button ın hamilton la olayına pek yorum yapamam ama alonsoyla yaşadığı temastan ceza almaması gerektiğini düşünüyorum.alonso 2. Viraja girerken jb ı dışarda bırakmaya çalıştı ama button ın daha gidecek yeri yoktu zaten kerb lerin üstündeydi.
Printable View
button ın hamilton la olayına pek yorum yapamam ama alonsoyla yaşadığı temastan ceza almaması gerektiğini düşünüyorum.alonso 2. Viraja girerken jb ı dışarda bırakmaya çalıştı ama button ın daha gidecek yeri yoktu zaten kerb lerin üstündeydi.
viraja gelindiğinde Button bariz fren e asılmış geri düşüyor ona rağmen temas oluyor , Lewis te ise tam tersi geriden öne geliyor bence tam aynı olay değil ikisi
gerçekten orda fren yaptığını, yada heildfeldi yarış dışı bırakıcak birşeyler yapmaya çalıştığınıdüşünüyorsan haklısın.
ben kobayaşiyi geldiği ilk yarışta puan almış ve bu sene 6 yarış üstüste sauberle puan alan,o iğrenç lastikleri otomobili kaydırmaya dayalı sürüşüyle pistte tutan bir pilot olarak görüyorum.
Edit : kasap sürücü Button a ceza yok
kardeşimle konuşuyoruz eskiden Carmageddon diye bi yarış oyunu vardı arabaları çarparak pert ediyordun yarışı öle kazanıyordun , Button dün galiba onu oynamış etkisinde kalmış dedi ! sandalyeden düştüm :D
Eriador schumiyi bu yil podyumda gorur muyuz? yokmu takvimde baska yagmurlu duzluklu pist?
Bundan sonraki Pistlerin hemen hemen hepsi Schumi'nin favorileri arasında Mercedes biraz gelişir bugünkü gibi yağmur olursa neden olmasın.Sonuçta Pist ıslakken Araçlardan öte Sürücüler konuşurken neler yaptı herkes gördü
ingiltere *
Almanya *
Macaristan *
Belçika *
İtalya *
Singapur
Japonya *
Kore
Hindistan ( Yeni )
Abu Dhabi
Brezilya *
* olanlarda daha önceden Zaferi var . Bunlar içinde özellikle Belçika ( SPA ) ani başlıyan yağmurlarla biliniyor ve Schumi nin favori pisti kariyerinde ilk zaferide orda yağmurlu bi yarışta aldı zaten , bunun dışında Brezilya da da ortam fena karışıyor , İngiltere'de yağmur risk i yüksek bunlarda podyum şansı yüksek bunlardan sonra Japonya gelir yada İtalya tabi Mercedes ozamnlara kadar gelişimi sürdürürmü ? bilinmez baktılar çacık olmayacak gene gelişimi durdurur seneye yoğunlaşırlar .
Yarışı tekrar TRT anlatımı ile izlemek isteyenler için link .
Formula-1 Canada Montreal GP Full Yariş 12 Haziran izle
son zamanlarda izlediğim en keyif verici yarıştı
reis yağmurda nasıl yarışılır gösterdi, hele bir de aracı düzgün olsa kim bilir neler yapacak
alonso ya da üzüldüm yarış dışı kalmasaydı o da eminim podyumda bitirirdi
hamiltona iyi oldu hiç sevmiyodum yav...ğı beter olsun pis zenci :D
Çok garip oldu . Yarış saati bir yere davetliydim. Bir kısmını izledim ondan sonra yağışın hızlandığı ve güvenlik aracının piste girdiği sırada kanalı değiştirmek zorunda kaldım büyükler yüzünden . ***** seçim :) geç vakit eve geldiğimde hemen TRT HD yi açtım baktım yarış var dedim iyi bari yarışın tekrarını hemen veriyorlar. Sonra Serhan Acar ın yaptığı yorum beni kopardı. " Yeni açanlar için tekrarlayalım. Canlı yayındayız yarışa 2 saat ara verildi "
Çok güzel bir yarıştı gerçekten. Bu sene çok heyecanlı yarışlar izliyoruz. Shumi için üzüldüm . İnşallah sonraki yarışlarda bu performansını sürdürür.
cok keyifli bi yarış oldu ben çok keyif aldım resmen 12 den sona bile devam etti yarışşş
Ah DRS ah... bu kural artık cidden işin keyfini kaçırdı. Schumiyi tekrar podyumda görmek çok güzel olacaktı. Ama adamım direnemedi ki sanki arkadaki tur bindirir edasıyla geçiş yapacaksa içine edeyim ben böyle geçiş hamlesinin. Nerde adrenalin nerde risk alma...
İşin acı Tarafı Schumacher'in hiç bi geçişinde DRS yok ama kaybettiği tüm pozisyonlar DRS yüzünden gelen geçen tur farkı atar gibi geçti ...
Sahi bu arada Rosberg i gören oldumu ? yarışıyormuydu ? Bi ara Sutil ona temas etti diye gördük sonra ne oldu ?
daha yeni izledim sağol link için :D
enteresan bir yarış olmuş kasap button milleti sağa sola ata ata 1. oldu :D acaip konstre oldu ama sonlarda iyi iş çıkardı ,bu çarpmlara vurmalara ceza geldimi daha sonra?.vettel son anda baskıyı kaldırmadı heralde saldı gitti :)
okadar dedik drs yapmayın etmeyin dedik resmen schuminin yarışını mahvetti drs :) podyumda görmek güzel olurdu 1 tur daha olsa belkide geçebilirdi 0.4sn fark olmuş webberle , mercedesin aracıda baya yavaş kaldı biraz daha rekabetci bir araç olsa çok zevkli turlar izlerdik 4 lü olarak yarışsalar :)
unutmadan massanın fotofinişide çok güzel oldu kobayaşiye iyi bir araba verin adam inanmış :D
DRS saçmalık. Geçişi kolaylaştırıyor ama mücadele yok. Hala virajda kimse kimseyi takip edemiyor, veya bir turun yarısı boyunca kimse kimseyle yan yana gidemiyor. Şöyle bir şeyi canlı olarak izleyemeyeceğiz:
YouTube - ‪F1 1979 René Arnoux Vs Gilles Vileneuve‬‏
Yapılacak şey aerodinamik ekipmana olan bağımlılığı azaltıp, lastikleri ön plana çıkarmakken tam tersini yapıyorlar. Saçmalık.