abi zaten seni 1. sayabiliriz sonuçta 2 araç arasında dağlar kadar fark var...
Printable View
bırakın pisti de pist çkışı fenaydı :D ahha adam arabanın kafasını zıplata zıplata 240 la şerit atlıo ya delirmiş bu herif :D saliselik arayla 2 hareket yaptı o bize yetti :D klasik 4.vites kesiciyle viraj dönmeye zaten alıştım artık
walla jumbo en son beni indirin ben otobüsle gitçem diyodu arabada :hahaha: ben zevkten kahkata atıyodum jumboya chicken chicken chicken diyerek hahaahahaahha
en son mavişehir virajını dönerken lastikten duman çıkıyodu :D
güzel geceydi bu arada selçuğuma tebrikler yolda olduğu gibi pisttede iyidi ilk defa o piste çkmasına rağmen bi dahakine daha iyi olcak inşallah
valla delıkanlı gıbı soluorum Sen harbıden Hakkını verıosun bu arabanın selcuk abı yanı anlattıkları kadar varmıs Dıreksyonun. ama harbıden gerek olmayan hareketler :D
Mustafa abı bu kameradan bende ıstıorum benım cok ısımı gorur bu ya :S
Egemden sonraki sag viraj devamındaki sol dar yol ve devamı sag dar yol toprakti bahsettigin yer değil:) haftaya gel yarışalım fazla uzatmaya gerek yok.. türlü polim yaptın eşit şartlarda girelim diye gelmedin :) ne diyim şimdi :)
batucum 2. olduk bitti haftaya daha iyisini yaparız kismetse ;)
Güzel bir etkinlik oldu özellikle STP Type-R'ı izlemek çok zevkliydi, katılan herkese teşekkürler :)
saniyelerin yakın olmasının en büyük sebebi pistin ufak olması, type-r ve panameranın kullanıcılarının pisti tanımamasıdır diye düşünüyorum.
hatta Kaan çeşmedeydi aradım yarış var hadi atla gel dedim ve evde otururken aracına atlayıp geldi zaten son yarışanda oydu...
yok zaten yazdığımı kötülemek amaçlı yazmadım... scricco geçen haftada o pistteydi diye biliyorum ilk 2 ilk kez çıktı o piste sadece onu söylemek için yazdım... pisti tanısalar daha iyi bir sonuç alırlardı... aracın durumu hakkında bir bilgim yok jumbo biliyo diye biliyorum görünce yazacaktır...
O pistte panamera'dan çok bişey beklememek lazım.
seko kinayeli yaziyosunda bı icraatını göremedik be paşam :) çık gel haftaya kapışalım :))
hacım senin giderin belli de adam scirocco ile o zamanı nasıl yapmıs yahu hele birde stock ise scirocco gercekten iyi yol tutuyor diyorum.
salı odemiste carsamba izmir de idim . odemis atık su arıtma tesisinde salı gunu sabah 10 dan aksam 8 e kadar olcum yaptım beynim sulandı izmirde gece 11 de otele giris yaptım carsambada cigli de dogus vanada kabul vardı sonra dondum imkan olsaydı izmir li arkdaslara bir merhaba diyecektim :icon_tup:
cok mutevazi gordum 220 ps typer :hahaha:
scirocco full stock
tüm zamanların olduğu liste varmı
herzaman piste girenle ilk kez gireni aynı kefeye koyabilirsin sen sıkıntı yok :) 220+\- yazdım cai hdr egzozla yanlismi yazmisim ? sen beni mütevazı gor ben seni boş adam olarak görüyorum ;) geldim girdim kupamı aldım, sende yap artık bisiyler ne dersin ?
sen tam bir apacisin ya yemin ederim alasisin...istanbulda ilk buluşmada sana gircem seko buraya yazıyorum ;) girmeyen STPyide burdakiler s..sin;)
typerla o sanıye hayal;) nordschleife cıksalar araba farkı ortaya cıkar. sıenalar var ya onlarda 110 hp dıolar ama 90 cıkmaz;) pıstte 4 cekcek yer yok hala beygır konusuoruz o da ıımıs. porsche de 400hp ımıs;) vıdeoyu ızledın sanırım selcuk nasıl sarmıs hala ole bole demek bence senın selcukla bı sıkıntın oldugunu ve taraflı yazdıgını gosterır. araban stock mus selcukta dc headers var orta borun ve caınde bende rıca ederım selcuk gelınce ıstanbulda bı deneyın;)
hadi devam edin birbirinize sarmaya
gecen sefer kiyamadim
arkadasa bu sefer acırsam adiyim ;) ona yaZacaklarım bu kadar,gerisi yakında;)
http://www.youtube.com/watch?v=NUuKvtLYmKk
buyrun panamera :)
edo nezaman girecek tt ye :)
Cuma yaparsan ;)
92 liymis arkadas,onunla bide sienalarla yarışmak lazım doğanım :)
seko abimiz geri vitesi olmayan ve kendinden baska kimsey beyenemeyen bi abimiz :D azimini takdir ediyorum :)
ne bilim la:) 92 li dediler:) vay kerata vay :D