güzel bi güdü güzel arabalar vardı
benim için sıkıntılı bitti ama yapacak bişi yok cilingirik contayla buraya kadarmış:)
cometic aranıyor :D :D
Printable View
güzel bi güdü güzel arabalar vardı
benim için sıkıntılı bitti ama yapacak bişi yok cilingirik contayla buraya kadarmış:)
cometic aranıyor :D :D
güzel bi yarış oldu. teşekkür ederiz mustafa abicim
Bekir yarıştımı mustafa ?
GTI-VTS katagorisinde 1. alp 36 106GTI 2.Rv saxo hakan karatop 3.07 antalyadan gelen beyaz saxo vts oldu sanırım :)
maşallah herkeze az kaldı Mustafa abi bizde gelicez artık ınşallah mangal ın tadı çiğköftenin tadı damağımızda halen daha ama sen bırkere gelıp bızım mısafırımız oladan bız gelmeyız...;)
Ahmet e de maşallah bu arada :)
bastan sona okudum gelıcektık aslında ufak tefek sorunlar cıktı ne guzel eglenmıssınız :)
Evet güzel bir gündü Gri 911 maaşallah fena ayırdı..
Onun dışında sitemizin E21 Turbosuda şahaneydi keyifli yarışlar izledik.
suan donus yolundayiz.. gercekten cok yorulduk.. bi okadarda eglendik.. son 3 yarista yanmis conta bitmis radyator suyunu yenileyerek yaristik.. son 1. lik yarisindada kaputtan yukari suyu puskurtunce birakti ahmet hic riske girmeye gerek yoktu.. o kupadan zaten yetrnce vardi arabayi riske atmaya degmez yerinde bi karardi bncede.. 1.6 kategorisinde yarismasinda bnde destekledm koyduk suyu devam zaten tek yaristi o riski aldk 1. oldk.. donus yolunda yolda kaldik 1 saat arabada ustumuzde battaniye oturduk otoban kenarinda dondk :-D ilke kardesimizin getrdigi malzemeleri yol kenarinda motor acarak 30 dakikada (hizli fransiz,gms.ahmet) ikilisinin rekor calismsiyla otobanda kapak sok tak dan sonra yola devam edioruz.. ahmet uyuo yoruldu haliyle :-) bizde yola devam by_hayali ile.. seyir guncesi gbi oldu :-)
not: otoban kenarnda motor nasl acilir , conta nasl degisir resmleri eve gecince :-)
gercekten cok guzel bır gundu burdan bızı agırlayan rv saxo nıcklı hakan a cok tesekkurler bızı agırladı saolsun.......ızmırın araclarınada kocaman masaalah hepsı bırbırınden guzel...........bakalım bırdahakını sabırsızlıkla beklıyoruz artıkkk..............
küçümsenmeyle alakası yok ahmet
ismini bilmiyolardır
ordaki arkadaşlar pek sitede aktif değiller, ismi yazılanlar da kendi arkadaşları
yorgunluktan çıkış yaptın herhalde :)