malesef izleyemedim.
çok şeymi kaçırdım diyecem ama yorumlara bakılırsa kimse zevk almıyo artık f1den.
biçok şey değişti evet ama zirve niye değişmiyo? niye redbull?
Printable View
malesef izleyemedim.
çok şeymi kaçırdım diyecem ama yorumlara bakılırsa kimse zevk almıyo artık f1den.
biçok şey değişti evet ama zirve niye değişmiyo? niye redbull?
alonso'nun hamilton'U GEÇİŞ HAMLESİni izlerken zewkten 4 köşe idim ki....
temastan sonra sinirlerim bozuldu kapadım....
yarışı yeni izledim yorumlarıda yeni okudum ...
Schumacher pek iyi bi yarış geçirmediği için diyecek birşeyim yok sözde Mercedes bu araçı geçen senin ortasında yapmaya başladı herkesden önce duruma bak ... , Vettel gene götürmüş işi .
arada yazınlara sölemek istedikierm.
Vettel daha en az 2 sene Ferrari ye geçmez . Daha yeni kontratını 2014 e kadar uzattı.Redbull bu ivmeyi yakalamış açık ara liderken neden başına dert alsın ? Nede olsa yaşı genç , dünya şampiyonuda redbull ivmesini kaybedene kadar takımda kalır ondan sonra geçer kırmızı efsaneye
Bende yarışı izledim hatta bi bölümünde yarışın uyuya kalmışım :) düşünün yani o kadar bekle yarış başlayacak diye Vettel daha ilk turda aracının şuanki en iyi araba olması sayesinde nerdeyse 3 saniye arayı açtı.Shumi bu kadar ıvır zıvırla araba kullanmaya çalışırken(kersti,kanattı) arkalarda kalmış heyecansız bi yarıştı .Allahtan Hamilton la Alonso var bu iki adamda olmasa F1 şu haliyle izlenmez çünki agresif pilot kalmadı manyak manyak atak yapıcak .herkez bi yarış çizgisi tutturmuş gidiyor.Bide son olarak Kubica olsaydı daha zevkli olucakmış Renault çaktırmadan fena geliyor daha sezon başı Vettel havaya girmesin.