu hakkında bir bilgim yok jumbo biliyo diye biliyorum görünce yazacaktır...
O pistte panamera'dan çok bişey beklememek lazım.
seko kinayeli yaziyosunda bı icraatını göremedik be paşam :) çık gel haftaya kapışalım :))