Şahsen, sizler gibi bu tarz organizasyonlar düzenlemeye çalışan girişimci,cesur arkadaşlara saygım sonsuzdur....
Lakin siz türkiyede yarış pistine sahip nadir illerden birinde yaşama şansına sahipsiniz, ve gidip zaten katılımcı izleyici kitlesi belliolan bu sporu aynı gün 2 farklı organizasyon yapmaya çalışmak 3 seçenek doğurur.
1- Katılımcıların büyük çoğunluğu Konya'ya gider, Akhisardaki organizasyonundaki emekler boşa gider...
2- Katılımcıların büyük çoğunluğu Akhisar'a gider, Konyadaki organizasyonun emekleriboşa gider...
3- İki yarışada yakın sayıda katılımcı ve izleyici gider , 2 org. da emekleri boşa gider.....
Hangi seçeneği seçtiniz?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
bilerek ve isteyerek olmadığını söyledim yukarda da ve bir hafta sonra da tekrar motodrag var
ya üstelemeye gerek yok bence adamlar ne yapsın
ama bu org.törler için sıkıntı olacak ciddi zarar olur
bu kadar büyütecek bişey yok aslında konya ve akhisar arasında zaten belli bir mesafe var ....benim kanımca ege ,ist ve bursa çevreleri akhisara gider ...akdeniz güneydoğu ve ankara çevreside konyaya gider ...çünkü amaç yarışmak sonuçta.... kim kendine yakınsa o organizasyona katılır...haaa çok çok 70 araba girmezde 30 40 araba girer varmı daha ötesi...
ötesi var bence..maksat sadece yarışmak doğru ama dediğin gibi herkes yakın olanına gider olayı yanlış bence.ankara istanbul izmir v.s şöförleri zaten kendi otobanlarında yarışıolar..bu organizasyonlardaki amaç tüm türkiyeden iddialı makinaları biraraya getirip tüm sene boyunca yapılan emeklerin karşılaştırılması ve bu işe gönül veren kişiler olarak sadece forumlarda değil yüzyüze tanışmak ve biraraya gelerek fikir alışverişleri yapıp hoşça vakit geçirmektir .en azından ben böyle düşünüyorum...
bizim derdimiz manisa veya konya olsun değil.amaç bu şekilde 2 organizasyonda baltalanmasın ve zarar edilmesin....bizlerin programı 15 inde konya 22 sindede manisaya katılmaktı..açıkcası şu anda tamamen kararsız kaldık![]()
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Bi gun bende sizin gibi aracimi hazirlayinca karsilasiriz umarim, o zaman kimin şansa ihtiyaci olacagina araclarımız karar verir..
Halden, durumdan, bu kadar emekten anlayan biri olsa mesajlarimiza daha duyarli olup, tek kelime "olmaz" diyecegine durumu acıklayabilirdi..
///
E36 3.20 Coupe
Bu sezon bütün motodrag yarışları konya pistinde yapılacakmış diye duydum.
O yüzden otodrag için boşluk bulmak baya zor olacak gibi. Örneğin bu ilk yarışda olduğu gibi.
Zaten bugün motodrag boşa ertelendi..Hava günlük güneşlikti.Dün de kapalı ama yağışlı değildi..Boşa sıkıntı oldu ama yetkililerin de elinden birşey gelmiyor galiba..Sağlık olsun iki ayağı bi pabuca girenlere geçmiş olsun..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
///
E36 3.20 Coupe
konya yarışları canlı olacakmış gelmeyecegini söyleyen herkez geliyor
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Nasipse Biz de Çorumdan geleceğiz.
www.hitok.org.tr
ÖZENÇLER OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)