biz son dakka gelemedik 131 le yarışa bidahakine inş. yarışmacı abilerime kardeşlerimi tebrik ederim 30 unda warmı yarış
Printable View
biz son dakka gelemedik 131 le yarışa bidahakine inş. yarışmacı abilerime kardeşlerimi tebrik ederim 30 unda warmı yarış
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar zor ve şanssız bi gün oldu benim için gece vtec selenoidim bozuldu yedek vardı taktım tps bozuldu utku gitti tpsli skunk2 tb getirdi 70mm konyada monteledik aracı çekiciyle göndermiştik neyseki songür garaj bizim sağolsun ilgilendi büyük gaz kelebeğini taktık ve fakire düştük hemen yolda 2 dakika ayarlayalım dedik wideband bozuldu oradan basa basa piste yetiştik antremana katılamadık tabi seedingde 14.225 le süremizi düşürdük kalkış sırası beklerken ufak değişiklikler yaptık kalkışta kadir abiyle eşleştik ancak bu sefer ikinci vites gitti geçmemeye başladı arayıcıyı azcık kırdığımızı fark ettik zorlayınca geçiyodu bi sefer daha şansımızı denemek istedik bu sefer de aks kırdık garip olan kutup ayısı yoktu onsna sonra zaten nazmi ve sefanın 328e odaklandım nazmiyle 2011 TR 1.6 N/A rekorunu sonunda kırdık 13.8 i gördük istediğimiz süreyi yaptık bu sezon
utkuya ahmet abiye oraya gelip bize yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Erkut abi gecmis olsun üzüldüm valla
abi cidden sadece kutup ayısı eksikmiş be :( bu kadar soruna karşın sen genede süreni iyileştirebilmisin bunada şükür allah c.c izin verdiği sürece dahada iyilerini yaparsın bence inanıyorum buna inaşşalh bi dahaki yarışlarda sohc herkese nasıl bişey oldugunu birkez daha gösterecek piston garaj olarak kısmetse inşallah hazır oldugunda benimkisi bende girecem ve 2 eg güzel olacak :D :D ne olursa olsun sohc bi başka abi ..... :D :D
Tüm yarışan araç sürücülerine teşekkürler güzel bir gün yaşattılar bizlere seyirci olarak..
15 sn altına düşen kuş serileri heyecan yaşattılar :)
Supran talihsizlik yaşasada sonuç olarak güzeldi arkadaşı tebrik ediyorum..
Mavi Mirafiori güzel kalkışlar yaptı...
Saxo sürücüsünüde ayrıca tebrik ediyorum günün en iyi süresini yaptı ..
Bence günün konuşmasını kırmızı serçe sürücüsü Aziz abi yaptı ..
Bizlere motorsporlarının bir zevk olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Yine her zamanki gibi padok alanı hatta pistin içi ana baba günüydü polis müdahalesi ile dahi çıkmayan insanlar vardı bu sebeple yarış geç saatlere kadar uzamak zorunda kaldı.
Saat 18:00 dan sonra aşırı soğuyan hava nedeniyle duramadık ancak o saate kadar yapılan bütün kalkışların videoları mevcut tamamını yükleyeceğim ayrıca fotoğraflarda var hepsini paylaşacağım.
Herkese tebrikler. Muammer abi konusuna da katiliyorum, rabbim onu Anil'in basindan eksik etmesin insallah. Biz kendi paramizla araba aldigimizda babamiz dedemiz "suborusu mu aldin?" "araba da neymis serseri misin?" derken o ogluna neler yapiyor :)
Bende ilerde cocugum olursa neler yaparim acaba? Buyuk ihtimal 5 yasinda gokarta baslar, 10 yasindaaraba kullanmayi ogrenir, 15 inde arabasini alirim...
oncelikle yarısa gelen herkeze tesekkurler pıste yarısmacı arkadaslara abılerıme elımden gelen her turlu yardımı eksık etmedıgımı dusunuorum tech aılesınden gelen bı cocu abımle kardesımle tanısma ımkanım oldu bence cok guzel bı yarıs oldu ve herkezınde zevk aldıgını dusunuyorum..
white rs :oldum olası hastayım o arabaya tok sesı benı bıtırıyodu saten ve ıstedıgım bekledıgım basarıyı gosterdı
turuncu kadet:cok guzel arabaydı ve gordugum kupasında veya sn deıldı tam anlamıyla zevk almaya bakıodu
mavı mıaforı:abımle konustugumda eskısındn bıraz daha doldurduk ama sanzımandan korkuyorum dedı kırar dıe ama gınede bakacaz artık dedı...
yenı sezonda tekrar beraber olmak dılegıyle ve tech yonetımınden tshort ıstegınde bulunuyorum ve bu tshortlerı tech aılesı olarak orda temsıl etmek ıcın gıymek ve sıtedekı arkadasları tanımak ıcın ıyı olcagını dusunuyorum
merak ettiğim birşey var d16nın araryıcıyı utku kardeşimiz mi kırdı:D
turbo saxo tebrik ediyorum... yanlız arabada bi sakatlık var. sol ön teker sanki daha fazla pati çekiyor ve sola doğru kayıyor araba... yarışta bi sakatlık olacak diye korktuydum...
Babam benim herşeyim, yeri geldiğinde arkadaşım yeri geldiğinde abim ve yeri geldiğinde en büyük dostum... En büyük deştekçim... O olmasa buralarda olmam imkansız ve herşey onun sayesinde.. Burdan hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan bitanecik babama tekrar çoookk teşekkür ediyorum. Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin, seni çok seviyorum canım babamm :)
White RS in hedefi 13.xxx idi zaten, 13 görelim sağa çekip bırakıcaktık fakat gece o atmosferde yarışmanın tadı çok başkaydı. Yarıştan önce defalarca White RS i hafifletme işlemleri için bizim dükkana çağırdım fakat yoğunluktan Kadir abi getiremedi aracı, o yüzden araçta hafifletme yapmadık, birsonraki sefere artık minimum 90kg atılacak ağırlık var, 13.500 ler artık hayal değil bizim için, hele itb ile çok çok daha iyisi gelecektir. çalışmaya devam... Katılan tüm ekipleri tebrik eder, organizasyonda emeği geçen herkesede teşekkür ederim.
Panpa nedemek ya ;) Keşke şu kapılar, göğüs ve sana bahsettiğim diğer yerlere bi dalsaydık 90-100kg daha alsaydık arabadan, neyse panpam. 13 dedik 13 yaptık, bu yeter bizim için ;)
Bizim Grup çok keyifliydi bence, orsel106 7 arabayı eledi yanılmıyorsam,
28ac de çok güzel bir süre yaparak, ne kadar iddaalı olduğunu gösterdi,
erkutun sohc u bizi üzdü, ondan rekor bekliyorduk, kısmet değilmiş, oysa seeling te yaptığı süre ile neler yapabileceğinin sinyalini vermişti.
white rs le ve sefanın 328 ile yaptığım kalkşlar çok keyifliydi, burun buruna geçtik finishi, sürelerden de belli zaten. Onlarda beni geçip birinci olabilirlerdi, sefanın babasınada oğlunun yanında olduğu için kocaman alkış. ama ben şunu gördümki centilmence rekabet bizleri bu sürelere getirdi. akhisarda kadirde bende 15.xxx sürelerle başladık bu sezona, şimdi 13.8xx lere geldik, Seneye bu ekip ne süreler çıkartır, çok merak ediyorum.Sohc seneye canımızı okuyacak gibi....
Tüm rakip arkadaşlarım sarılıp tebrik ettiler, samimiyet hissedilir zaten.
Moral motivasyon veren sevgili arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim, Kalkış esnasında yanımda olmasalardı bu konsantrasyonu sağlamayazdım ...
Konyaya her geldiğimizde sabahlara kadar garajını bizlere açan songür garaja da unutmadan teşekkür edeyim.
maşallah bütün araçlar güzeldi
tüm emeği geçen herkese teşekkür ederim... konyalı beyaz subarusu olan ali abiye sağ aksını bize verdiği için saygılarımızı sunarım...sayesinde 4 grupta birinciliği aldık..bir alt grupta yarışan aracım 325 ix +nos lu aracım şaftı kırıldığı için yarıştan çekildik...
ayrıca günün yıldızı tek kelimeyle saxo turbo satılmış ustaydı...
masallah tüm araçlara gelen herkesin ayağına sağlık güzel bir yarış oldu :)
Yarışan herkesi tebrik ediyorum.
özellikle kadir abi ve nazminin emeklerinin karşılığını almalarına çok sevindim:)
Allah kazasız belasız daha ıyı sureler nasıb etsin inşallah:)