User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
199 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: time trial izmir vol.2

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 liymis arkadas,onunla bide sienalarla yarışmak lazım doğanım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seko abimiz geri vitesi olmayan ve kendinden baska kimsey beyenemeyen bi abimiz azimini takdir ediyorum

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kaan'ıma 16 yaşında böyle
    gece yapmıs bıde gunduz denese daha ıyı cıkar sanırım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet......
    ehliyetiyle birlikde daha iyi sürelere imza atıcakdır takipdeyim arkadaşı maşallah
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

alf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman cırtlar işte sienalarla 92limi olmuş dün akşam
    DD-Tune
    Mechanics -Tuning - Accesories
    EcuTech Chiptuning -Remapping

www.ddtune.net
    www.instagram.com/ddtune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bilim la 92 li dediler vay kerata vay

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bilim la 92 li dediler vay kerata vay
    İzninizle sürüşünüzü biraz eleştirmek istiyorum, ciddiye alırsınız ya da almazsınız, ama kendi gördüğüm yanlışları söylemek isterim daha iyi zaman çıkarabilmeniz için. Düşünceler tamamen bana aittir.

İlk gördüğüm hatanız aracınızı çok sert kullanıyor olmanız, sanki roll de sürüyormuş gibi hani gazdan ayağınızı saniyelik çekseniz geçilecekmişsiniz hissine kapılmışsınız. Çok ama çok sert kullanıyorsunuz ki küçük bir pistte güçlü bir fwd ile yapılacak en büyük hata budur hele de coilover(var sanırım)larınız yumuşakta ayarlıyken. TT'yi rollden tamamen ayırmanız gerekir. Ne kadar yumuşak kullanırsanız o kadar güzel tepkiler alırsınız, sert kullanmanız sizi understeer yoluna götürür ki bol bol bu tt de yapmışsınız. Öncelikle virajlarda yarım gaza alışmanız gerekir, ya bas çek yapıyorsunuz ya da viraj çıkışlarında tam gaz yapıp açık diff ten dolayı da boşta kalan tekerlek yüzünden kesicide kalıp tüm gücü yola aktarmıyorsunuz. Bu da çok çok zaman kaybettiriyor. Ayrıca fren noktalarınızda da biraz çalışmanız gerek tabi yarış çizgisi de. Fren noktası ve yarış çizgisini pistte daha çok tur atarak tabi bulabilirsiniz ama hep dediğim gibi en büyük hatanız çok sert kullanıyor olmanız. Bu stili kullanarak fwd de understeer i , rwd araçta oversteer durumunu bol bol yaşarsınız. Ha bir de eklemek isterim, Sifirincimurat nickli arkadaşın teoride ve LFSde(evet size komik gelebilir ama 1 saniyelik farkın büyük nedeni belkide) sizden çok çok daha üstün olduğunu biliyorum, evet type r daha güçlü bir araba olabilir ama küçük pistte güce ters orantılı sürüş biçimini belirlerseniz çok güzel zamanlar yaparsınız, biz de kesici sesi yerine alkışları daha çok duyarız.

Tekrar söylüyorum isterseniz ciddiye almayın ama denediğinizde neden daha yavaşım diye düşünmeyin, başlarda sadece o "smooth" sürüşü yakalarsanız çok daha ileriye götürürsünüz zamanlarınızı, tabi ben sadece 1.liğe oynamak istiyorm böyle sürmeye devam ederim derseniz, zamanınız max 1 saniye ileri gider daha da gitmez düşüncesindeyim.. Ha bir de ileriki seviyelerde sol ayak freni ve heel and toe deneyin o type r ın hakkını verin pistte, şu anda hiç ama hiç verdiğinizi düşünmüyorum.

Doğuş.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

ha_SaaaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3muz cıkalım hatta sıenalar la bende rakıp olabilrim sıze o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer ile ilk time trialim vtecimle neler yaptığımı cogu kisi bilir .ilk defa time triale çıktım ilk defa bu piste çıktım aracımın tepkilerini yeni öğreniyorum. bı dahakinde zamanı beraberce görürüz sıkıntı yok, çizgi bilmiyosam ben ne diyim videoda o yüzden çizgi yok fikirlerine saygı duyarım ama tek surusumden kesin yargılar çıkarmışsin bı dahakini yine izleriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer ile ilk time trialim vtecimle neler yaptığımı cogu kisi bilir .ilk defa time triale çıktım ilk defa bu piste çıktım aracımın tepkilerini yeni öğreniyorum. bı dahakinde zamanı beraberce görürüz sıkıntı yok, çizgi bilmiyosam ben ne diyim videoda o yüzden çizgi yok fikirlerine saygı duyarım ama tek surusumden kesin yargılar çıkarmışsin bı dahakini yine izleriz
    Ben daha önceki time trial videonuzu görmedim sadece şu sürüşünüzle ilgili yorumlarımı söyledim. Çizgi konusunda daha iyi olabilirsiniz diyorum çünkü sürekli understeer a düşüyorsunuz doğal olarak çizgiden çıkıyorsunuz, yani hedefinizdeki çizgi doğru sürüşünüzden kaynaklanan hata çizgiden çıkarıyor. Fren noktasındna bahsettim mesela bir kaç kere emin olamayıp gazı bıraktıktan sonra tekrar basıp bırakmışsınız düzlükte.çizgi ve fren noktaları dediğim gibi pisti öğrenerek yani daha çok tur atarak olur doğal olarak aracınızı da tanırsınız. Benim aslında genel olarak tek olarak kötü yönde eleştirdiğim gaza gerektiğinden çok çok fazla yüklenmeniz. Ben sizi sadece roll de gördüğüm için de vti ile neler yaptığınızı bilmiyorum pistte bir de böyle bakın Teşekkür ederim dikkate aldığınız için bu arada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben daha önceki time trial videonuzu görmedim sadece şu sürüşünüzle ilgili yorumlarımı söyledim. Çizgi konusunda daha iyi olabilirsiniz diyorum çünkü sürekli understeer a düşüyorsunuz doğal olarak çizgiden çıkıyorsunuz, yani hedefinizdeki çizgi doğru sürüşünüzden kaynaklanan hata çizgiden çıkarıyor. Fren noktasındna bahsettim mesela bir kaç kere emin olamayıp gazı bıraktıktan sonra tekrar basıp bırakmışsınız düzlükte.çizgi ve fren noktaları dediğim gibi pisti öğrenerek yani daha çok tur atarak olur doğal olarak aracınızı da tanırsınız. Benim aslında genel olarak tek olarak kötü yönde eleştirdiğim gaza gerektiğinden çok çok fazla yüklenmeniz. Ben sizi sadece roll de gördüğüm için de vti ile neler yaptığınızı bilmiyorum pistte bir de böyle bakın Teşekkür ederim dikkate aldığınız için bu arada.
    rica ederim yapıcı eleştiriye herzaman açığım aracın pist karakteristiğini zamanla cozecegim nasıl olsa gelişmezse zaten bende sıkıntı vardır ama yok çok şükür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rica ederim yapıcı eleştiriye herzaman açığım aracın pist karakteristiğini zamanla cozecegim nasıl olsa gelişmezse zaten bende sıkıntı vardır ama yok çok şükür
    İnşallah, kamera açıları falan da çok güzeldi bu arada aracınızın sesi de çok güzel.. Bir de çıkan tüm araçları görsek daha güzel olabilir

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edo nezaman girecek tt ye
    bornovadan donduk abı gerıye fena rahatsızlandım evoyu cesmede bırakmıstık ztn sıena ıle pıstı gormek ıstemıstım,cızgılerı ogrenıyım dıe. bu hafta ıcı bı aksam gırıp 10 tur atayımda alısayım bırazcık. mıtsubıshı arabayı elımden almasın rezıl ettın bızı dıe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok zaten yazdığımı kötülemek amaçlı yazmadım... scricco geçen haftada o pistteydi diye biliyorum ilk 2 ilk kez çıktı o piste sadece onu söylemek için yazdım... pisti tanısalar daha iyi bir sonuç alırlardı... aracın durumu hakkında bir bilgim yok jumbo biliyo diye biliyorum görünce yazacaktır...
    scirocco ile ben yarıştım ve ilk defa yarıştım bu pistte ,ve salak oldum bu kadar küçğk bi pist diye .yani başka strateşi bile belirleyemeden yarış bitti artık başka yarışlere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nikox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scirocco ile ben yarıştım ve ilk defa yarıştım bu pistte ,ve salak oldum bu kadar küçğk bi pist diye .yani başka strateşi bile belirleyemeden yarış bitti artık başka yarışlere
    Sende ilk defa cıktın yani kardesim tebrik ederim stock arac ile mukemmel zaman yapmısın sanırım sende bir once fn2 vardı, gercekten helal olsun saglam bilek varmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan senin popon neden kasiniyo bilader ? bi icraatta sen yap artıkta görelim,gel benzin parani veriyimde piste çık ,vadelideki 15 binin bitmes böylece aman naparsin sonra

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tube olduğu için videoları izleyemiyoruz başka yerde var mı?
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nikox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hakkında geçen yarışta çok iyi sonuç yaptı ıvır zıvır bir şey konuşuluyordu ben ondan ilk değil dedim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hakkında geçen yarışta çok iyi sonuç yaptı ıvır zıvır bir şey konuşuluyordu ben ondan ilk değil dedim....
    yok önemli değil. ben daha önce pistgünleri org da büyük pistte 2 defa time trial e katıldım ama bu küçük pist çok farklı özellikle arka taraf panamera lı arkadaşı tebrik etmek lazım o kadar büyük bi araba ile iyi zaman çıkarmış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)