Ayarlayabilirsem bende gelmeyi planlıyorum.
Son stock halleriyle denemek istiyorum pistte.
Printable View
Ayarlayabilirsem bende gelmeyi planlıyorum.
Son stock halleriyle denemek istiyorum pistte.
evet beyler bu cuma honda35 gecesinde bakalım ne süprizler bekliyor bizleri ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Rbb9eKLdS-w
batucan tütüncüoğlunun videosu
batucan sen çok güzel döndün olum ah bide araban hızlı olsaydı güzel derece yapardın
hızlı olamadığı için mi iyi döndü acaba :hahaha:
batunun direksiyonu iyidir hzlı araba kullanmıs halinide biliyorum güzel bi makina olsaydı altında dönerdi eminim ;)
amca, ellerinden öperim, hiss-i kable'l vukû diye ben buna derim.
@grkm Kardeşim, Ali ehliyetini alana kadar hiç trafiğe çıkmış mı ? Pist yarışlarına katılmak için ehliyet şart değil zaten, eğitim sertifikası yeterli oluyor lisans için. Keşke bu genç kardeşimizi de trafikte gazlarken değilde, pistte adam akıllı bir şampiyonada görebilsek..
yarın obur gun bu tanımadıgım adam sevdigim birine, ailemden birine yada kaldırımda yürüyen masum bir vatandaşa çarparsa onun psikolojisi nolucak peki mr.knowledge?
Şimdi de cem koydu tebrikler.. Sonuçta serzeniş panaremaya olmuş şahinli bi çocukda yakınına çarpabilir..
Ancak sorun bence şu.. İnsanlar her zaman daha fazlasını ister nefis olayı.. Umarım ömrü bu şekilde geçip herşeyi elde ettikten sonra sapıtmaz.. Allah daha çok versin,banane...
kamerayı dışarı değil de dikiz aynasının biraz arkasına veya yan koltuk kafalığına sabitleseniz daha anlaşılır olur kanımca
koydusu bilmemnesi yok bu işin, fikir paylaşıyorsak eğer al benim fikrimi sende savunuyorsun. Derdim panamera,f430,gtr falan değil, derdim ehliyetsiz trafiğe çıkmak, tecrübesiz bir şekilde güçlü araba kullanmak. Yanlış anlaşılmasın, trafikte 2 kere rastladım, yoğundu trafik, sakin kullanıyordu arkadaş. Ama Cenab-ı Rabb'im göstermesin, Allah korusun bir kaza bela gelirse başına, onun psikolojisi apayrı. Bunu ne sen bilebilirsin Bay Google'm Cemim, ne de sen bilebilirsin Sefam.
Ha bir de, fakir edebiyatı lafları falan şık değil, ne samimiyetimize ne insanlığına yakıştırdım, bunu da bilesin. Cebimdeki, banka hesabımdaki paradan ben mesulüm. Ailem böyle uygun görüyorsa, kendi paramı kazanana kadar Corsa'ya binerim.
Ayrıca konuyu uzatmanın manası yok inci sozluk alıntılarıyla
efe sen aynı durumda olsan " yok babacığım panamera yerine izmir halk otobusunu tercih edeceğim, ornek bir vatandaş olacağım ,haydi efe durağa kaçar .. " derdin dimi :D ya bi git lan ! kapa konuyu kıskanma :D
hırslanma efe , kıskanmıcan ole varsa biner adam yapıcak bişe yok :) Sende olsa sende binerdin adın gibi biliyosun.
Cocuk kimdir nedir tanımam yasini bile bilmiyorum ama boyle triplere gerek yok , bastan girseydin trafikte tehlike falan eyvallahta orda konu aracın pahalılıydı bence neyse.
uzamasın :)
vay be, trafik mevzusu falan acilmis:
ne halt ederseniz edin
düzlük farketmez diyodum farkediyormuş araba harbiden hızlanmıyordu :) yapıcak bir şey yok elimizdeki bu bununla idare ediyoruz... yarıştan sonra bi kaç kişi iyi bir sonuç çıkarcan diye bekledik dedi ben keşke sienayla girseydim diye kendime kızıyordum ama o zamanda bilmediğim bir araç nerde ne tepki verceğini tahmin etmesi zor olacaktı diye düşündük... bir dahaki yarışta bi de sienayla denicem bakalım sonuç ne olcak....
eşit şartlardaki bir araçla denemeye her zaman hazırım ;) aykutun arabayla deniyelim :)
tamam doğru söylüyorsun trafikte kullanması hem kendi hem de çevresi için tehlikeli fakat buna hiç birimiz bir şey diyemez... ehliyetsiz trafiğe hiç çıkmadın mı? hiç araba kaçırmadın mı? etrafta o kadar ehliyetsiz adam var ki en azından kaan hız ve adrenalinini pistte atıyor... bir de ehliyeti olup o kadar kişiye zarar veren o kadar kişiyi tehlikeye atan bir sürü şöför var... trafikte etrafında araç varken etrafını tehlikeye atacak bir hareketini görmedim. artı olarak parasını veya araçlarını hiç bir zaman kötüye kullandığını görmedim... önceki yarışta rx8 ini bana verdi kullanmam için... hani hiç bir zaman parasınla kimseyi ezmedi...
tamamdır Batucan kapansın artık bu konu burada, kazasız belasız iyi günlerde kullansınlar bütün araçlarını.
amma uzadı konuya hay zengınlıgıne fakırlıgıne ya herkesın parası kendıne arkdas bırakın ya
her seferinde gelicem diyorum gelemiyorum :D bu sezon inşallah gelir pist zevkini tadarım :)
http://www.facebook.com/photo.php?op...05637&view=all
aykut kardeşim saolsun organizasyon fotolarımızı yüklemeye başladı devamı geldikçe paylaşacagız eline sağlık çok aykut güzel kareler bunlar ;)
Ellerine sağlık aykutum :)
Bende Ekledim bi kaç tane :)
aykut yine döktürmüş...
[QUOTE=E21TURBO;1619296]olay budur;) işin bitiminde katılımcılar mutluysa bizde mutluyuz inşallah daha iyi pozlarınızıda yakalarız pistte[/QUOTE
Bir sorum olacaktı eşimde time trial e girsin bu atmosferi ,pistte dönmeyi bir görsün istiyorum o tur atarken yanında oturma imkanı varmı?bi kural filan varmı?
Aykut eline koluna sağlık Balkanın resme bayıldım.
telefon numaranız nedir ben arayım sizi detaylı konuşalım