Tvde iİzleyemeyenler için net linki
TRT CANLI
Printable View
Tvde iİzleyemeyenler için net linki
TRT CANLI
Fernando yaktı kendini :o
Alonso sıkıntılı bi arkadaş ben bunu anladım artık :)
Alonso rahatca 3. Olucakken konsatrasyin eksikligine yenildi!!
Vettel KERS olmadan bile rakipsiz!!!
Seneye kirmizi olucak Vettel(insallah!)
Reno-lotus sasirtti beni!ah polonyalida olsaydi bu aracta...
Ne yarış oldu be :)
lastiklerin birden bitme olayının ve drs nin f1 ruhuna ne kadar aykırı ve aptalca şeyler olduğunun kanıtı olacak yarışlardan ilk bence malezya
yarışın en zevkli anlarının hamilton ile drs kullanamayan alonso arasında geçtiğini rahatlıkla söylebilirim kendim için.
geçiş yeteneği olmayan pilotların işini kolaylaştırmaya ve gerçek mücadeleye gerek bırakmadan geçiş yapmaya imkan tanıyor okadar,başka birşeye yaradığı yok.gerçek f1 seyircisini tatmin edecek birşey değil bu.daha çok zapping yaparken f1e 10-15 dakika bakan birini eğlendirmeye yarar.
insanların bukadar gereksiz ve kolay geçişlerden zevk alacağını düşünüyorsa fia, nascar gibi oval pistleri eklesinler,hiç uğraşmasınlar drs, saçma sapan bitiveren lastik...
şahsen abuk sabuk düzlük geçişlerinin hiçbiri bana zevk vermedi.
yarışın en güzel anları hamilton alonso arasında ve yine drs kullanılmayan arka düzlükte schumi-hamilton,zannedersem algersuari arasındaydı
f1de otomobil geçmek,beceri,konsantrasyon,dikkat gerektiren özel bir olay.bazen daha yavaş otomobil daha hızlısını zayıf bir anında avlayabilir, bazen çok daha hızlı bir otomobil yavaş olanın arkasında takılır kalır.bütün bunları çöpe attılar bu salak oyunlarla
bu mantıkla bir futbol maçının 35-27 bitmesinden de zevk alması lazım insanların..
valla en son turlardaki webber in geçişi güzeldi ilk virajda dışarda kaldı 2. viraj girişinde çizgiyi kaçırdı ama aldığı pozisyonu vermedi :)
kers güzel sistem ama drs bence de seyir zevkini törpülüyor, çok kolayca geçiş imkanı sağlamasıyla riski azaltıyor belki ama zevki törpülüyor ciddi olarak :)
Alonso iyi bir yer alacakken kötü oldu , Heidfeld güzel dönüş yaptı vettel formunda hala
petrovun direksyon çıkmaısda ilginç oldu güzel çekişmeli anlar oldu hamilton alonso arasında keşke kanat kırılmasıydı devamını izleseydik :)
Malesef bılgısız seyırcılerı pof poflamak ıcın yapılan bırsey bu!
Bıldıgın skandal!
Artık hava korıdoruna gırmen yetıyor,sankı duruyormussun gıbı gecıyorsun onundekını!
Bu ne ya....
Alonso nun hakkı 3. luktu,Massa yı pıtte ıı defa 2,5 sec ekstra tutan pıt adamları,aynısını Alonsoya yaptılar...
Vettel harıka yurudu,2. olan Button ıse zorlanmadı...
Umarım bızde artık pıstlerımıze kavusuruz...
Abi naptin? Pembe dizi mi bu? Yaris izliyoruz koplolar skandallar degil. Bize ne ki mclaren ne yapacak mercedese ne olacak orasini birakin onlar dusunsun..
Sahsen ben tvyi actigimda duzluge gelince hava koridoruna giren kanat acisi degistiren kers acan arabalar degil virajlarda dip dibe santim santime giden arabalar, cekismeler, mucadeleler izlemek istiyorum.
FIA da iyice sacmaladi yahu bu kadar da olmaz kural kural kural kural baydikca baydilar bku cikti cok afedersiniz..
Tamam gecen yillarda belki onde bir kac takim izliyorduk ama izlerken o heyecani hissediyordum..
Bir alakasi varmi bilmiyorum ama genede yazacagim cunku cok kizginim. Shuminin o son sezonun son yarisinda motoru iflas ettiginde aglamakli olmustum inanmazsiniz ertesi 4 gun boyunca yemek bile yemek istemedi canim.
Simdi bakiyorum pilotlar robot gibi ne bir duzgun gecis ne bir heyecan ne bir cekisme..
Yok ben bugunden sonra izlememe karari aldim F1in adini bile anmam artik!:ofk:
alonso hamiltona çarptığı için 20
hamilton alonsoyu savunurken 1den fazla çizgi değiştirdiği için 20 saniye ceza aldı
yani geçene yol vereceksin diyorla...
uyduda sifreye girmis trt boyle bir sacmalık olamaz :S
sabah 11 de kalktım sırf yarıs icin tv actım şifreli lanet olsun soktum cihazı cıktım dısarı apar topar uyducu aramaya basladım bulupta sifreyi kırdırana kadar 1 saat gecti dondugumde 47. tur atılıyordu :(
yarısın ancak sonlarını izleyebildim hamilton ile alonsonun cekismesi guzeldi ancak alonso cok sacma bir hata yaptı ve hatasının cezasını fazlasıyla odedi gecmis olsun. hamilton da herzamanki gibi cirkefliğini gosterdi start finish duzlugunde 3 kez serit değistirip alonsonun onunu kapattı. alonsonun calısmayan arka kanadıda isini iyice zorlastırınca olan oldu ferrariye uzuldum acıkcası.
heidfield'ın son 3 turdaki webber ile cekismesi cok iyidi boğaların otomobili cok hızlı olmasına karsın duzluklerde dahi renoya yetisemedi bu beni cok sevindirdi cok sukur reno yine 3, lugu alıp podyumdaki yerini aldı.
bi sonraki yarısta redbull kersi yetistirirse diğer takımların işi iyice zorlasacaktır.
Alonso 6. Liga,hamilton mahlukati 8.lige dustu 20sec ceza ile!!
Savunma degil,savas yapti resmen!
Baska takimin arabasina bu kadar defans yapmaz nonos!!!
Kompleksli ......!
Buyuzden hic Ferrariden teklif almiyacak,Vettel gelicek Tifosiler sampiyon olacak ;)
Mclaren de yaptı o çirkefliği, alonso ve hamilton 1.lik için savaşırken, buna alet olan bi hamiltondan herşey beklerim, bir de ingiliz olması var tabi, galibiyete giden her yol mübahtırcı it! Alonso belki de mclaren zamanların hırsı için o kadar yaklaşıp geçmek istedi, ama olmadı. Renaultdayken daha şampiyon olmadan hep arkasını korumak zorunda kalıyordu, alonsonun böyle çirkefliğini hatırlamıyorum :o
O sezon hamiltona kaç kez as araba alonsoya kaç kez yedek araba verildi hatırlamaya çalış derim. Ki o alonso daha önce diğer ilk3e oynayan arabalardan yavaş bi arabayla 2 kere şampiyon oldu, o yüzden alonsonun yeteneğini ustalığını tartışmak saçma olur ;)
Ferrari bir cok ilotun yarismayi hayal ettigi takimdir...
E bende iyi bir taraftariyim,gormek istiyorum.
Ayrica Vettel de,gecen seneden itibaren teklif bekledigini soyledi...
Defans yapmak cok normal ama neden Ferrari gelince tampona,seklin degisiyor?
İki araca daha gecildi ama hepsinde kuzu gibiydi!
Zaten 3 yildir kompleks ve kisisel sorunlardan bircok basariyi alamadan *** etti...
Alonso ya ozel bir ilgim yok hatta kilim biraz ama takimin en iyisi suan...
YouTube - Senna at Donington, Greatest F1 lap
Allahtan youtube var , saatlerce izleyip zevk alamadigimiz gunumuzun yarislari yerine , 2 dakikalik videolarla orgazmik olabiliyoruz :D