Wolrath cim ozelden tel pls gruba ekleyelim, yogi senide bekliyorum ozelden he bide gurkan sen
Printable View
Wolrath cim ozelden tel pls gruba ekleyelim, yogi senide bekliyorum ozelden he bide gurkan sen
Yaz beni Yamaha xmax250 ile ama arada bir cumartesi lafı geçti, eğer öyle olursa gelemem!
Suan pazar yapiyoruz kanka yazdim :) whatsap grubu icin pm den tel aliyim
benide yaz la gelirim bende
Olm sen basimiza is acarsin ters gider teker yapar bisi yaparsin ahahahha :D
avrupa yakası ve anadolu yakasından gelecek olanlarla florya petrol ofisinde 6.30 da buluşulup tuyap a hareket edeceğiz.
yürü len gelmiyom aq kendın cok doğrusun sanki amk :)
Varmi eklenmek isteyen :)
Rodaj için süper olur aslında ama henüz ehliyeti alamadığım için cesaret edemiyorum uzaklaşmaya :D
beyler ehliyetsiz yola çıkmanızı tavsiye etmem, Allah kaza bela vermesin ama maddi zararlı her şeyin ucu 100% size dokunuyo.
İlk kazamı 06 model 1000RR ile yaptım sadece grenaj hasarı oluştu ama ehliyetim olmadığından beni düşüren şerefsizi bişe yok diyip göndermek zorunda kaldım.
Adam ehliyetim olmadığını anlasaydı garanti polis çağırır, kendi çiziklerini yaptırmak için bana dünya cezayı yedirir, sonra kendi acını boyattırır bide üstüne kendi masrafım ve totomdaki şemsiyeyle beni orda bırakırdı!
o nedenle hiç riske atmaya gerek yok.
Buyur burdan yak :)
Evet benimde ilk motorumda basima geldi kaza yaptim cin mali scooter ile carptigim arac %100 hatali olmasina ragmen ehliyet olmadigi icin ses cikarmadim adamin jant yamuldu benim motorun sase yamuldu.
Bana bisey olmadi motor cope gitti servise gotrudum 800 lira masraf dediler 1200 0 idi zaten :)
Ama ehliyetim olsaydi o gun en azindan adamin sigortasindan motoru perte cikarip parasini alabilirdim.
Olan bana oldu. Ehliyetsizken cok dikkatli olmak gerek.
şimdi ehliyet sınavına gidiyorum 13:10 da sınavım var :D bir dahakine bende gelmek isterim.
tabi biraz deneyim şart daha hiç trafiğe çıkmadım motorla sağdan sağdan 60-70 işe gidip geliyorum :)
Gel gel deneyimin dibi olur kacirma bu geziyi :)
Gecmisim sinavi mesaj geldi..ehliyeti kac gunde aliriz acaba