Olm daha geçen gün çekmecedeydin bağırdım onur diye tanımadın beni :) bua et araba yoktu kovalardım :) araba çok güzel bu arada.
Printable View
hacım senin giderin belli de adam scirocco ile o zamanı nasıl yapmıs yahu hele birde stock ise scirocco gercekten iyi yol tutuyor diyorum.
salı odemiste carsamba izmir de idim . odemis atık su arıtma tesisinde salı gunu sabah 10 dan aksam 8 e kadar olcum yaptım beynim sulandı izmirde gece 11 de otele giris yaptım carsambada cigli de dogus vanada kabul vardı sonra dondum imkan olsaydı izmir li arkdaslara bir merhaba diyecektim :icon_tup:
cok mutevazi gordum 220 ps typer :hahaha:
scirocco full stock
tüm zamanların olduğu liste varmı
herzaman piste girenle ilk kez gireni aynı kefeye koyabilirsin sen sıkıntı yok :) 220+\- yazdım cai hdr egzozla yanlismi yazmisim ? sen beni mütevazı gor ben seni boş adam olarak görüyorum ;) geldim girdim kupamı aldım, sende yap artık bisiyler ne dersin ?
sen tam bir apacisin ya yemin ederim alasisin...istanbulda ilk buluşmada sana gircem seko buraya yazıyorum ;) girmeyen STPyide burdakiler s..sin;)
typerla o sanıye hayal;) nordschleife cıksalar araba farkı ortaya cıkar. sıenalar var ya onlarda 110 hp dıolar ama 90 cıkmaz;) pıstte 4 cekcek yer yok hala beygır konusuoruz o da ıımıs. porsche de 400hp ımıs;) vıdeoyu ızledın sanırım selcuk nasıl sarmıs hala ole bole demek bence senın selcukla bı sıkıntın oldugunu ve taraflı yazdıgını gosterır. araban stock mus selcukta dc headers var orta borun ve caınde bende rıca ederım selcuk gelınce ıstanbulda bı deneyın;)
hadi devam edin birbirinize sarmaya
gecen sefer kiyamadim
arkadasa bu sefer acırsam adiyim ;) ona yaZacaklarım bu kadar,gerisi yakında;)
http://www.youtube.com/watch?v=NUuKvtLYmKk
buyrun panamera :)
edo nezaman girecek tt ye :)
Cuma yaparsan ;)