konuyu okuduysanız bu akhisar ın değil kendini bilmezlerin ayıbı arkadaşım tabi gelip gelmemek sizin elinizde![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
belki bu herkesin anlamasına neden olur
http://www.techturkey.com/forum/moto...usunenler.html
seni unutmuycaz ALİDAN
ülkü pistindeki drag düzlüğü düz değil onun için katılmamen güzeli akhisar ne zman yapılırsa katılmasam bıle gece mangal için giderim
ordakı ortam arkadaşlık gerçekten farklı , bu drag denen olayı menfaat gözetmeden canla başla güneşin anlında 30-40 derece sıcakta bır saga bır sola hara beygırı gibi dönen adamları (rpmtürk ekibini) ayakta alkışlarım ben , bırakın boş muhabbetlerı düzenleyenlerın yüzündenden iptal olmadıgını bır ıkı kendını bılmez yüzünden iptal oldugunu herkes biliyor, kımsenın kımseyı suclamaya hakkı yok
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bu arada ben rpm üyesiyim son yarışında spikeriydim hattayani bende seninle fikirlere sahip bi adamım
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
kesin ben düğün sebebyle gelemediğim için iptal oldu![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
rekora koşçam bırçet bu haftada gidersem eğer 3 hafta ard arda düğün![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
heleki ülküden mustafalarda elini ayagını çektiler sanırsam eger öyle ise vay haline..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
abi biz nerde yarışıcazzzbu işi ya rpm yapar yada rpm
![]()
Sırf millete inat araba kırık bile olsa destek amaçlı ordayızbirde akşam karnınızı tam doyurmeyın mangala sucuk var
![]()
07 lb 726 loadıng BY BAŞTAŞ PERFORMANCE %99,9
inş. birdaha yarış olur..
hee olmasa bile isterseniz 23 akşamı mangal yapalım pistin yanındabakar bakar içeriz
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)