User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
120 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Emniyet seridinde ceza yemisim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taktiği veriyorum
    ilk resimde belli olan arka tekerleğin arkasında asfaltta kare bir çizik var onun üstünden geçmessen eds fotoğraf çekmez
    ikinci fotodada tam lastiğin altında kalmış hatta sola düşen gölgeye dogru net gözüküyor o kare cizgiler. cok ilgincmiş onla baglantısı ne odak noktası falanmı orası
    1881 - 193

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun üzerinden araç geçince manyetik alan olusuyor ve fotograf çekiyor kırmızı ışık eds lerinde ve köprü kaçak geçiş sistemlerindede sistem bu şekilde
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun üzerinden araç geçince manyetik alan olusuyor ve fotograf çekiyor kırmızı ışık eds lerinde ve köprü kaçak geçiş sistemlerindede sistem bu şekilde
    vaaauuvvv

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bende plakasız motorculara ayar oluyorum, kimsiniz siz ya ? Trafikte birinin aynasına vursan, kaportaya yaslansan sonra ufaklığın ve kıvraklığın sayesinde siktirolup gideceksin ve plakan yok.

Çok bilinçli canım bizim motorcularımız hep bizi görün diye isyan ederken, biri plaka takmaz öbürü plakada ki harfleri değiştirme önerisi getirir.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koprudekı dalgayı soylemıslerdı bıze de. ufak bı tumsek gıbı bısey var onun sagından gıdın dıye. yalnız ustunden gecmemek ıcın ıyıce saga abanıyorsunuz. buyuk motorlar ıcın tehlıkelı

kopru ve yollar cıdden mantıksız ama. vapur - ferıbot neyse duzen olusmus. 13tl ıdı mesela cıdden maxı scooterın benzın sarfıyatından bıle ucuz lakın koprude nıye aynı parayı verıyoruz kardesım? sunu bı duzenleseler kımse bu ıslere gırısmez. hadı ben sen neyse kurye adam 3 kurus kazanıyo zaten onu da kopruye verır gun ıcınde.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koprudekı dalgayı soylemıslerdı bıze de. ufak bı tumsek gıbı bısey var onun sagından gıdın dıye. yalnız ustunden gecmemek ıcın ıyıce saga abanıyorsunuz. buyuk motorlar ıcın tehlıkelı

kopru ve yollar cıdden mantıksız ama. vapur - ferıbot neyse duzen olusmus. 13tl ıdı mesela cıdden maxı scooterın benzın sarfıyatından bıle ucuz lakın koprude nıye aynı parayı verıyoruz kardesım? sunu bı duzenleseler kımse bu ıslere gırısmez. hadı ben sen neyse kurye adam 3 kurus kazanıyo zaten onu da kopruye verır gun ıcınde.
    abi sana tüyo 1. köprüden geçerken sağ en baş ogs nin sağ dibinden geçersen camera görmüyor Bir çok motorcu plaka olmasına rağmen bu şekilde geçiyor
    katlanabilir plaka olduğundan dolayı geçerken kapıyorum ben, ama çıkışta bi gs1200 yada honda falan bekliyorsa yardırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende plakasız motorculara ayar oluyorum, kimsiniz siz ya ? Trafikte birinin aynasına vursan, kaportaya yaslansan sonra ufaklığın ve kıvraklığın sayesinde siktirolup gideceksin ve plakan yok.

Çok bilinçli canım bizim motorcularımız hep bizi görün diye isyan ederken, biri plaka takmaz öbürü plakada ki harfleri değiştirme önerisi getirir.

Piayasa motorlara bi bak 100 tanesinin 3-5 inde plaka yoktur yada okunamiyordur. Ben cok nadir goruyorum plakasi olmayan motor ki o 3-5 in en az 3 taneside racing yada naked dir.

Mahalle arasi apachilerini saymiyorum asya mondial tayfasi onlarda. Bende nefret ediyorum 15-16 yasinda veletler eksizi plakasi olmayan mondial asya larla sokak aralarinda tapa gaz gidiyorlar araclara carpmakta. Cogunun aynasi fren kolu kirik bazen bunlar olmuyolarda diyorum kendi kendime.

Mesela plakasiz motorlara bir ornek kapi komsum esnaf arkadas motor hastasidir kendisi mt07 aldiktan sonra ilk is plakalik ve plaka iptali yapmak olmus.

Bu adam apachi degil cok efendi bi arkadas motor konusunda oldukca bilgili ve tecrubeli garajinda xmax400 ude var.

Gormus gecirmis kuyruklu motorda plakanin ne isi var abi diyor bana ne dicen bu adama ?
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be iyimi bidahaki sefere bi kontrol edeyim bakayim merak ettim bide onemli olan ne siklikla bu cizgiler var
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piayasa motorlara bi bak 100 tanesinin 3-5 inde plaka yoktur yada okunamiyordur. Ben cok nadir goruyorum plakasi olmayan motor ki o 3-5 in en az 3 taneside racing yada naked dir.

Mahalle arasi apachilerini saymiyorum asya mondial tayfasi onlarda. Bende nefret ediyorum 15-16 yasinda veletler eksizi plakasi olmayan mondial asya larla sokak aralarinda tapa gaz gidiyorlar araclara carpmakta. Cogunun aynasi fren kolu kirik bazen bunlar olmuyolarda diyorum kendi kendime.

Mesela plakasiz motorlara bir ornek kapi komsum esnaf arkadas motor hastasidir kendisi mt07 aldiktan sonra ilk is plakalik ve plaka iptali yapmak olmus.

Bu adam apachi degil cok efendi bi arkadas motor konusunda oldukca bilgili ve tecrubeli garajinda xmax400 ude var.

Gormus gecirmis kuyruklu motorda plakanin ne isi var abi diyor bana ne dicen bu adama ?
    vallahi racingler de pek değilde nakedlar da cok tırt duruyor, motorun bütün görüntüsü al benisini bozuyor. Anca ufak bir katlanabilir plaka yapacaksın öyle kalacak.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu racinler ve bazı mini motorlar ya plakayı katlıyor yada özellikle racingler çamurlugun içine selenin alt kısmına yapıştırıyor. Onların eds vs okunma durumu var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu racinler ve bazı mini motorlar ya plakayı katlıyor yada özellikle racingler çamurlugun içine selenin alt kısmına yapıştırıyor. Onların eds vs okunma durumu var mı?
    vallahi insan oğlu zor okuyor eğilerek, eds okursa sistem çok gelişmiş demektir Bide bazıları köşelerini kırıyor yada katlıyor hiç okunmuyor

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Banane güzel kardeşim motorun kıçında plaka çirkinmiş kötüymüş, plakasız gezmek suçsa sırf motorcu olduğunuz için herşeyde imtiyaz istediğiniz için bunu bile hafifçe geçiştiriyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Banane güzel kardeşim motorun kıçında plaka çirkinmiş kötüymüş, plakasız gezmek suçsa sırf motorcu olduğunuz için herşeyde imtiyaz istediğiniz için bunu bile hafifçe geçiştiriyorsunuz
    imtiyaz isteyen yok, insanların bir birine saygısı yok, trafik kurallarına uyan yok.
    Motorcuyuz diye ayrıcalık yada imtiyaz istemiyoruz, daha dikkatli olun diyoruz, katlanabilir plaka mı takarım görüp görmemek sana kalmış.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçen dolmabahçe tünelinde 2 arkadaş motorun üstünde arkadaki elindeki malzemeyle plakayı kapattı sonra emniyetten güzel güzel devam ettiler.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu gerçekten çok komik oldu OGS den nasıl kaçak geçerim , EDS ye nasıl yakalanmam , plaka nasıl saklanır , plakasız nasıl gezilir , konuşulan konular bunlar. Ondan sonra biz bir şey istemiyoruz sadece saygı istiyoruz , gerçekten çok komik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanoğlu kendiliğinden saygı, hoşgörü ve hak kavramlarını kavrayıp uygulamadıkça kurallara uyacak. alternatifi yok bu işin. bana imtiyaz dediğin anda ben de bana da derim. nasıl geçilecek bunun önüne? 2 sene scooter kullandım istanbulda, kırmızıda geçen bir taksiye çarparak ciddi kaza yaptım. o gün motor olayı bitti. her iki tarafı da gayet iyi biliyorum. herkes kurallara uyarsa ( sollama, takip mesafesi, araçların fiziki durumu, sürücülerin biyolojik ve psikolojik durumu ) sorun çıkmaz.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imtiyaz isteyen yok, insanların bir birine saygısı yok, trafik kurallarına uyan yok.
    Motorcuyuz diye ayrıcalık yada imtiyaz istemiyoruz, daha dikkatli olun diyoruz, katlanabilir plaka mı takarım görüp görmemek sana kalmış.
    Oldu canım o zaman ben de katlanabilir far sinyal takayim gelir üstüne çıkarsam yapacak bir şey yok görmüyorsan senin sorunun.
    Yok öyle bir dünya. Trafikte seyreden tüm araçların plakası görünmek zorunda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oldu canım o zaman ben de katlanabilir far sinyal takayim gelir üstüne çıkarsam yapacak bir şey yok görmüyorsan senin sorunun.
    Yok öyle bir dünya. Trafikte seyreden tüm araçların plakası görünmek zorunda.
    Dostum, ben plakasız gezmeye karşı bir adamım yapanlar var onlara söyledim gerektiğinde açıp/kapatır. Motoru görmeyen " SÜRÜCÜLER " mevcut. Görse de bile bile üstüne kıranlar, motor o kaçar diyenler. Bak, yukarıda evren abi ne güzel açıklamış konuyu " herkes kurallara uyarsa ( sollama, takip mesafesi, araçların fiziki durumu, sürücülerin biyolojik ve psikolojik durumu ) sorun çıkmaz " diye maalesef ülkede böyle bir şey yok.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum, ben plakasız gezmeye karşı bir adamım yapanlar var onlara söyledim gerektiğinde açıp/kapatır. Motoru görmeyen " SÜRÜCÜLER " mevcut. Görse de bile bile üstüne kıranlar, motor o kaçar diyenler. Bak, yukarıda evren abi ne güzel açıklamış konuyu " herkes kurallara uyarsa ( sollama, takip mesafesi, araçların fiziki durumu, sürücülerin biyolojik ve psikolojik durumu ) sorun çıkmaz " diye maalesef ülkede böyle bir şey yok.
    Peki sen ogs'den kaçak geçince plakanı saklayıp aç kapa yaptığında

benim gibi araç sürücülerine saygılı mı davranmış oluyorsun?

Sen kurallara uymuyorsun bahane olarakra kimsenin uymamasını gösteriyorsun.

Ülkede millet araba kullanamıyor evet, davar insan çok haklısın ama çözüm bu olmamalı.

Ben motorların emniyet seridinde gitmesi taraftarıyım bu arada. O kadar sıkısık trafikte aradan pıtır pıtır geçilmesi çok daha tehlikeli.

Acayip bir motor merakım ve zevkim olmasına rağmen sırf istanbulda yaşadığım için motor almaya cesaret edemiyorum.

Arabayı zor kullanıyoru manyakların arasında motoru düşünemiyorum.

Ama bu yinede size OGS'den kaçak geçmenizi ya da plakanızı kapatmanızın bahanesi olmamalı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)