User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
299 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Konya 1.oto drag şampiyonası

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bu drag olayını kın yapma gıder yapma olarak guc gosterısı olarak para olarak gormeyelım spor olarak zevk olarak gorelım bı sen gec ugras daha ıyısını o gecsın sen daha ıyısıne ugras bırbırımızın eksıklerını tamamlıyalım bız motor yarısında bunu goruyoruz yarıscılardan
    aynı katogorıdekı ıkı motorcu pıste ındıler bırbırlerıne sarıldılar destek verdıler beraber kupa kaldırdılar bu pazarkı araba yarısında antepın subarusu dılekce vererek anılla aynı katogorıye gırdı anıl yanlıs kalmasın dıe anıl sn olarak dırek baydı saten ama anteplı kardeslerımız anıl kupa alsın dıe yoksa kurallara gore 5.katogorıde 1 arac oldumu kupa verılmıo oyle olunca anılla kalkma yanında olma gereksımı gosterdı anılın arabası arıca yaptı herkez hepımzı yardımcı olduk ama yetısmedı arabası sonra kurallara gore subaru 1. secıldı ama anteplı kardeslerımız anılı yanlarına cagırdı gonlunu aldı sarıldılar kupayı beraber kaldırdılar baber sevındıler gurur verıcı seyler bunlar kımse 1.lık kursusunu kolay kazanmıo ama paylastılar ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manısada ızmırde konyada bızım pıstımız hepımız abılerımız kardeslerımızsınız her ıyı sekılde sızı karsılamaya ve mutlu etmeye calıstık konya pıstı trbunune kavustu rahatladı sımdıde 300.metreye kadar ozel asvalt ılacı dokulcek neden sızlerın daha zevklı yarıslar yapın dıe bıtmekte olan drag yarısını federasyonun bıle ıstemedıgı drag yarısına sahıp cıkın araclar hazırlayın dıe ınsallah kendımızı sıze acıklaya bılmısızdır KONYA DRAG PISTI YONETIMI OLARAK KAPIMIZ HERKEZE SONUNA KADAR ACIK ...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu Uzatmanın anlamı yok

inşallah bir drag yarışında beraber oluruz yüz yüze tanışır anlaşırız
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hılmı abı anteplı abılerımızde ıkınızde cok ıyı ınsanlarsınız ama nettede yazısmalar yanlıs anlasılıo yuz yuze ıyı dost arkadas olacagınıza emınım ben ıkınızıde tanıyorum ben...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir abi benim bekirle ilk kalkışımda aramda 5 boy rahat fark vardı
    zamanlar
    12.282
    12.758 bekir

ikinci kalkışta 1.5 civarında fark vardı aramızda
    zamanlar
    12.943
    13.006 bekir
    Doğrudur bro dedimya geçtiğiniz hız önemli

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi funny car yada top fueller de

1 salise cok büyük farklar ortaya cıkartıyor

daha evvel bir konuda video paylaşmıştım

1 salise degil yarım salise fark 3 4 boy oynuyor onlarda

F1 de bile öle az bir fark nerdeyse cok fark oluyor aralarında

ama bizim araçlarda 1 salise fark gercekten min 2 boy civarı olur
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200km ile geçersen finişten 1 salise 5,5mt yapıyo 1,5Hulk boyu
    Tabi ivmelenme hep arttığı için hesap biraz karışık müyendız lazım

asiufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarıştan ufak notlar:

En iyi derece :
    06 AN 240 Supra 2JZ GTE (Sıralama turlarındaki derecesi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Eğer ki yarış anında sıkıntı yaşamamış olsaydı bu rekorunuda egale edebilirdi. suprAN bir sonraki yarışta bu rekorunu kıracaktır.)

En iyi çıkış yapanlar : 1- 28 kapı numaralı 06 AY 0840 Tofaş miafori (Tofaşların en iyilerinden biriydi. Miafori’nin neler yapabileceğini bizlere gösterdi.)

2- 26 kapı numaralı 27 RT 806 Honda Crx (Sınıfındaki araçları eleyip son yarışta da rakibinin süre cezası almasıyla 1.liğe ulaştı.)

3- 06 kapı numaralı 06 FY 325 BMW E30 (Sınıfındaki 7 aracı eleyip son yarışta 1.liği kaybederek 2. oldu.)

4- 20 kapı numaralı 07 FV 642 Tofaş Şahin (Sınıfındaki 6 aracı eleyip 1.liği kazandı.)

En iyi pit stop : 40 kapı numaralı 42 SC 277 Tofaş Şahin ( Sıralamalarda baskı balata kıran ve şanzımanı inen aracını sıralama turları bitene kadar tamir edip yarışa devam etti.)

En azimli yarışcı : 24 kapı numaralı 42 PG 573 Bmw (Debriyaj baskı balatası bitik halde 2. ve 5. vitesleri kullanarak yarışı tamamladı.)

Günün olayı : 34 kapı numaralı 27 RE 302 Subaru sürücüsünün 1.liği açıklandığında aynı kategori de talihsizlik yaşayan suprAn ile birlikte 1.lik kürsüsüne beraber çıkmaları.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yüzlerde güzel bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bizlere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeye rağmen çok güzel geçti anlamlı sahnelere şahid olduk emeği geçen herkese tşekkürler
    Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışmacı arkadaşları ve seyircileri mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere

herkezin ayağına yüreğine sağlık

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antepli 106 vardı benle kalkmak isteyen onu da göremedik akhisarda

Konyaya da gitmemiş galiba

Bana okadar atar yaptılar gelin konyaya falan filan

Ne oldu biz görmedik

Ama biz Akhisardaydık
    kardeşim hilmi ;
    şimdi oraya benle kalkmak isteyen 106 yazarsan bende bir başkasıda bunu yanlış anlar sanki seninle kalkmak büyük birşey gibi olmuş seninle tatlı bir sürtüşme yaşadık ve beraber deneriz dedik sen akhisara gittin bende konyaya giderken adana civarında arabamda sorun oldu ,arabayı adanaya bıraktım...geçen senede sen attın tutttun gelecem yarışacam die tır sorununuz oldu sende gelmedin kimse sana nie gelmedin die eleştri yapmadı ...şimdi senle polemiğe girmek istemiyorum ....seni akhisardaki derecenden dolayı tebrik ederim...inşallah bir gün konyada da aynı dereceyi yakalama fırsatın olur...ben 2 aydır arabamı hazırlıyorum bunun üstüne senin tabirinle kaçacak adam değilim pistin ortasında yakarım yine yarışırım hilmi aynacı... )))))

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pejocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim hilmi ;
    şimdi oraya benle kalkmak isteyen 106 yazarsan bende bir başkasıda bunu yanlış anlar sanki seninle kalkmak büyük birşey gibi olmuş seninle tatlı bir sürtüşme yaşadık ve beraber deneriz dedik sen akhisara gittin bende konyaya giderken adana civarında arabamda sorun oldu ,arabayı adanaya bıraktım...geçen senede sen attın tutttun gelecem yarışacam die tır sorununuz oldu sende gelmedin kimse sana nie gelmedin die eleştri yapmadı ...şimdi senle polemiğe girmek istemiyorum ....seni akhisardaki derecenden dolayı tebrik ederim...inşallah bir gün konyada da aynı dereceyi yakalama fırsatın olur...ben 2 aydır arabamı hazırlıyorum bunun üstüne senin tabirinle kaçacak adam değilim pistin ortasında yakarım yine yarışırım hilmi aynacı... )))))
    sizin arabanin konusu falan var mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam yedi senedir yarışırım kimseyi düşük ve küçük ve aşşalık görmem sebebi bu bir spordur egerhep ben geçeceksem neden yarışıyorumki senelerdir azılı rakiplerim oldu hepsiylede yedik içtik yarıştık kavga ettik sinirlendik ama hep dost kaldık ama şu bir gerçek hulk kendini kanıtlamış bir araba ve eger birisi ona atar yapacak ise kendini kanılaması lazım eger o kendini kanıtlar ise hulk konyayada gelir antepede gelir onun için sizden ricam sakin arkadaşlar inşallal çok iyi bir rakip olursunuz bir bi rinize ama ben kendi adıma söyleyim sizin arabanızı izlemedigim için rakip olmassınız diye düşünüyorum çünkü saniyelerin ne demek oldugunu eminim benim kadar hissederek bilen adam azdır herkes kendi arabasına bindigi zaman benim arabam msuprayı geçer der ama yan yana gelince işler degişik oluverir bu konuyu burda kapatıp daha ilerki yarışlarda hepini aramızda görmekten memmuniyet duyarız bende kendime rakip istiyorum artık.yoksa bu arabaları satacam
    msupra

msky

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam yedi senedir yarışırım kimseyi düşük ve küçük ve aşşalık görmem sebebi bu bir spordur egerhep ben geçeceksem neden yarışıyorumki senelerdir azılı rakiplerim oldu hepsiylede yedik içtik yarıştık kavga ettik sinirlendik ama hep dost kaldık ama şu bir gerçek hulk kendini kanıtlamış bir araba ve eger birisi ona atar yapacak ise kendini kanılaması lazım eger o kendini kanıtlar ise hulk konyayada gelir antepede gelir onun için sizden ricam sakin arkadaşlar inşallal çok iyi bir rakip olursunuz bir bi rinize ama ben kendi adıma söyleyim sizin arabanızı izlemedigim için rakip olmassınız diye düşünüyorum çünkü saniyelerin ne demek oldugunu eminim benim kadar hissederek bilen adam azdır herkes kendi arabasına bindigi zaman benim arabam msuprayı geçer der ama yan yana gelince işler degişik oluverir bu konuyu burda kapatıp daha ilerki yarışlarda hepini aramızda görmekten memmuniyet duyarız bende kendime rakip istiyorum artık.yoksa bu arabaları satacam
    sanırım aracımı hatırlamdın geçen sene konyada turbo saxosu olan ahmet ile yarıştım yarış öncesi sen ve tork garajın sahibi hakan abi ikiniz benim arabanın nos jetlerinin ayarını yaptınız...saxodan öncede tork garajın yeni kasa beyaz sti ile kalkmıştım.... kırmızı 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DEMEKKI ne dıyoruz bu hızlı arkadasları ısmaıl abı bı dahakı konya drag yarısına beklıyoruz .... herkez emegının karsılıgını alır ve zevklı bı atmosferde gule oynaya gecırırızz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonra ama anıl gıbı kufur eder gıbı 2.lık kupasını gerı yollamayın hakemler konyadan ya federasyon dıe bısey yok ya bız kafamıza gore karar alıyoruz ya cok ayıp ettı anıl kardesımız

06 ANIL 38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sat sat yoksa ayhan geçecek bizi ))
    0-400 = 10.4sn.
    AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

ANIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ta_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonra ama anıl gıbı kufur eder gıbı 2.lık kupasını gerı yollamayın hakemler konyadan ya federasyon dıe bısey yok ya bız kafamıza gore karar alıyoruz ya cok ayıp ettı anıl kardesımız
    Küfürle hiiçç alakası yok Herkes gördü zaten oranın birincisini benimde bişey açıklamama gerek yok.

Bide gerçekten merak ettiğim bişey var. Dilekçe verilerek 1 grup üste mi atlanıyo ? Yoksa istediğin kadar mı ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dilekçe verilip bir üst katagoriye atlanıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)