2020 pcx kullanıyorum satmayı düşünürken benzin zamlarından sonra yerini koruyacak gibi :)
Printable View
2020 pcx kullanıyorum satmayı düşünürken benzin zamlarından sonra yerini koruyacak gibi :)
düşünenler için aldığım ürünleri de sıralayayım.
Dane Bremdal XPR-TEX Korumalı motosikletci Montu (Siyah) Fiyatı ve Ozellikleri mont
4Riders Ranger Cordura Denim Korumalı Motosiklet Kot Pantolonu (Eskitme Mavi) Fiyatı ve Ozellikleri pantul
4Riders Meribel Evo Kışlık Korumalı Motosiklet Eldiveni Fiyatı ve Ozellikleri eldiven
Kask daha önce almıştım. ayakkabı olarak dockers bot var şimdilik onu giyeceğim yazın ayakkabı ihtiyacım zaten var motora göre alırım.
ne alıyorsunuz bilemem ama şu 50cc motorları uzun mesafelerde, özellikle e-5 ve köprü güzergahında kullanmayın. herkes için çok tehlikeli...
Artık kullanmadığım Mondial Wing scooter'ım satılıktır, arayan varsa iletişime geçebilir.
Bu eldivenden kışa girerken aldım ben de. Ellerim zaten hassas o yüzden yetmiyor soğukta ama suçlamıyorum, elcik ısıtma şart
Onu geçtim
Su geçiriyor, o yüzden yağmurda patates olacak. Visor cleaner kısmını ben hiç işe yaradığını görmedim kafayı kaldırıyorum rüzgarda akıyor Allahtan
Parmak ucundaki dokunma kısımları da iphoneda bir işe yaramıyor. Yazlık Scoyco eldivenlerimdeki kısım çok güzel çalışıyor o yüzden rahatlıkla *** atabiliyorum eldivene
Ben daha uyguna almıştım bu eldiveni eğer başka seçeneğiniz varsa ben kesinlikle tavsiye etmem bu eldiveni. Ancak kuru soğuk havalarda işiniz görür biraz
yağmur yağarken daha az üşüyordum Erkek Siyah Kayak İcliği - Alt - SKI 100 WEDZE - Decathlon bir de içlik aldım.
Trafik sigortası yapılamadığını belirteyim dipnot olarak :)
arkadaşlar ehliyet alıp 125 lik motora geçmenizi öneririm en kısa zamanda
SElamlar, düşünen olursa motorumu satıyorum. Şuanda 60 kmde, rodajı bile bitmedi neredeyse. 2021 model kuba blueberry pro modeli. Yanında 80cclik kiti de vereceğim.
Sezonu açtım ben dün :)
90 Km durmadan bir güzergah belirledim, gayet keyifliydi. Lastiklerimi de değiştirdim anlaş torunee taktım, fark psikolojik mi bilmem ama gayet iyi oldu sanırım.
Baga ve kayışı da değiştirmiştim, motor amatör binici bana baya hızlı geliyor, düz yolda 70 km hıza kadar çıkıyor ama korkutucu, 40-50 arası gayet keyifli.
https://blogger.googleusercontent.co...015.46.15.jpeg
ofis otoparkı aylık 650 ye çıkınca ikinci el bişeyler alayım dedim (kağıthane - maslak arası güzergah , çok bi ana arter yok aralardan gidiyorum) ama piyasa nasıl yükselmiş ,, 7küsürlere sıfır blueberry alınıyodu bi ara , nasıl yükselmiş piyasa.İkinci elleri bile mümkün değil o paralara
ben 50 ccliği sattım, mümkünse ehliyet alıp daha yüksek hacimli birşey düşünüyorum. Ona da profesyonel ekipman lazım, başlıbaşına para zaten hepsi.
Gerçekten trafikte tehlikeli, basıyorum tepki yok. Hele önde giden birisi yokuşta durdu mu yandık :(
sonu yok ama 50cc den sonra çokta yükselmemek gerek pcx 125 ideal gidişi çok tatmin edici zaten
Kuba x boss hakkında kullanıcı yorumu var mıdır? Sıfır alırken bayi 110 cc ye çevirip veriyor. Sıfır km 15750 ye kadar düşürebildik, başlangıç motoru olarak iş görür mü? Sadece haftasonlari kullanilacak.
15-17 bin tl fiyat araliginda suan icin 50cc tavsiyesi verebilecek varmidir ise gidip gelmek icin kullanilacak
Ben wing 50cc aldım arkadaşlar, yorumlarımı söyliyim.
Artılarından başlarsak, fiyatı emsallerine göre uygun 16.500 e turkuaz renk aldım, acaip dikkat çekiyo, led farları gayet güzel hem dışardan görünümü, hemde aydınlatması yeterli. Koltuk altı bagajı motorun boyutuna göre gayet geniş, torpido gözüde aynı şekilde.
49 da limitöre giriyo, ama iptal etmek basitmiş. Bir diğer beğendiğim kısmı eksoz düşük devirlerde acaip sessiz rölantisi çok dengeli. Yakıt olarak şimdilik az yakıyo gibi geldi bana . Ön fren bence iyi.
Eksilerine gelirsem, vibrasyon biraz var yani japonlar gibi sıfır titreşim olayı yok, işcilik kalitesi eski çinlilerden iyi ama hala zayıf.
Varyatör mü desem kayışmı desem kesinlikle sesli çalışıyo . Torpido ses yapıyo ama çözülebilir biraz kafa yorulursa .
Selesi ne rahat nede rahatsız kısa mesafelerde yormaz zaten 50cc ile uzun yol, çevre yolu vs tavsiye etmem . En ufak tehlikede gaz açınca yürümesi imkansız. Arka freni beğenmedim.
Sonuç olarak 16.500 liraya alırım evet bu rakamlara mantıklı ama 20.000 + olursa ben almazdım ki şu enflasyon ortamında bi kaç ay içinde olur . Hatta bayram sonu zam gelicek dediler.
tip hoşmuş
az sonra satılık bölümüne motorumun ilanını giriyorum Motolüx Efsane X modeli Turkuaz mavi, fabrika çıkışı 80cc, henüz 450km de, ilgilenen arkadaşlar olursa inceleyebilir
mondial turismo 50 aldım, 80e yükselttim gayet iş görüyor. sadece gazı açınca çok bağırıyor, hepsi aynıdır muhtemelen
RX9 kullanan var mıdır? Kuba Blueberry sattım ama pişman oldum, bu sefer vitesli almayı düşünüyorum. Sanırım 110luk yapılıyormuş
https://i.hizliresim.com/k2bmdav.jpg
https://i.hizliresim.com/c7biahf.jpg
3.0 ve 3.50 lastiklerle bambaşka oluyorlar,
110cc krank degişmeden oluyor, ön arka dişli değişimi ile çok iyi tork geliyor, kişiselleştirmeye müsait, brat-cafe-scrambler her şey yapılabilir.
bazı yarış motosikletlerinde olduğu gibi sequential denilebilir :D şanzıman var, boş1234 hep aşağı, farklı zincir dişli değişimi ile vites aralarını uzatıp kısaltmak mümkün, aklına takılan şeyler varsa sor bilgimiz kadar yardımcı oluruz
@sekizsilindir super bilgiler, saolasin. Son hız ne alemde peki? 90-100 km'ye kadar çıkabiliyor mu? Bir de sıfır almak mantıklı mı sence, 16.5 lira fiyat aldım. 10 12 civarına da bir sürü var aslında, hazır 110luk alsak daha iyi olur mu dersin?
top speed duz yada hafif eğimli yolda rahatça görürsün, ama bu bir commuter sınıf, racing gibi dusunmemek lazım, :D on arka kampana fren defansif sürüş için yeterli, fabrikasyon 13-41T dişliler ile tekere gelen bir motosiklettir.
temiz bir ikinci el tercihim olur. aradaki fark kişiselleştirmeye harcanabilir.
https://i.hizliresim.com/8omr78s.jpg
80cc üstünü önermiyorlar cvt ve motor zorlanır diye.. oysa maliyet göze alınsa 110cc yapılsa sürekli sorun çıkartır mı bu motorlar?
vespa'nın 50'likleri modlanıyor mu?
B Ehliyet ile 125 CC ye kadar motor sürülebileceği görüşülüyormuş.Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olan var mı ?
Bence A2 şart koşulmalı eski düzen devam etmeli.
Çünkü bilen bilmeyen herkes motosiklet e geçecek 50cc ile bir nebze hız yapılamıyor ancak 125 cc nin şakası olmaz.
evet daha kanunlaşmadı. 3 tekerlekli motorlar için de aynı kanun hazırlansa iyiydi. Pazar anlamında. eğitim anlamında ise yakında yine kazalar çoğalacak diye anlıyorum.