User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ralli ile ilgili merak ettiklerim?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dextroit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayda bu kadar pahalımı bu spor bu sevdadan vazgeçmek lazım. Bunun amatör Antalya içerisinde yapılan yarışı falan yok mu? Antalya motor sporları klübü bir kaç organizasyon yapmış onlardada servis vs herşey var mı?

Uncalıdaki üniversiteye bağlımı bilmiyorum ama bağlıysada girişi üniversite tarafından değil arka taraftan heralde.
    kısaca evet diyorum

dextroit
    Misafir
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısaca evet diyorum
    1 haftadır araştırıyorum. 1 günde vazgeçtim en azından 1 kere araç kiralayarak girmek istiyorum bana ne kadara patlar?

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klüp sana servis vermez daha doğrusu kimseye vermez.Servisini kendin almak zorundasın eğer bir takımda yarışmıyorsan.Kendi mekanikerin ustan olması gerekli.Bu ustada öyle alelade bir usta olamaz tabi servis zamanın yarıs içerisinde kısıtlı bir zaman olacağı için cok cabuk ve hızlı olarak aracındaki arızayı giderebilecek bir mekanikerin olmalı.Yada takımlara basvurarak onlardan tek rallilik servis alabilirsin bunun maliyetide yarıs bası minimum 1000TL den başlar.
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 haftadır araştırıyorum. 1 günde vazgeçtim en azından 1 kere araç kiralayarak girmek istiyorum bana ne kadara patlar?
    5000 tl bütçe ayır en çok o kadar tutar

dextroit
    Misafir
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klüp sana servis vermez daha doğrusu kimseye vermez.Servisini kendin almak zorundasın eğer bir takımda yarışmıyorsan.Kendi mekanikerin ustan olması gerekli.Bu ustada öyle alelade bir usta olamaz tabi servis zamanın yarıs içerisinde kısıtlı bir zaman olacağı için cok cabuk ve hızlı olarak aracındaki arızayı giderebilecek bir mekanikerin olmalı.Yada takımlara basvurarak onlardan tek rallilik servis alabilirsin bunun maliyetide yarıs bası minimum 1000TL den başlar.
    Takımlara başvur derken araç kiralayanlardan bahsediyorsunuz değil mi?

5000 tl bütçe ayır en çok o kadar tutar
    Yarış başına değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takımlara başvur derken araç kiralayanlardan bahsediyorsunuz değil mi?

Yarış başına değil mi?
    evet yarış başı 5 bin de bankada olsun muhtemelen uçacaksın

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç kiralarsan zaten muhtemelen servisi aracı kiraladığın takım sana sağliycak.

Kendi aracın olursa takımlardan belirli bir ücret karşılığında yarış başı servis alabilirsin..

Yada dediğim gibi kendi mekanikerin mutlaka olmalı...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

dextroit
    Misafir
    evet yarış başı 5 bin de bankada olsun muhtemelen uçacaksın
    Yok ya bir yarışa 10 bin verirsem battık artık

Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç kiralarsan zaten muhtemelen servisi aracı kiraladığın takım sana sağliycak.

Kendi aracın olursa takımlardan belirli bir ücret karşılığında yarış başı servis alabilirsin..

Yada dediğim gibi kendi mekanikerin mutlaka olmalı...
    Ben denk gelsin bir araç alayım yarışlardada servis alırım böylelikle hevesimi gidermiş olurum. Yarış başı servis maliyeti ne olur?

moko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dextroit konuyu başından beri okudum arkadaşlar ellerinden gelen bilgileri sonuna kadar verdiler ve hepside doğru bilgiler eğer gerçekten rally camıyasının renkli dünyasında bulunmak istiyorsan sana ufak bir tüyo vereyim federasyonda kayıtlı ol AMK'a sana belirli bir zaman görev aldığında etap güvenlik aracı verirler onunla yarıs aralarında aynı toprak yolda çıkar gazlarsın bu kadar dert etme 2000-2003 yılı arası bende rallyde ford takımının etap zamanlama görevlisiydim bu camiyadan insanı nasıl soğuturlar içine girince anlarsın merak etme ( uğur'um tebrik ediyorum senide iyi sabır varmış )

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

Antalya'daymışsınız. Eğer siz de isterseniz uygun bir zamanda garajımızda görüşerek size işin teferruatlarını, araçların nasıl hazırlandığını, hangi ekipmanlara sahip olmanız gerektiğini vs vs anlatabiliriz. hem tanışmış oluruz, hem de araçlarımızı inceleme fırsatı olursunuz.

Ralli maalesef ülkemizde 'Zengin Sporu' olarak gelmiş, öyle de gider... Önemli olan otomobil almak değil, onu yürütebilmek ve yarışa girebilmektir. N2 bir aracı 10k'ya aldınız diyelim. İş onunla bitmiyor... Aracın koltuklarının ve kemerlerinin homologasyonu bitikse sizi minimum 1500 TL'lik bir masraf bekliyor... Önümüzdeki sezon Hans zorunluluğu getirdi, en ucuz hans uyumlu kask 1750 TL, Hans da 1000 Euro... Tulum da en ucuzu 650-700 TL civarı... Lisans çıkartacaksınız, bir dünya lastik alacaksınız, servis için biriyle anlaşacaksınız (sanayi ustalarını kasdetmiyorum, ralli servisi apayrı bir olay, örneğin şanzıman değiştirmek için maksimum 30 dakikanız var).

Kiralama yoluna gitmek ilk etapta daha mantıklı olur ki bizler de zaten amatör arkadaşları bu şekilde yönlendiriyoruz. Ancak kiralayınca da bir sözleşme imzalıyoruz. Aracı sıfır şekilde teslim edip aynı şekilde teslim alacağımıza dair. Yani yarış içindeki tüm hasar kiralayana ait... Son yarışta benim araç kiraladığım kişi ilk virajda takla attı mesela...

Ama yine de kiralama en uygunu ilk etapta. Sonra bu işi yapmaya karar verirseniz bir otomobil alırsınız. Biz genelde paket olarak 'All Inclusive' kiralıyoruz. Siz sadece gelip bizim verdiğimiz tulumu ve kaskı giyip direksiyona oturuyorsunuz, antrenman yapıyoruz, yarışa hazırlıyoruz ve yarıştırıyoruz.

irtibat bilgilerimi size özel mesaj olarak atıyorum, istediğiniz zaman garajımızda görüşebiliriz.

Can Çimir
    Antalya Motorsporları Kulübü

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ralli izlemesi çok zevkli bir iş fakat bunu yapmaya gelince yukarıdaki mesajları okudukça bayağa çilekeşli maliyetli bir iş.İnş. istediğini başarabilcek sabıra,paraya ve cesarete sahipsindir.Büyük hayal kırıklığı olabilir bu giriştiğin iş sonunda.Hakkında hayırlısı .
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Alfetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Antalya'daymışsınız. Eğer siz de isterseniz uygun bir zamanda garajımızda görüşerek size işin teferruatlarını, araçların nasıl hazırlandığını, hangi ekipmanlara sahip olmanız gerektiğini vs vs anlatabiliriz. hem tanışmış oluruz, hem de araçlarımızı inceleme fırsatı olursunuz.

Ralli maalesef ülkemizde 'Zengin Sporu' olarak gelmiş, öyle de gider... Önemli olan otomobil almak değil, onu yürütebilmek ve yarışa girebilmektir. N2 bir aracı 10k'ya aldınız diyelim. İş onunla bitmiyor... Aracın koltuklarının ve kemerlerinin homologasyonu bitikse sizi minimum 1500 TL'lik bir masraf bekliyor... Önümüzdeki sezon Hans zorunluluğu getirdi, en ucuz hans uyumlu kask 1750 TL, Hans da 1000 Euro... Tulum da en ucuzu 650-700 TL civarı... Lisans çıkartacaksınız, bir dünya lastik alacaksınız, servis için biriyle anlaşacaksınız (sanayi ustalarını kasdetmiyorum, ralli servisi apayrı bir olay, örneğin şanzıman değiştirmek için maksimum 30 dakikanız var).

Kiralama yoluna gitmek ilk etapta daha mantıklı olur ki bizler de zaten amatör arkadaşları bu şekilde yönlendiriyoruz. Ancak kiralayınca da bir sözleşme imzalıyoruz. Aracı sıfır şekilde teslim edip aynı şekilde teslim alacağımıza dair. Yani yarış içindeki tüm hasar kiralayana ait... Son yarışta benim araç kiraladığım kişi ilk virajda takla attı mesela...

Ama yine de kiralama en uygunu ilk etapta. Sonra bu işi yapmaya karar verirseniz bir otomobil alırsınız. Biz genelde paket olarak 'All Inclusive' kiralıyoruz. Siz sadece gelip bizim verdiğimiz tulumu ve kaskı giyip direksiyona oturuyorsunuz, antrenman yapıyoruz, yarışa hazırlıyoruz ve yarıştırıyoruz.

irtibat bilgilerimi size özel mesaj olarak atıyorum, istediğiniz zaman garajımızda görüşebiliriz.

Can Çimir
    Antalya Motorsporları Kulübü
    Hem bu işi en iyi bilen adamlardan biri; hem de Antalyalı... Sana en iyi yardımcı olacak adam üstteki yazıyı yazan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı moko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dextroit konuyu başından beri okudum arkadaşlar ellerinden gelen bilgileri sonuna kadar verdiler ve hepside doğru bilgiler eğer gerçekten rally camıyasının renkli dünyasında bulunmak istiyorsan sana ufak bir tüyo vereyim federasyonda kayıtlı ol AMK'a sana belirli bir zaman görev aldığında etap güvenlik aracı verirler onunla yarıs aralarında aynı toprak yolda çıkar gazlarsın bu kadar dert etme 2000-2003 yılı arası bende rallyde ford takımının etap zamanlama görevlisiydim bu camiyadan insanı nasıl soğuturlar içine girince anlarsın merak etme ( uğur'um tebrik ediyorum senide iyi sabır varmış )
    teşekkürler bende bu kadar sabırlı olduğumu tahmin etmezdim Onca şeye cevap verdim ama yinede terbiyesiz ben oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alfetta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem bu işi en iyi bilen adamlardan biri; hem de Antalyalı... Sana en iyi yardımcı olacak adam üstteki yazıyı yazan
    Estağfurullah Onur, elimizden geleni yaparız

dextroit
    Misafir
    Alıntı mecamir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estağfurullah Onur, elimizden geleni yaparız
    Can Bey ile telefonda görüştüm sağolsun çok yardımcı oldu. Önümüzdeki sezon Antalyada yapılacak yarışlarda yardımcı olacak. Kendisine tekrardan çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatıyorum farkındayım ama;

26 ve 27 Mart'ta özellikle amatör arkadaşlarımız yarışabilsin diye Mahalli Otokros yarışı yapıyoruz. İzlemeye gelmek isteyen, görev almak isteyen olabilir. İsteyene ralli otomobilimi uygun fiyata kiralayabilirim.

Detaylı bilgi ve İrtibat: 0506 866 86 80 - Can

Görüşmek üzere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılmayı çok istiyordum can kısmet değilmiş tarih kötü keyifli yarışlar diliyorum size.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak SARIKAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılmayı çok istiyordum can kısmet değilmiş tarih kötü keyifli yarışlar diliyorum size.
    Sağlık olsun kardeşim, daha çok mahalli yarış yapacağız, bir dahakilere bekleriz

Kros, Tırmanma ve Ralli'den oluşuyor Akdeniz Kupası

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de soruyu soran arkadaşla aynı durumdayım hemen hemen. çok seviyorum fakat teferruatı çok fazla. sokak rallisi neden yapılmıyor onu da anlamış değilim. Kıbrıs'da var diye biliyorum fakat Türkiye'de ne gördüm ne duydum. olur da birgün sokak rallisi yapılırsa koşa koşa gideceğimden şüphem yok
    M. The most powerful letter in the world.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)