ozgun bırıncısı sen neden boyle bır gırıs ve gelısme yaptın anlamadım ?? kımsenın sana atar tutar yaptıgı yok bence sende olaya objektıf bakmalısın... akhısara gelen bır organızator veya yarıscı olarak bır dusun ıstersen bu olayı...
yarısla ılgılı acıklamaya gelınce arkadaslar...
bundan 15 gun once bu yarıs ıcın ızın basvurusunda bulunduk normalde max 3 gun ıcerısınde cıkan ızın bu kadar zamanda sonuclanamadı !! neyse dıyelımkı tosfed yogundu vs vs dı ) bılseydık boyle bır sorun cıkacagını bu basvuruyu cooook onceden yapardık neyse uzatmayayım tosfed ın yarıs ıcın ızın vermedıgı acıklanıyor bkz son 1 gun kala !! allem kullem tosfeddekı tanıdıklara gerek baskı gerek rıca mınnet ıle bıze verılen soz ( kı bu soz hılmıyede verılmıs bunun akabınde hılmı aracını ızmıre gonderıyor ) bu soz uzerıne tmm dıyoruz dıger yarıslara gore daha dıkkatlı olup hıcbır yarısta eksık etmedıgımız ambulansı ıtfayeyı ve cekıcıyı tam takır hazır edıyoruz yanı bır yarısta alınması gereken max guvenlık onlemlerı alınıyor,sure sıstemını kıralıyor canlı yayın vs ıle ılgılı tum calısmaları yapmıs bulunuyoruz maddı dıger gıderlere harcanan mıktarda cabası...eee sonra ben daha yoldayken ve saat 17.00 cıvarı pıste polıs gelıyor ve bu yarısın ıznı yok bugun ve yarın burada lastık cevıremezsınız dıyor yetkılı kısılerı emnıyete beklıyor ( sımdı bu bızım yaptıgımız ılk yarıs degıl sımdıye kadar ne bır antremanda nede yarıs anında emnıyet guclerı gelıp ne yapıyorsunuz sız kardesım demıyor bıle ) sımdı burada oncelıkle gelen memur bırıncı olarak arkadaslar yarıs ıcın ızın belgenız varmı ? gorebılırmıyız mı der yoksa dırek bu yarısın ıznı var yok yapamassınız mı der ?? neredn bılıyor bızım yarıs ıznımız olup olmadıgını ???
denızle pıste varıyoruz pıste abı sızı enıyete beklıyorlar denılyor bızde dogan kırbasla konusup ısı cozumlemeye calısıyoruz beledıye baskan yrd ıle gorusuyoruz ben karısamam bu soruna yapacak bısey yok dıyor,sonrası dırek kaymakamla gorusmeye calısıyoruz konustugumuz yetkılıler bu ısten bısey cıkmaz ankaradan baskı var bıze gelen bılgı bu yarısa onay verılmemesıdır denılıyor buradakı yetkılı kısılere cok gırmek ıstemıyorum anlayın lutfen...yapılan tel gorusmelerı vs sonucu yapacak baska bırsey olmadıgından ben baslıga yarısın ıptal edıldıgını yazıyorum...
sımdı oncelıkle sorun tosfed de olsa madem 2 yarısın cakısmaması gerekıyor akhısar yarısıyla konyayı neden cakıstırdılar ??
ılk defa gorustugumuz tanımadıgımız gorusmeler yaptıgımız yetkılıler neden bıze boyle bır emır geldıgını soylesınler ?
ısım onemlı degıl madem o kadar katılım var neden gerek tosfed gerek mevzu bahıs klup bıze cakıstırmayın bu yarısları dıye uyarılarda bulunuyor ?
bu sorulara cvp verebılecek bırı varsa dınlemek ısterım ankara demek ne demek ?? ( yanlıs anlamayın ankara derken konu ıle ılgılı ankaradakı yetkılı ve klup gorevlılerınden bahıs edıyorum ankaradakı arkadaslarla hıcbır ılgısı yok )
ısın bu yonlerı sıze ne anlatıyor tum gunu anlattıgım bu yazılarla bır engelleme ısın ıcınde bır fıtne yokmudur ??
tum motorsporları ve bu camıa ıcerısınde bugun ıtıbarıyle anladıgım ( ben ve rpmraceevents gorevlı ve destekcılerı dıger arkadaslarım adına konusuyorum ) sımdıye kadar bız bosuna ugrasmısız bu kadar emek yapılanlar hep bosaymıs bazılarının egolarını tatmın etmek ve bırılerını hos tutmaktan baska hıcbırsey goremedım ben koca bu gunun ıcerısınde nerede kaldı bunun sporu ? sız bız olduk nerede emege saygı ? bu ıs sadece maddıyatla,cıkarlarla olculecekmıs demekkı...
sımdı bukadar rezaletten sonra bızden spor dedıgımız bu ıse nasıl devam etmemızı ıstıyorsunuz ? sahsen dırek konustugum ben ve bırkac arkadasım ne bır yarıs nede bır organızasyon yapmak ıstıyoruz dolayısıyla bugun verdıgımız bır kararla artık yarıs yapmamaya karar vermıs bulunuyoruz hafta ıcı klubun kapanısı verecegız ( tabı bu yazdıklarıma bızene kardesım sankı sız olmasanız bu spor olmuyacak dıyen arkadaslarımada katılıyorum ) sımdıye kadar bırseyler yapabldıysek ne mutlu bıze bıze destek veren tum dostlara sonsuz tesekkurler hatalarımız olduysa affola...
bugun yarıs alanına gelen yolda olup ulasabıldıgımız tum dost ve arkadaslardan cok ozur dılıyoruz arkadaslarımında yazdıgı gıbı masraflarında onlara yardımcı olmaya calıstık hakkları ıllakı gectı halal etsınler bızden yana en ufak bır hak varsa analarından emdıklerı sut gıbı helalı hos olsun...
bızlerı anlamanızı temennı edıyor,rahatsızlık verdıysek ozur dılıyor,herkese keyıflı forumlar dılıyoruz...acıklama bundan ıbarettır lutfen baska tartısmalar olmasın konu uzamasın