güzel bi güdü güzel arabalar vardı
benim için sıkıntılı bitti ama yapacak bişi yok cilingirik contayla buraya kadarmış
cometic aranıyor![]()
![]()
güzel bi güdü güzel arabalar vardı
benim için sıkıntılı bitti ama yapacak bişi yok cilingirik contayla buraya kadarmış
cometic aranıyor![]()
![]()
Bekir yarıştımı mustafa ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
GTI-VTS katagorisinde 1. alp 36 106GTI 2.Rv saxo hakan karatop 3.07 antalyadan gelen beyaz saxo vts oldu sanırım![]()
CVK RS - izmir
bastan sona okudum gelıcektık aslında ufak tefek sorunlar cıktı ne guzel eglenmıssınız![]()
Evet güzel bir gündü Gri 911 maaşallah fena ayırdı..
Onun dışında sitemizin E21 Turbosuda şahaneydi keyifli yarışlar izledik.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
suan donus yolundayiz.. gercekten cok yorulduk.. bi okadarda eglendik.. son 3 yarista yanmis conta bitmis radyator suyunu yenileyerek yaristik.. son 1. lik yarisindada kaputtan yukari suyu puskurtunce birakti ahmet hic riske girmeye gerek yoktu.. o kupadan zaten yetrnce vardi arabayi riske atmaya degmez yerinde bi karardi bncede.. 1.6 kategorisinde yarismasinda bnde destekledm koyduk suyu devam zaten tek yaristi o riski aldk 1. oldk.. donus yolunda yolda kaldik 1 saat arabada ustumuzde battaniye oturduk otoban kenarinda dondk :-D ilke kardesimizin getrdigi malzemeleri yol kenarinda motor acarak 30 dakikada (hizli fransiz,gms.ahmet) ikilisinin rekor calismsiyla otobanda kapak sok tak dan sonra yola devam edioruz.. ahmet uyuo yoruldu haliyle :-) bizde yola devam by_hayali ile.. seyir guncesi gbi oldu :-)
not: otoban kenarnda motor nasl acilir , conta nasl degisir resmleri eve gecince :-)
gercekten cok guzel bır gundu burdan bızı agırlayan rv saxo nıcklı hakan a cok tesekkurler bızı agırladı saolsun.......ızmırın araclarınada kocaman masaalah hepsı bırbırınden guzel...........bakalım bırdahakını sabırsızlıkla beklıyoruz artıkkk..............
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
küçümsenmeyle alakası yok ahmet
ismini bilmiyolardır
ordaki arkadaşlar pek sitede aktif değiller, ismi yazılanlar da kendi arkadaşları
yorgunluktan çıkış yaptın herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)