[url=http://www.
Yok değil ceza süreleri eklenmemiştir. TOFSED'in kurallar kitabına göredir:
2.7.4 Zaman Cezaları
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 15 saliseye (0.25
saniye) kadar gelişme / iyileşme toleransı tanınmıştır.
Bu sınıflarda kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının
tolerans payının altında kalan derecelerde
- 15-24 salise (0.25-0.40 saniye) arası için 30 salise
(0.50 saniye)
- 24-45 salise(0.40-0.75 saniye) arası için 1 saniye
zaman cezası uygulanacaktır.
Girdiği grubun alt limitine göre 45 saliseden
(0.75 saniyeden) daha iyi bir derece yapan sürücü,
yarışmadan ihraç edilir ve sonraki yarışlarda
bu sınıfta yarışamaz. Bu durumdaki sürücüler,
ancak otomobilin gireceği sınıfın tüm güvenlik
önlemlerine uygun olması halinde, bir üst sınıfta
yarışabilirler.
Burada yapılan bir yanlış var ondan merak ettim... Girdiği grubun alt limitine göre ibaresinden dolayı;
14-15 Sn sınıfında yarışan Ömer ONUR 14.786 seeding zamanı var. Yarışta 13.944 yapmış. Ceza alması için 13.751 altında bir derece çıkarması lazım. Bu grubun alt limiti 14.000 dır çünkü.
ayhan ustamızı tebrik ederim cep vtec le 1. oldu emeklerinin karşılığını aldı..diğer yarışmacı arkadaşları da tebrik ederim![]()
mavi 131 güzel gidiyodu.trübün süper olmuş ama beklemeler çok fazla olduğu için sıkıldık. bide pistin ortasında oturan göbekli bi amcamız vardı pist sanırım onundu yanınada çocuklarını almış pistin ortasında oturuyodu maşallah...
Gaziantep 2 kupa ile döndü bu seneyi yine boş geçmedi maşallah tüm araçlara![]()
Antepli 106 vardı benle kalkmak isteyen onu da göremedik akhisarda
Konyaya da gitmemiş galiba
Bana okadar atar yaptılar gelin konyaya falan filan
Ne oldu biz görmedik
Ama biz Akhisardaydık
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
anteplıler bıtane subaru ve bıtane crx getırdıler mavı olanın 106gti sordum yetısmemıs araba bunlarla geldık dedıler 1.lık kupası aldılar subaruyla benım hayret ettıgım kımsenın begenmedıgı serceler m3 lerı subaruları gectı 14.sn yapan tofaslar vardı
dedıgını pıstın ortasında oturan kg kısıde draglara gonul vermıs sahıp cıkan kıvırcık dayımız motodraglarında kendı adına 10 dan fazla motoru var yuksek derecelere sahıp bızımde destekcımız yardımımıza geldı..kıme sorsanız kıvırcıgı tanıyomusunuz dıe motorculara bılırleraraba draglarına da alıstıralım dıe cagırdık
Kardeşim ben pejo göremedim listede
Bana ne birinciliklerinizden
Ben sana hava atıyomuyum 12.2 saniye ile birinciligi aldım diye
konyaya gelseydim de ne olcaktı Arabanız yokki boşa gelmiş olucaktım
Benim anlamadıgım glsene konyaya gelsene konyaya dediniz de neden arabanızı götürmediniz ???
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
belkide biz bisikletle yarıştık . 2 aracımız vardı zaten pejo da sıkıntı oldu yetişmedi götüremedik senin geçensene yaptığın gibi. 75000 tl para istediğin arabanla çok da iyi bi derece yaptığına inanıyorsan dicek bişey yok bizim 10000 lik arabamız 13.94 yaptısadece gülüyorum sana bu insanları küçümseme her şeyi ben bilirim tavırlar bırak artık ummadık taş baş yararmış
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)