User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
169 sonuçtan 153 ile 169 arası

Konu: F1 - 7. Yarış Merakla Beklenen Kanada / Montreal

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    button ın hamilton la olayına pek yorum yapamam ama alonsoyla yaşadığı temastan ceza almaması gerektiğini düşünüyorum.alonso 2. Viraja girerken jb ı dışarda bırakmaya çalıştı ama button ın daha gidecek yeri yoktu zaten kerb lerin üstündeydi.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    viraja gelindiğinde Button bariz fren e asılmış geri düşüyor ona rağmen temas oluyor , Lewis te ise tam tersi geriden öne geliyor bence tam aynı olay değil ikisi
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi diyoruz işte boşu boşuna iyi gittiği yarışta podyumdan oluyor adam.keza kobayaşide son anda 7. oldu.hakkı elinden gidiyor insanların yok yere.nerde kaldı zevk?
    abi kobayashi deme hic onun yaptigi neydi ki? gormedinmi heidfeld arkasindayken durdukyere! yaptigi freni..

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blonde-redhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kobayashi deme hic onun yaptigi neydi ki? gormedinmi heidfeld arkasindayken durdukyere! yaptigi freni..
    gerçekten orda fren yaptığını, yada heildfeldi yarış dışı bırakıcak birşeyler yapmaya çalıştığınıdüşünüyorsan haklısın.

ben kobayaşiyi geldiği ilk yarışta puan almış ve bu sene 6 yarış üstüste sauberle puan alan,o iğrenç lastikleri otomobili kaydırmaya dayalı sürüşüyle pistte tutan bir pilot olarak görüyorum.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit : kasap sürücü Button a ceza yok
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşimle konuşuyoruz eskiden Carmageddon diye bi yarış oyunu vardı arabaları çarparak pert ediyordun yarışı öle kazanıyordun , Button dün galiba onu oynamış etkisinde kalmış dedi ! sandalyeden düştüm

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eriador schumiyi bu yil podyumda gorur muyuz? yokmu takvimde baska yagmurlu duzluklu pist?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan sonraki Pistlerin hemen hemen hepsi Schumi'nin favorileri arasında Mercedes biraz gelişir bugünkü gibi yağmur olursa neden olmasın.Sonuçta Pist ıslakken Araçlardan öte Sürücüler konuşurken neler yaptı herkes gördü

ingiltere *
    Almanya *
    Macaristan *
    Belçika *
    İtalya *
    Singapur
    Japonya *
    Kore
    Hindistan ( Yeni )
    Abu Dhabi
    Brezilya *

* olanlarda daha önceden Zaferi var . Bunlar içinde özellikle Belçika ( SPA ) ani başlıyan yağmurlarla biliniyor ve Schumi nin favori pisti kariyerinde ilk zaferide orda yağmurlu bi yarışta aldı zaten , bunun dışında Brezilya da da ortam fena karışıyor , İngiltere'de yağmur risk i yüksek bunlarda podyum şansı yüksek bunlardan sonra Japonya gelir yada İtalya tabi Mercedes ozamnlara kadar gelişimi sürdürürmü ? bilinmez baktılar çacık olmayacak gene gelişimi durdurur seneye yoğunlaşırlar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışı tekrar TRT anlatımı ile izlemek isteyenler için link .

Formula-1 Canada Montreal GP Full Yariş 12 Haziran izle

kifanhom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son zamanlarda izlediğim en keyif verici yarıştı
    reis yağmurda nasıl yarışılır gösterdi, hele bir de aracı düzgün olsa kim bilir neler yapacak
    alonso ya da üzüldüm yarış dışı kalmasaydı o da eminim podyumda bitirirdi
    livin' on the edge

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hamiltona iyi oldu hiç sevmiyodum yav...ğı beter olsun pis zenci

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok garip oldu . Yarış saati bir yere davetliydim. Bir kısmını izledim ondan sonra yağışın hızlandığı ve güvenlik aracının piste girdiği sırada kanalı değiştirmek zorunda kaldım büyükler yüzünden . ***** seçim geç vakit eve geldiğimde hemen TRT HD yi açtım baktım yarış var dedim iyi bari yarışın tekrarını hemen veriyorlar. Sonra Serhan Acar ın yaptığı yorum beni kopardı. " Yeni açanlar için tekrarlayalım. Canlı yayındayız yarışa 2 saat ara verildi "

Çok güzel bir yarıştı gerçekten. Bu sene çok heyecanlı yarışlar izliyoruz. Shumi için üzüldüm . İnşallah sonraki yarışlarda bu performansını sürdürür.

Mehmet Alacicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok keyifli bi yarış oldu ben çok keyif aldım resmen 12 den sona bile devam etti yarışşş
    geLsin hayat biLdiği gibi.......

Rpm Race Events......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah DRS ah... bu kural artık cidden işin keyfini kaçırdı. Schumiyi tekrar podyumda görmek çok güzel olacaktı. Ama adamım direnemedi ki sanki arkadaki tur bindirir edasıyla geçiş yapacaksa içine edeyim ben böyle geçiş hamlesinin. Nerde adrenalin nerde risk alma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin acı Tarafı Schumacher'in hiç bi geçişinde DRS yok ama kaybettiği tüm pozisyonlar DRS yüzünden gelen geçen tur farkı atar gibi geçti ...

Sahi bu arada Rosberg i gören oldumu ? yarışıyormuydu ? Bi ara Sutil ona temas etti diye gördük sonra ne oldu ?

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha yeni izledim sağol link için
    enteresan bir yarış olmuş kasap button milleti sağa sola ata ata 1. oldu acaip konstre oldu ama sonlarda iyi iş çıkardı ,bu çarpmlara vurmalara ceza geldimi daha sonra?.vettel son anda baskıyı kaldırmadı heralde saldı gitti
    okadar dedik drs yapmayın etmeyin dedik resmen schuminin yarışını mahvetti drs podyumda görmek güzel olurdu 1 tur daha olsa belkide geçebilirdi 0.4sn fark olmuş webberle , mercedesin aracıda baya yavaş kaldı biraz daha rekabetci bir araç olsa çok zevkli turlar izlerdik 4 lü olarak yarışsalar
    unutmadan massanın fotofinişide çok güzel oldu kobayaşiye iyi bir araba verin adam inanmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah DRS ah... bu kural artık cidden işin keyfini kaçırdı. Schumiyi tekrar podyumda görmek çok güzel olacaktı. Ama adamım direnemedi ki sanki arkadaki tur bindirir edasıyla geçiş yapacaksa içine edeyim ben böyle geçiş hamlesinin. Nerde adrenalin nerde risk alma...
    DRS saçmalık. Geçişi kolaylaştırıyor ama mücadele yok. Hala virajda kimse kimseyi takip edemiyor, veya bir turun yarısı boyunca kimse kimseyle yan yana gidemiyor. Şöyle bir şeyi canlı olarak izleyemeyeceğiz:

YouTube - ‪F1 1979 René Arnoux Vs Gilles Vileneuve‬‏

Yapılacak şey aerodinamik ekipmana olan bağımlılığı azaltıp, lastikleri ön plana çıkarmakken tam tersini yapıyorlar. Saçmalık.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)