güzel insanlar toplanmışlar,bir ekip kurmuşlar,gece gündüz demeden spor için uğraşıyorlar.
RPM Race Events'in yılmayıp, bu darbeden daha da güçlü bir şekilde kurtulması gerek bence
rpm e gerçekten verdikleri emek için gece gündüz demeden spor ve yarışabilmemiz dostlukları pekiştrebilmek için yaptıklarına kendi adıma teşekkür ederim. burda bi emek hırsızlığı var yılmayın küsmeyin bence sizin yaptığınız org.lar en kaliteli olan org.dı . rpm i kapatmayın bence.
taaa kemer'den kalkıp geldim hayatımda ilk defa bir drag organizasyonuna katılıcam..moraller tavan çıktık sabah 5 de yola 11 de vardık akhisara herşey çok güzel...ama sonrası gerçekten yıkıcı idi herşeyden geçtim o kadar emeğe yazık gerçekten....orda bizi ağırlayan herkeze teşekkür ediyorum erol abi'ye soner'e özdin abi'ye ismini bilmediğim herkeze teşekkürler...böyle olmamalıydı ama vardır bundada bir hayır...saygılar...
EDİT; en azından sesini duyamasakda HULK'U canlı görmüş oldum![]()
SDR GARAJ
Serdarim bi kac antrenman yapabilmisde olsan, ilk denemelerinde olsa o kadar guzel yurutuyordunki kam vtec i helal olsun dedim kardesim wala masallah yillardir bu sporda kosuyormus gibiydin bencepilotajini tebrik ederim hatamiz olduysa affet ama sizi tanidigimiza cok memnun olduk, her zaman basimizin ustunde yeriniz var, insallah nasip kismetse tekrar gorusuruz
emeklerinize saglik...
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
eee, bu kadar talepden sonra RPM in kapanması konusu biraz daha sakin kafayla düşünüp tartışılır diye umuyorum.
Akhisar yarışları için emek harcayann arkadaşlarada gerçmiş olsun. Yarışın son anda iptal olması sanırım haddinden fazla sinir bozucu. Ama bende diğer arkadaşlar gibi RPM'nin vazgeçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Allah kısmet ederse yaptığınız diğer organizasyonlardan en az birine gelmeyi düşünüyorum.. Herkese tekrar tekrar geçmiş olsun.
Siz bu işi prof yapan insanlarsınız. Ufacık bir prüzden soğuyup ben oynamıyorum demek size yakışmaz ki ben böle bişey beklemiyorum ztn. En kısa sürede yeni org. Bekliyoruz kısmetse bende katılıcam. Arkanızdayız rpmtürk
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ankaradaki draglardada bir yıgın olay çıkmış,saglık raporu istemişler lisans istemişler yarışcı elbisesi,kask vs vs vs vs ,katılım için paralar alınmış ama son gün ne hikmetse bu sebeplerden dolayı bir çok arkadaş yarışa girememiş ,her iki olayada çok üzüldüm şimdi şurda ne güzel video izlemek vardı çektigimiz çileye bak,gerçi yarışlara giden arkadaşlar kadar çile çekmedik şükür olsungidipde yarışamayan tüm arkladaşlara abilerimize kardeşlerimize geçmiş olsun,kim çomak soktuysa bu işe o çomak dötüne girsin . . .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)