kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Arkadan itişli araçlar için uygun mu? Estetik görüntüler izleyebilecek miyiz? gayet uygun..arkadan itişli araçları izlemek keyfli olucak..bugün pistin denemelerini yaptık zevkle izlenir
İşleri yoluna koyarsam bende gelmeyı ıstıyorum.
---BTU cupra---
XSARA_EMR Nickli Üyeden Alıntı pist tam olarak nerede kemer merkezde mi birde saat kaçta başlayacak org. Merkezde WRC Servis Alanında. Tahmini 10:00 10:30 gibi antremanlar başlar.
#eksikpazar
#34 kapı numaramla yarıştayım bende Süpriz bir şekilde dahil olacağız yarışa Desteklerinden Dolayı Alper Abime-Osman kardeşime Teşekkürler
Haram Beygir Can'dır
ARMADA_FB Nickli Üyeden Alıntı #34 kapı numaramla yarıştayım bende Süpriz bir şekilde dahil olacağız yarışa Desteklerinden Dolayı Alper Abime-Osman kardeşime Teşekkürler ne demek kadircim bekliyoruz seni ve byf yi
USTAaa Nickli Üyeden Alıntı hadı lenn,o günde egsoz takozunuz kopar sizin... bekliyorum USTAaa seni.......
kısmetse ordayım ben bulurum sızı
Yarış sever arkadaşlar kaçırmayın böyle bir günü.
waterboy07 Nickli Üyeden Alıntı Yarış sever arkadaşlar kaçırmayın böyle bir günü. yarış bahane ortama geliyoruz.. abilerin gülü beni vtecle gezdircen mi
Dr.Ecu AntaLya
ordayızzz
Biz de yarın oradayız nasipse...
'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' : http://detayciyim.blogspot.com/
Hep beraber bir yerde toplansak fotograflar çekilse güzel olur gibi ne dersiniz ?
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Hep beraber bir yerde toplansak fotograflar çekilse güzel olur gibi ne dersiniz ? muhabbet fln benimde aklımdan geçiodu
inşallah apachi meeting olmazda herkez keyif alır organizasyondan
hayat acımasız.
KV106 Nickli Üyeden Alıntı inşallah apachi meeting olmazda herkez keyif alır organizasyondan aynen yaaa apaçi meeting olmaz inşallah
ATA MOTORSPORT
KV106 Nickli Üyeden Alıntı inşallah apachi meeting olmazda herkez keyif alır organizasyondan Sen gelmezsen olmaz Ali cim Şaka bir yana o Allah ım emri
onursoytam Nickli Üyeden Alıntı yarış bahane ortama geliyoruz.. abilerin gülü beni vtecle gezdircen mi Onur'cum böyle etkinlikler olmasa geleceğin yok zaten bekliyorum hepinizi.
sabah bir yerde toplanıp grup halinde gidecek olan varmı.... varsa mekan ve saat ...
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Sen gelmezsen olmaz Ali cim Şaka bir yana o Allah ım emri yok abi zaten gelmeyi düşünmüyorum apachi meeting olcağını bildiğim için (= sen gidiosun galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları