çeşmedeyim abi malesef![]()
Sanırım birçok soru işaretine yanıt bulduk dünkü toplantımızda. Gelişmeler çok yakında sizlerle![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hayatın anlamını mı anladın tago he!! ya yavrum sen niye girmiyon ben senle yarışcam![]()
Hangi yarışta bana eydan okuyabilcen ben onu düşünüom hakaçi![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ya ister drag ister time ne istersenya 1.4 bişi bul deneyek
![]()
gel siena ile kapışak![]()
mustafa bey eger mumkunse ankara yarışları ile denk getirmemeye çalışalım ***** gönül ikisinede gitmek istiyor ama birer hafta arayla yada aynı hafta olursa tercih meselesi sıkıntı yaratacak iki taraftada yarışmak isteriz kolay gelsin
07 lb 726 loadıng BY BAŞTAŞ PERFORMANCE %99,9
ya ben benim olmayan arabaya binmem güvenememsen 1.4 bi araç bul
ahaaaa anladım copene karşı diosun demi
palio multijet uyarmı![]()
Mustafa abi imzanda avatarinda biraz degisiklik yaptim haberin olsun![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
olur olur neden olmasın 1.3 80hp copen multijetle eşit sayılır![]()
büyük-küçük pist ?? fark edermi.
Bu iş çok zevkli olmaya başladı be![]()
hem büyük hem küçük şart ben küçükte hiç dönmedim adil olsun ortalamayı alırız![]()
Mustafa abicim daha 1 ay gibi süre var kim öle kim kala inşallah o tarihlere kadar araba biter rodaj ıvır zıvır.. sınıflandırma hacime göremi yapıyorsunuz ? eğer hacime göre ise 1.6 ve 2.0 sınıflarında(2 sınıfda da yarışmak istiyorum)
4 yarışa ölüm olmadıgı ve araba sağlam oldugu takdirde geliceğimin garantisini verirsem bana güzel bi fiyat verirmisin kayıt ücretlerindeciddiyim bu konuda ona göre bende bi plan yapıcam hem maddi hemde tarihsel acıdan
![]()
gökicim sana kombine ayarlayalım ozamanşaka biryana seni pistimizde görmek bizi mutlu eder
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)