yağmur çamur yoksa ben geliyorum
Printable View
yağmur çamur yoksa ben geliyorum
abi ben gelemiyorum gelmek te istiyorum ama dediğim gibi boş olarak yola cikmak istemiyorum gene değişiklik olursa telefonlaşiriz.
Gunluk guneslik olmadigi takdirde iptal zaten kanka, amac zevkle gidip gelmek.ayrica ctesimi pazarmi onuda netlestirelim.
Ramo emanet bul olmadi birinden.bende eldiven var fazladan onu veririm
1.Yogi pcx 125
2.STP forza 300
3.ahmet fiddle 125
4.
5.
Bu hafta sonu gezi var, oyuzden bu hafta pas geçmek zorunda kalıyorum, gelen motorlarıda yazarsak iyi olur ona göre grup liste yapılabilir.
Yaz benide baskan sym fiddle 125
Yazdim, ctesimi pazarmi ? Onada bi secim yapalim ahali
gün farketmez bana
Cumartesi olsa aksam donusumuz rahat olur, pazar olursa tekirdag sonrasi deli otesi bi trafikte slalom yapariz
tekirdag da özcanlar köfte sonrası hemen trafik başlıyor ama emniyet şeridi açık genelde.
Sen ekipmani bulda gerisine karisma ramo :)
1.Yogi pcx 125
2.STP forza 300
3.ahmet fiddle 125
4.hak_on pcx 125
1.Yogi pcx 125
2.STP forza 300
3.ahmet fiddle 125
4.hak_on pcx 125
5.wolrath-barış x10 350
bu arada eşli mi olacak, eşsiz mi :D gün olarak farketmez ama bugunden karar verırsek ıyı olur,ona gore h.sonu planı yaparız.
***hava cumartesı de pazar da acık gozukuyor accu'da
***ben de fazladan kask var ramcho..
Benım es gelemez ama ısteyen yengelerı getırebılır aıleyız nede olsa :) maksat guzelce gezıp eglenmek :)
Benim hanimin o gun kinasi var gelemez zaten fisdle ile artci uzun seyahat iyi olmuyor masukiyeye gittik geldik koltukta tutucu olmadigi icin her frende uzerime arkadan siddrtli baski yiyorum hos olmuyor :) 250 cc min artci icin...
Beyler ctesımı pazarmı ?
Fazladan duzgun kask bende de var ihtiyac olursa. Full face ve acilir kaskim var ikiside yanimda olacak duruma gore cok bunalim bi durum olursa acik kaska gecerim :)
Pazar iyidir haci ya donuste emniyet yapariz yapacak bisey yok ben ceza yemege alisig :)
Dıger arkadaslar nedıyor ? Ramo gelıyormusun ? Enes ? Dıgerlerı
reyzingciler beni yalnız bırakmayın :)
bende geliyorum ctesi herkes için uygunsa trafik açısından daha rahat olur aynı görüşteyim.