arkadaşım geçen kaza yaptı motoruyla ama motorda sadece kafa grenajı ve kuyruk grenajı değişecek başka hiç bir hasarı yok..yani sen yarış grenajlarını geçirip yarışıcaksın..eğer ilgilenirsen fiyat konusunda yardımcı olurum
arkadaşım geçen kaza yaptı motoruyla ama motorda sadece kafa grenajı ve kuyruk grenajı değişecek başka hiç bir hasarı yok..yani sen yarış grenajlarını geçirip yarışıcaksın..eğer ilgilenirsen fiyat konusunda yardımcı olurum
sporun veyahut spor sektörünün neden gelişmediğine kanıttır , yaşadıklarınız ... üzücü gerçekten ... inanılmaz potansiyel var genç nüfus olarak TR'de ...![]()
inşallah en kısa zamanda diyelim...böyle durumlarda üzülüyorum bende , yardımcı olmak / olabilmek isterdim ama maalesef ..
Buraya bile attığınız ilk post ciddiyetten çok uzak... Bu tarz bir sponsorluk arıyorsnaız. Adınızı soyadınızı kaç yıldır yaptığınızı vs.vs kendinizi bir tanıtmanız lazım. Sponsor olucak kişinin size sponsor olması karşılığında neler kazanacağı , vergi indirimlerini basit hesaplamalarla detaylıca anlatmanız , güzell bir dosya hazırlayıp öyle şirketlerin karşısına çıkmanız lazım.. Bana sponsor olun diyorsunuz ancak ...
Kaç yarış koşucaksınız kaç para istiyorsunuz karşılığında ne vericeksiniz. Nasıl reklamım olucak gibi muallakta olan konulaı açık ve net bir şekilde anlatmazsanız kimse sizi ciddiye almaz.
O sebeple yerinizde olsam bu işle ciddi ciddi ilgiliniyorsanız veyailgilenicekseniz kendinize bir cv hazırlamanız.
İsminizi bile yazmamışsınız...
Everyday I ** Çapulling!!!
Ciddi bir sponsor arayışından ziyade "nabız yoklama" gibi görünüyor..
Sponsor konusuna firmalar PR Projesi olarak bakarlar.. Mümkün mertebe partnerleri olan reklam firmaları süreci yönetir.. Hep birlikte konuyu projelendirir ve programlandırırlar..
Daha önce böyle bir projenin parçası oldunuz mu? Daha doğrusu hiç sponsorunuz oldu mu?
Önce bu konuları biraz araştırın derim. İsteğiniz bu şekilde, sponsorluktan ziyade maddi yardım talebinden öteye geçmez..
Konuya daha kurumsal ve profesyonelce bakmanızı, önce kendinizi başarılarınızı ve sponsorluk kapsamındaki yarış takviminin olduğu ayrıntılı ve profesyonelce hazırlanmış bir klasör ya da kitapçık hazırlamanızı öneririm. "Vergiye vereceğinize bana verin o parayı" yaklaşımıyla sponsor aranmaz..
Nacizane görüşümdür.
Sevgiler saygılar..
Q.
hani şevkinizi kırmak gibi olmasın ama barış tok bile önümüzdeki yarışların maliyetlerini cebinden karşılayıp yarışlara giriyorsa açıkcası şansınız çok zor gibi
daha önce bir sponsorum oldu herşeyin usulünü biliyorum burdada özel bilgilerimin hepsini paylaşmama gerek yok beni tanıyan da tanıyor zaten aama ben sadecesponsor olmak isteyenlerin bana ulşamasını istedim tabiki kendimi tanıtan dosyam var bunun içinde yarıuş tarihleri başarılarım ihtiyaç listem elimde olan sertifikalar bile var yani demek istediğim bu arkadaşında dediği gibi nabız yoklamak........ ilgilenenlere dosyayı gönderebilirm diye ayrıca belirttim....
lo lo lo
sanırım ilk başta sponsorun osman şirindi dragta koşturuyordun bir kaç yarışta pistte yarıştın festival yarışlarında standartta k7 ile güzel derecelerin vardı zaten pistte c sınıfında yarışmak istiyosun sanırım pek bir şeye gerek yok ki kendi motorun yok mu neden onunla girmeyi düşünmüyosun neticede hala 2004 model r6s kullanan yarışçılar var 1 grenaj ve 2 takımda lastik başka neye ihtiyacın olacak ki?
Su;
arabayı kaplattın folyo maliyeti bi yarışı karşılardı herhalde
Şaka bi yana
inşallah güzel bir sezon olur
iyi bir sponsor bulursan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)