User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Yamaha Mt-07 mi ? Xmax 400 mü ?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20-25 çıtasına çıkılıcaksa integra değilde nc750 nin sport versiyonu geldi bildiğim kadarı ile nc lerde paralel çift silindir var çift kavramalı dct şanzımanda otomatik motorsiklet çok yakar mantığını alt üst ediyor.. 250cc lik scooter kadar yaktığını motorcu arkadaşlarımdan duymuşdum bilmiyorum ne kadar doğru.. işin güzel yanıda motor scooter formunda değil manuel vitesli motor formunda.. o motoru bilmeyen adam onu manuel vites sanır..

tercihler içinde ise bende mt-07 ağır basar ama xmas de bulunduğu segmentte lider bir scooter..
    Abi yakıt olayını 2 motor İzmir'den Çanakkaleye giderek test ettik. Ben de xmax 250 arkadaşımda nc700. Benimki 17 kuruş yaktı. Integra 15 kuruş. Tabi benim ona yetişmek için gaz açık gitmemde etkiledi. Ancak kesinlikle o cc'de motora göre yakmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scooter ile yola devam derim bende.
    Mevcut xmax kullanicisiniz zaten bi süre sonra ondanda sıkılır mısınız?o da yetmiyor der misiniz? Bunları sorun bence kendinize.integra hoşunuza gidiyor ise "bana göre " bütçeyi zorlamaya değer, kullanıcı yorumları zaten belli ediyor nasıl iyi bir motor olduğunu.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuar nezaman arkadaşlar bilen varmı? MSX i sattım viteslimi otomatikmi kararsızım gidip hepsini inceleyip öyle karar vermek istiyorum
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mt-07 tabi ki.Tork makinası.Teker yapmayı sevenler için birebir.İlk çıktığında aldık biz çok memnunuz sorunsuz sıkıntısız biniyoruz.Tiger egzoz takılı.Şiddetle tavsiye ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun seyehatler dusunuyorsaniz mt cok yorar hele vide artci olacaksa hepten prates olursunuz.

Xmax 400 uzun yolda baya iyi olur kanisindayim. Ayrica nc lerinde koltuk konforlari cok uzun mesafelere musait degil yine artci olursa sikinti olur.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mt07 uzun yolda öyle çok konforlu bir alet değil. Son 1-2 saatte gene bıkkınlık getirir. Ben olsam x-max ile devam ederdim herhalde.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)