Komosk 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı 11 Eylül

Thread: Komosk 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı 11 Eylül

1. trulli said:
    Quote Originally Posted by A.Cem View Post
    Konyadaki yarışlar hep başka bir yerdeki yarışla çakışmak zorunda mı...
    ankara daki yarışla ilgili ne bi ilan var nede bi söylenti kendi sitelerindede bi duyuru yok

2. E30_ORHAN's Avatar

E30_ORHAN said:
    Resmi bir açıklama bekliyorduk aynı gün 2 yarış olacakmı diye Arkadaş sorumuzu beğenmemiş herhalde canı sağolsun.

3. bigiski's Avatar

bigiski said:
    Quote Originally Posted by E30_ORHAN View Post
    Resmi bir açıklama bekliyorduk aynı gün 2 yarış olacakmı diye Arkadaş sorumuzu beğenmemiş herhalde canı sağolsun.
    Lütfen benden gelen cevapları dikkate alın.
    Herhangi bir görüşme olmadı açıkçası, mahalli yarışlar olduğu sürece çakışmaların yaşanması mümkün kendi içimizde tarihi uygun gördük, Ankara nın yarışı hakkında herhangi bir açıklama duymadığımız için bir problem olacağını düşünmedik.

4. trulli said:
    sadece resmi bir açıklama olmadığını söyledim arkadaşım.inşallah güzel organizasyon olur.herşey bunun için

5. s_su_s's Avatar

s_su_s said:
    pist mtoosiklet federasyonuna ait biliyosunuz o tarihte tr drag şampiyonasının resmi motodragın son ayağı var üzgünüm...organizasyon yapıldımı acaba?
    lo lo lo

6. serkanokan's Avatar

serkanokan said:
    11 Eylülde Konyada motodrag yok mu? Otodrag hangi pistte yapılacak?

7. s_su_s's Avatar

s_su_s said:
    Quote Originally Posted by serkanokan View Post
    11 Eylülde Konyada motodrag yok mu? Otodrag hangi pistte yapılacak?
    başka pist yok bildiğim kadaryıla serkan bey muhtelemen aynı pist düşünülmüştür...
    lo lo lo

8. trulli said:
    Quote Originally Posted by s_su_s View Post
    pist mtoosiklet federasyonuna ait biliyosunuz o tarihte tr drag şampiyonasının resmi motodragın son ayağı var üzgünüm...organizasyon yapıldımı acaba?
    o pist gsgm ye ait.ordan izin alınmıştır.motodrag muhtemelen bi sonraki hafta yapılacaktır

9. ta_one's Avatar

ta_one said:

10. s_su_s's Avatar

s_su_s said:
    Quote Originally Posted by trulli View Post
    o pist gsgm ye ait.ordan izin alınmıştır.motodrag muhtemelen bi sonraki hafta yapılacaktır
    bir sonraki hafta tr pist şampiyonası var bu kadar saçmalık olurmu ya böyle yarışmı düzenlenir arkadaşlar hiçbi tarihlere bakılmıyor iki şampiyona aynı anda yapılacağını sanmıyorum çok saçma 2 şampiyonadada yarışıyorum ben herkes işlerini takvimde açıklanan tarihlere göre ayarlıyor birilerinin bi açıklama yapması lazım daha dün tr motosiklet federasyonundan drag için mail aldım tarihte bir sıkıntı yok deniliyor tekrar kontrol edilme ihtimali varmı???
    lo lo lo

11. bigiski's Avatar

bigiski said:
    bir sonraki hafta tr pist şampiyonası var bu kadar saçmalık olurmu ya böyle yarışmı düzenlenir arkadaşlar hiçbi tarihlere bakılmıyor iki şampiyona aynı anda yapılacağını sanmıyorum çok saçma 2 şampiyonadada yarışıyorum ben herkes işlerini takvimde açıklanan tarihlere göre ayarlıyor birilerinin bi açıklama yapması lazım daha dün tr motosiklet federasyonundan drag için mail aldım tarihte bir sıkıntı yok deniliyor tekrar kontrol edilme ihtimali varmı???
    Bu yazılardan sonra bizde şüphe edip bugün tekrar GSGM il müdürlüğü ile görüştük ve 11 Eylülde pistin kullanımının bize ait olduğunu, motodrag ın ise 25 Eylülde olduğunu belirttiler.

12. levent's Avatar

levent said:
    ayarlayabilirsek kendimizi izlemeye geliriz

13. s_su_s's Avatar

s_su_s said:
    25 eylülmü şaka gibi?
    lo lo lo

14. Vts_Power's Avatar

Vts_Power said:
    konyalı arkadaşlar kendi kendinizi neden baltalıyorsunuz. tek bir çatı altında yarış yapmalısınız. bu karışıklıkda kimse konyaya yarışa gelmez haberiniz olsun..

15. KingoAtmo's Avatar

KingoAtmo said:
    25 eylülmü şaka gibi?
    ben anlamadim ki bu moto dragcilar padişah torunu Mu ?
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.