Full ekipmanım var motorum yok iyi artçıyımdır ama izmirdeyim:D İyi geziler keyifli sürüşler..
Printable View
Full ekipmanım var motorum yok iyi artçıyımdır ama izmirdeyim:D İyi geziler keyifli sürüşler..
Bana kalsada ctesi daba saglikli olur, hemde pazar hanimlarla zaman geciririz beyler ne diyosunuz :)
1.Yogi pcx 125
2.STP forza 300
3.ahmet fiddle 125
4.hak_on pcx 125
5.wolrath-barış x10 350
6.Enes-x reyzink
Barış abinin arkasında gelmek isterdim, fakat cumartesi günü yeğenim dünyaya geliyor. Artık bir sonraki geziye inşallah katılırım..:)
Selçuk ben yogunum katılırsam ben enese haber eder gelirim.Son dakika belli olur benimkisi.
Goldwing bagger
abi yaz beni de kardeşimle geliyoruz ama dediğim gibi ctesi calışıyorum pazar uygun olur benim için.
Goldwingler racingler hayirdir ya :) ezik kaldik 125 cc ahaha
1.Yogi pcx 125
2.STP forza 300
3.ahmet fiddle 125
4.hak_on pcx 125
5.wolrath-barış x10 350
6.Enes-x reyzink
7.Ramcos pcx 150
Pazar olucak bu durumda ahali,
Emre goldwing ne olm bi ufak bisi yokmu ahahah :)
Evet bi kac gelirim diyen vardi ?
Burgman 650 de var kankada müziksiz bitmez o yollar :)
Emre burgman varsa onunla gel bence donus trafigine takilirsak goldwing sikinti yaratmasin sana :)
Fiyatlar üç beş biraz daha düşer diye tatil dönüşü alıyım dedim motoru , konuyu gördükçe yarın gidip alasım geliyor
Pazar okeymiyiz ahali ? Ona gore bi haberlesme icin whatsap grubu yapicaz cikis saati hareket yeri vs icin
Goldwingten sonra burgmana binince ben pizzacıya bağlıyorum daha tehlikeli oluyor :)
pazar günü hava durumu nasıl baktınızmı
Ctesi pazar hava guzel sikinti yok gorunuyor
Gökçe ada festivalinden dolayı ben son anı bekliyorum, tricity de rodajı yeni bitirdim hazır 125-150cc fazlalığı varken onlara yanaşabilirim, birdaha o cc'lerde yol imkanı bulamam.
Supersport çoğalırsa enesleri yanlız bırakmam :)
Hakan ben ramazan ahmet enes yogi okeyiz pazar icin digerleri ? ona gore bana ozelden cep nolari atarmisiniz beyler,hakanin ramazanin bende var gerisi bi zahmet