Federasyonla gorusmeler suruyor kismetse yakinda tarihleri aciklariz gibime geliyor ;) (tabi eksileri arti yapmak bizi baya yoruyor ... )
Printable View
izmit pisti açıldımı ki bugra ?
Yok ole Erol yapariz izmiti gelin basimizin uzerinde yeriniz var ama ole sira savdikla falan olmaz o isler ben sira savmadiysam bukadar senedir bukadar basima gelenle sizin daha sira savmaya coook yarislariniz var insallah ;) ole kusmek cekilmek yakismaz izmire ...
Ole vazgecmek yok pasam biz seneler boyu harcadik cepten yedik keseden zamandan alinterinden ole yan yatti camurabatti yok yapmak zorundasiniz kirilmak gucenmekle bu spor ilerlemez ...
bunu yapmayın pes etmeyin tamam birileri belki bi taş koydu yarışımıza belki başka bir sorun oldu onu bir şekilde öğrenicez kısmetse hafta içi gerekirse herkes mail atar dilekçe yazar sorarız adam gibi bi cevap alana kadar
cuma akşamı arabamı hazırladım yarışa gelcem c.tesi öğlen bazı aksiliklerden akşam çıkma kararı aldım EMG beni aradı yarış iptal oldu kimsenin bilmediği bi sebep yüzünden , gelen arkadaşların zararını karşılamışınız gerçekten Helal Olsun size bunu başka kimse yapamazdı
bu işin peşini bırakmamanız taraftarıyım;
türkiyede kaç tane gerçek drag organizasyonu düzenleniyor ?
kaç tanesinde canlı yayın var ?
kaç tanesinde online sonuç var ?
gittiğimiz yol her zaman asfalt olmaya bilir , arada mıcırlı yola da girmemiz gerekiyo herkes üzgün , sinirli bence biraz sakinleşin ve ondan sonra karar verin RPM boşu boşuna kapanmasın
Bir daha yarış yapıp yapmama tartışmaya açık bir olay..
hee bu yönetimle bence bilmiyorum ama zor gibi..
Volki Car denilen Fiber arabalar yuzunden butun gunumuz rezil oldu...
Insanlar sıkıldı
okadar kısıyı zabtetmek gercekten zor
Volkicar'ları oraya getiren yarışı düzenleyenler değil mi? Bence volkan ışık'a yüklenmek gereksiz..
ee mertcan o zaman ankara ugraşmıyacak bu işlerle ayberk dedi,hilmi dedi orada yarış olmaz hem pist kötü hem seyirci taşkın diye..
ankara ya pist yapılmadıgı sürece bu iş böyle devam eder..
Erol adamlar kendılerı yapmıs zaten organızasyonu
vıp masalarını kurmuslar kendılerı eglendıler
Drag orada yan eğlanceydı başka bır sey degıl :)
yazık o kadar emege..
Bu arada İsmail abiyi tebrik etmek istiyorum kendi rekorunu kendisi kırdı yine 10.360 :)
böyle olacağı zaten belliydi, herkes biliyordu.
evet boos un bencede biraz suçu var yanlış organize olmuşlar..
Basın bültenini okudumda şimdi volki car yarışı bütün gün sürecek ama aynı anda isteyen drag yarışınıda izleyebilecek denmiş yani planlanan şey bir yanda volki carlar dönerken diğer yanda drag yarışı yapılmasıymış
Alıntı:
Organizasyon Volkan Işık (V1 Challenge) yarışlarıyla başlıyor. Bu kupada Türkiye nin tanınmış 24 Ralli ve Pist pilotlarını İLK DEFA oval olarak hazırlanmış piste aynı anda seyredeceksiniz. 10 turluk bu yarışlar gün boyu sürecek.
Aynı alanda Drag Kupası Araçları yarışacak. Drag yarışında da bir ilk yaşanacak bütün seyirciler ve yarışmacılar zamanlarını ve hızları Amerika daki gibi anında görecekler.
volkicar in show gosteri yada tanitimi degil ilk ayak yarismasiydi zaten bu ... ki bu bilinen biseydi ...
Bu haftasonuna hazirlaik yapan akhisar ve ankara her ikisi icinde ekiplere ; yarismacilara izliyicilere herkeze cok gecmis olsun insallah benzer kotu durumlar tekrar yasanmaz herkez doya doya lastik kokusuna doyar ...
Okey "aynı alanda" kısmını "aynı anda" okumuşum ben:)
Vallahi yazık o kadar emeğe koşturmaya
boşverin iptal olan yarışı adı üstünde bitmiş iptal olmuş..
demekki bir daha volkicar yarışı olduğunda drag var denildiğinde kimse takılmayacak.bunu anlamış olduk.
en güzel iş izmir dönüşü köfteci yusufa uğramak yaa :D angarada aspava yimekten 10 kat iyidir :D
Bu işi hobi haline getirmiş insanlar birlik beraberlik içerisinde olmadıgı müddetçe degil bizde drag yarışı, at yarışı bile düzenlenmez.
İnsanların arasında hala İzmir,Ankara,İstanbul vs. tartışması yaşanıyor, sanki aynı ülkenin evladı degil bu polemige girenler.
Yurtdışında ki organizasyonlara bakıp salya silmeye devam edelim bence...
illa benim drag tecrüben olması gerekmiyor abi, herkesin tecrübeleri bunlar. benden önce de ankarada yarışları izleen oldu tanıdıklarımdan, benimde izlediklerim oldu. ve hepsinde böyle olaylar yaşandı hemen hemen. hee oldu iyi mi oldu? hayır, keşke olmasaydı.
yıllardır ölü olan bu sporun tekrar canlanmasında ve gelişmesinde izmirin emeğini kimse tartışamaz Mustafa kankamın ülkü pistinin açılmasına yardımcı olması ve neredeyse hergün yaptığı org.lar sonrası RPM ekibinin düzenlediği akhisar yarışları ve getirdiği yenilikler ortada tamam ankara her ne kadar bu işin başkenti sayılsada maalesef bu işin orada yapılamayacağını böylesine planlı ve büyük bir org.da daha görmüş olduk.
herkes çok çaba sarfeti emek verdi uykusuz kaldı emeklerin bu şekilde çöp olması gerçekten çok üzücü ama kimsenin hakkının kimsede kalmayacağınıda birkez daha görmüş olduk.
emek verip emekleri boşa çıkan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. bu pis kumpası çeviren ve kardeşi kardeşe kırdıran ş.sizlerede ana avrat sövüyorum :)
önümüzdeki maçlara bakacaz artık :)
mustafa davuk yinmi gardasim :D ama yogurt efsane :D
Boşverin abi, izmirde mangal keyfi için bile gelinir oraya