neden tüm sınıflarda trafik ruhsat aranıyor ruhsatsız araç kullanamamıyız
Printable View
neden tüm sınıflarda trafik ruhsat aranıyor ruhsatsız araç kullanamamıyız
antalyadada bir organizasyon istiyoruz artık !
:(( abiler malesef kulüplerle yapılan toplantılarda anasponsor olmaması en büyük sebep gösterilerek 2011 de de ulusal drag yarışlarının yapılmaması yönünde ki görüşleri değerlendiren yönetim kurulu bu doğrultuda karar alarak 2011 takvine ulusal otodrag koymamıştır.bu senede mahallilerle devam..
Yaaaa hasan abi ne ana sponsoru bizde tam tekmil yarış düzenledik öyle akla deve para gitmiyor, sende biliyorsun aşşa yukarı maliyeti , federasyon herhalde fazla çorba kalmıyacak diye yapmıyor. Haaa bu arada sakın yanlış anlama lafım sana değil elçiye zeval olmaz ben federasyona kızıyorum sadece
abi sakın üstüne alınma ama bu federasyondan cacık olmaz.
Biz çocukken bile daha fazla önem vardı otomobil yarışlarına. Topu topu 3 kanal vardı ama hepsindede otomobil yarışlarına ait programda vardı haberde vardı. Şu an olanaklar çok daha fazla ama Türkiyede Otomotivde çığ gibi büyüdü gel gelelim yarışlar için tam tersi mevcut.
ana sponsor olursa kulüplere 10000 tl civarında para geliyor.ANKARA yarışları hariç yarışların toplam bütcesi bu rakamı bulmuyor el elde başabaşda anca kurtarıyor gelir gideri.konu mahalli olunca aktivite olsun diye bunlar yapılıyor ve hakem gözcü gözetmen masrafları az mahallinin.ulusalda masraf fazla gelirde olmayınca klüpler yapmak istemiyor.ulusal için 1 sene daha bekleyeceğiz yönetim kurulu kararını almış elden birşey gelmez bu saatden sonra :( daha fazla yorum yapamuyorum elçiyim..BUGARU için motoru geçen hafta rektefiye ye vermiştim darton lar geçmiş hevesimiz kursağımızda kaldı.Mahallileri ulusal formatında yapmak bizim elimizde en azından bir yarış gövde gösterisi şeklinde 70-80 arabalık bir katılımla sesimizi duyuralım..bu herkesin gelebileceği Ankara olabilir mesela..
ankara ya canla başla gelirim geceden gelirim cumadan gelirim gene gelirim..
işin açığı ben ulusal yapılabilecğine pek inanmıyordum.temenni değil ama beklediğim gibi oldu.eğer ankaradaki klüp dediğini yapabilir ankarada 3 mahalli yarış düzenleyebiilrse bir hareket yakalanır bence.
bu mahalliler yapılabilirse bundan sora bize düşen mümkün olduğunca katılım sağlamak ve sesimizi duyurmak.
kendi şahsi fikrim ; en iyisi mahalli boşverin ulusalı :)
valla abi görüyosun izmirde mustafa bi tarafını yırtıyor 1 senedir 75 liradan mahalli drag yapıyor adam yinede katılım az bizdede var kabahat :(
Muştum doğru diyorsun ama bir yarışanların yaş ortalamasına bak alayı 25 yaş üstü, yani pırlanta günlerinde yarışan adamlar hala yarışıyor. Yeni neslin yarışların hiçbirine ilgisi yok (tüm gençlik için demiyorum tabi kimse alınmasın). O tadı almışlar bugün pistte hala. Sen yeni yetişen nesle özendiricilik sağlamassan tabi kimse ne izlemeye gelir ne yarışmaya.
Yeni nesil nasıl özenir?Devamlı yarışlar olursa özenir.
Eskiden çok sık yarış oluyordu rolling molling yokken drag kovalar takip ederdi herkes ama çok eskiye de gitmeye gerek yok 1-2sene öncesine kadar her haftasonu körfezde bir organizasyon vardı.Devamlı hareket oldu mu milletin ilgisini çekiyor,teşvik ediyor.
Ayda yılda 1 yapılan organizasyonun fotolarına bakıp geçiliyor sonra
klüplerden ve rally severlerden kaynaklı sanırım abi bi şu drag sporunu adamlara sevdiremedik anok zaten istemiyodu neyseki boos geldi ankara drag gördü bu yazdığın kurallarla ilgili durum nedir abi tüm klüpler kabul edecek mi yoksa yine kafaya göre mi olacak çünkü sök tak yalama olacak araçlar :)
ankarada 3 tane olacakmış abi mahalli
Ben o rakami veremem ama yanima bir ya da iki firma daha bulursaniz sponsor olabilirim abi yeterki olacagina isik yaksinlar..
ii geçicek
ben o genç nesildenim mesela 25 yaş altındayım :D
katılmak istiyorum... ama kafamı kurcalıyan bikaç soru var
ben kendi stock aracımla katılabilirmiyim mesela.. katılırsamda hangi kategori oluyor
FD6 kasa honda