mclarenler yine güpgümüş parlıyo yakıyo yaa... :D
hep onlara kanım kaynıyo ama ingiliz oldular artık tamamen.
Printable View
mclarenler yine güpgümüş parlıyo yakıyo yaa... :D
hep onlara kanım kaynıyo ama ingiliz oldular artık tamamen.
Konu güncellemesi içn tşkler :) Washington da tatilym ondan fazla nete giremiyorum ben güncelliyemedim hatta sıralamarı bile izliyemedim. TT de F1 konuşmak , ilgilenen görmek gerçekten güzel.
Mercedes gene hayal kırıklığı sözde geçen sezonun ortasında başladılar bu araçı yapmaya herkesten önce nasıl iş bu ?
Arka kanat sorunu diyorlarda bilemiyorum , Sezonun elde patlıyan bombaları 1 Mercedes 2 Ferrari ... McLaren in testlerde 2 katı tur atmışlardı herkes redbull lara en yakın onları görüyordu onlarda fiyasko çıktı.
Malezya güzel pist zevkli olacak gibi ilk süreler yakındı :)
bi yanlışlık olmasın :) 2. de açık ara öndeydi 25 puan öndeydi sonra Renault un amörtisöründe bir açık yakalandı yasaklandı ondan sonra Ferrari yakaladı ... son 3 yarış Çinde Schumi 1. gelince aynı puana geldi Alonso ile ondan sonraki yarış Schumi Japonya da 1. giderken motoru iflas etti 2. olan Alonso kazandı son yarışa 10 puan farkla girince aldı şampiyonluğu
Ferrari sezona kötü başlayıp sonradan toparlıyo nedense,mclaren ise iyi başlayıp sonradan tökezliyor.Red bull saçma sapan derecede istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor :)
redbull bana çok itici geliyo.
çünkü otomobil markası değilki ya bu takım.
redbullmuş. yok fanta...
ferrari, mercedes dururken veya renault...
bide burda vettel-webber ne kadar birbirine içten içe rakip olduklarını gösterdiler ya kaza falan.
mclareni istiyorum. gümüş siyah kırmızı birlikteliği.
podyuma en çok o yakışıyo...
walla o içecek diye ezdiğiniz takım yılların tarihine sahip olan markaları sıra sıra dize getiriyor , bende sevmiyorum ama saygı duymak lazım.
RedBull ne zaman girdi f1 e ? bu 6.sezonları yanlış bilmiyorsam en fazla 7 ?
Ferrari ve McLaren in tarihi belli ama yakalıyamıyorlar adamları , cidden saygı duymak lazım
Bu arada sizin dediğinz gibi bakarsak hane safkan hak etme davası , McLaren içinde zor ... onlar ilk başta bi kendi motorlarını üretsin öle görelim.
gerçekten biçok sporla yakından ilgileniyorum.
barcelonanın bi yılda 6 kupa kaldırmasını anladım.
djokovicin 25 maç üst üste korttan galip gelmesini anladım. (nadal ve federerde dahil seriye)
fakat redbullun şuncacık zamanda ferrariyi mclareni ezmesini anlamadım.
ya onlarda nerdeyse asırlık tecrübe var.
dünkü marka geliyo ve alt üst ediyo onları.
nasıl oluyo bu ya?
F1 i renkli hale getirmek için komple değiştirilen kural zamanında Adrian Newey gibi bir mühendisi takıma katarsan olur . Sürüclerde Schumacher nasıl bir pilot ise , Stratejide Ross Brawn nasıl stratejik adam ise efsane ise bu adamda araç geliştirmede efsane bir mühendis.
Herkesin sıfırdan başladığı sezon ( 2009 ) a 2008 de hazırlanmaya başladılar sonuçunda aldılar. 2009 da şampiyonluğu Brawn a kaptırdılar ama onlar ilk çizgide kalmaya devam etti . Brawn ( Mercedes ) ne durumda esas onu anlamak güç
Uçabilen tek şampiyonu destekliyoruz :)
http://img23.imageshack.us/img23/993...gpfernando.jpg
Özentiliğe gerek yok :P
F1 de sıçramayı meşur eden adam :)
http://img.phombo.com/img1/photocomb...odium-jump.jpg
Schumi nn her yarıştan sonra sıçrayışı efsane idi onn için fotoculara önden yer ayarlanırdı
YouTube - Brazilian GP 2006 - Alonso talks about Schumacher
Adam mütevazi aga zaten sorun yok :p
alonsonun altında şişenin duruşu hiç hoş değil:D
Kim söyleyecek diye bekliyordum onu :)
:):) üstüne düşerse noolur gibilerinden
ayrıca ne yalan söyleyeyim artık o kadar zevk vermiyor yarışlar eskisi gibi, bir dünya kural değişikliği , anlamakta güçlük çekilen kısıtlamalar , lastiklerin slick olması vs..
ama bu red bull dediğimiz takım geçen sezon tozunu attırdı , ilk yarış açık ara fark attı
saygı duymak lazım, hep ferrari ya da mc laren kazanacak değil ya :)
YouTube - Kimi Raikkonen vs. Juan Pablo Montoya
Nerede bu çabalar :) İzleyince bi montoya heyecanlandırırdı sezonu düşüncesi oluştu ama neredee :D
F1 de biraz denkleştirmek için takımları, bu kurallar gelmedi mi zaten :) Amaç buydu, bence iyi de oldu, sırf eski tadı yok diye son 2 sezonu neredeyse hiç izlemedim, takip etmedim.. Bu sezon yeniden başladım ama işte biraz daha heyecanlı bence son 3 yılla kıyaslarsak ;)
90 ların sonu 2000 lerin ilk 5-6 yılıyla kıyaslanmaz tabiki yinede ama o zamanda 2-3 takım ön plandaydı şimdi hepimiz merak etmiyor muyuz? Ferrari ne zmn toparlayacak, Mclaren ne yapacak, Mercedes ne olacak, Redbull çizgisini koruyabilecek mi, Renaultta sürpriz varmı diye :D Şahsen ben ediyorum :)
Kısacası alın size heyecan, herşey pistteki aksiyondan ibaret değil, taktikler de ön plana çıkıyor yeniden :)