User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
94 sonuçtan 77 ile 94 arası

Konu: 2011 drag kurallar taslak

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden tüm sınıflarda trafik ruhsat aranıyor ruhsatsız araç kullanamamıyız

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyadada bir organizasyon istiyoruz artık !

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ( abiler malesef kulüplerle yapılan toplantılarda anasponsor olmaması en büyük sebep gösterilerek 2011 de de ulusal drag yarışlarının yapılmaması yönünde ki görüşleri değerlendiren yönetim kurulu bu doğrultuda karar alarak 2011 takvine ulusal otodrag koymamıştır.bu senede mahallilerle devam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden tüm sınıflarda trafik ruhsat aranıyor ruhsatsız araç kullanamamıyız
    bu kural standart ağırlığı %3 tolerans ile yarışa girecek araçlar için geçerlidir.zaten standart görünümde iseniz kimse size ruhsat sormayacaktır.

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ( abiler malesef kulüplerle yapılan toplantılarda anasponsor olmaması en büyük sebep gösterilerek 2011 de de ulusal drag yarışlarının yapılmaması yönünde ki görüşleri değerlendiren yönetim kurulu bu doğrultuda karar alarak 2011 takvine ulusal otodrag koymamıştır.bu senede mahallilerle devam..
    Yaaaa hasan abi ne ana sponsoru bizde tam tekmil yarış düzenledik öyle akla deve para gitmiyor, sende biliyorsun aşşa yukarı maliyeti , federasyon herhalde fazla çorba kalmıyacak diye yapmıyor. Haaa bu arada sakın yanlış anlama lafım sana değil elçiye zeval olmaz ben federasyona kızıyorum sadece

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sakın üstüne alınma ama bu federasyondan cacık olmaz.

Biz çocukken bile daha fazla önem vardı otomobil yarışlarına. Topu topu 3 kanal vardı ama hepsindede otomobil yarışlarına ait programda vardı haberde vardı. Şu an olanaklar çok daha fazla ama Türkiyede Otomotivde çığ gibi büyüdü gel gelelim yarışlar için tam tersi mevcut.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ana sponsor olursa kulüplere 10000 tl civarında para geliyor.ANKARA yarışları hariç yarışların toplam bütcesi bu rakamı bulmuyor el elde başabaşda anca kurtarıyor gelir gideri.konu mahalli olunca aktivite olsun diye bunlar yapılıyor ve hakem gözcü gözetmen masrafları az mahallinin.ulusalda masraf fazla gelirde olmayınca klüpler yapmak istemiyor.ulusal için 1 sene daha bekleyeceğiz yönetim kurulu kararını almış elden birşey gelmez bu saatden sonra daha fazla yorum yapamuyorum elçiyim..BUGARU için motoru geçen hafta rektefiye ye vermiştim darton lar geçmiş hevesimiz kursağımızda kaldı.Mahallileri ulusal formatında yapmak bizim elimizde en azından bir yarış gövde gösterisi şeklinde 70-80 arabalık bir katılımla sesimizi duyuralım..bu herkesin gelebileceği Ankara olabilir mesela..

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara ya canla başla gelirim geceden gelirim cumadan gelirim gene gelirim..

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin açığı ben ulusal yapılabilecğine pek inanmıyordum.temenni değil ama beklediğim gibi oldu.eğer ankaradaki klüp dediğini yapabilir ankarada 3 mahalli yarış düzenleyebiilrse bir hareket yakalanır bence.
    bu mahalliler yapılabilirse bundan sora bize düşen mümkün olduğunca katılım sağlamak ve sesimizi duyurmak.

kendi şahsi fikrim ; en iyisi mahalli boşverin ulusalı
    RACE WERKS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abi görüyosun izmirde mustafa bi tarafını yırtıyor 1 senedir 75 liradan mahalli drag yapıyor adam yinede katılım az bizdede var kabahat

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla abi görüyosun izmirde mustafa bi tarafını yırtıyor 1 senedir 75 liradan mahalli drag yapıyor adam yinede katılım az bizdede var kabahat
    Muştum doğru diyorsun ama bir yarışanların yaş ortalamasına bak alayı 25 yaş üstü, yani pırlanta günlerinde yarışan adamlar hala yarışıyor. Yeni neslin yarışların hiçbirine ilgisi yok (tüm gençlik için demiyorum tabi kimse alınmasın). O tadı almışlar bugün pistte hala. Sen yeni yetişen nesle özendiricilik sağlamassan tabi kimse ne izlemeye gelir ne yarışmaya.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muştum doğru diyorsun ama bir yarışanların yaş ortalamasına bak alayı 25 yaş üstü, yani pırlanta günlerinde yarışan adamlar hala yarışıyor. Yeni neslin yarışların hiçbirine ilgisi yok (tüm gençlik için demiyorum tabi kimse alınmasın). O tadı almışlar bugün pistte hala. Sen yeni yetişen nesle özendiricilik sağlamassan tabi kimse ne izlemeye gelir ne yarışmaya.
    Yeni nesil nasıl özenir?Devamlı yarışlar olursa özenir.

Eskiden çok sık yarış oluyordu rolling molling yokken drag kovalar takip ederdi herkes ama çok eskiye de gitmeye gerek yok 1-2sene öncesine kadar her haftasonu körfezde bir organizasyon vardı.Devamlı hareket oldu mu milletin ilgisini çekiyor,teşvik ediyor.

Ayda yılda 1 yapılan organizasyonun fotolarına bakıp geçiliyor sonra

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet takvimde gözükmüyor anlamış değilim.ilerleyen saatlerde telefon açalım bakalım ne diyecekler..tarih veremediklerinden klüplerdende kaynaklanmış olabilir..
    klüplerden ve rally severlerden kaynaklı sanırım abi bi şu drag sporunu adamlara sevdiremedik anok zaten istemiyodu neyseki boos geldi ankara drag gördü bu yazdığın kurallarla ilgili durum nedir abi tüm klüpler kabul edecek mi yoksa yine kafaya göre mi olacak çünkü sök tak yalama olacak araçlar

Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin açığı ben ulusal yapılabilecğine pek inanmıyordum.temenni değil ama beklediğim gibi oldu.eğer ankaradaki klüp dediğini yapabilir ankarada 3 mahalli yarış düzenleyebiilrse bir hareket yakalanır bence.
    bu mahalliler yapılabilirse bundan sora bize düşen mümkün olduğunca katılım sağlamak ve sesimizi duyurmak.

kendi şahsi fikrim ; en iyisi mahalli boşverin ulusalı
    ankarada 3 tane olacakmış abi mahalli
    ECUTECH İstanbul

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o rakami veremem ama yanima bir ya da iki firma daha bulursaniz sponsor olabilirim abi yeterki olacagina isik yaksinlar..

miocu
    Misafir
    ii geçicek

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o genç nesildenim mesela 25 yaş altındayım
    katılmak istiyorum... ama kafamı kurcalıyan bikaç soru var

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendi stock aracımla katılabilirmiyim mesela.. katılırsamda hangi kategori oluyor

FD6 kasa honda

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi stock aracımla katılabilirmiyim mesela.. katılırsamda hangi kategori oluyor

FD6 kasa honda
    çıkıyorsun deneme seeding sürelerini çıkarıyorsun ve grubun belli oluyor. sadece denk araçlarla kalkıyorsun yani..
    RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)