B sınıfı ehliyette değişiklik talebi
hurda teşviği de öneriler arasında
Printable View
B sınıfı ehliyette değişiklik talebi
hurda teşviği de öneriler arasında
Burada paylasabiliyormuyuz bilmiyorum ama 125cc'ye gectiğim için Kuba Blueberry'i motorumu ilana koydum dusunen olursa forumdan birine gitsin isterim kondisyon olarak cok iyi ve renk canlıda cok guzel.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1283256/detay/
merhaba 2005 honda todaya bakıyorum ruhsatta 49cc ama l3 yazılmış trafik sigortası istiyor. bunu l1 yapmak için ne yapabilirim.
http://www.techturkey.com/forum/moto...tml?highlight=
Bende Today 50 için araştırdım çok bir sonuç çıkmadı noterden yada trafik tescilden sonuca ulaşılabilir
Selamlar, Nisan ayında sıfır Arora Cappucino aldım(80 lik), ilk motosiklet deneyimim ve aktif olarak kullanıyorum. Şuanda 4600 km deyim, tavsiye ederim. Oldukça da ilgi çekiyor :)
https://i.hizliresim.com/nmz4rdx.jpeg
böyle bi yazı buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum
merhabalar
max 55 bin tl'ye kadar 125cc motor tavsiye edebilecek varmıdır
çok teşekkür ediyorum önerileriniz için
*satılmıştır*
2022 model 200 km’de Primavera 50 cc
İsteyen olursa arkadaşımda. 95k / pazarlık payı var
Arkadaşlar 50 cc motor sahipleri yakit tüketimlerini yazabilirlermi?
Merhaba henuz motor almadıysanız PCX aldıgım için motorumu satıyorum. Birazda aciliyetim var o yuzden motorumu piyasasına gore biraz daha hesaplı vereceğim dusunurseniz.
sahibinden.com Hata Sayfası
Peugeot Kisbee hakkında bilgisi olan var mı ?
sıfır mı alıcaksın. 2nci el mi. guzel motordur. kıvrak hızlı.
4 senedir Antalya'da kullanıyorum. Parçaları kaliteli, yakıtı ortalamalar içerisinde fakat parçaları diğer motorlara göre pahalı. Hava filtresine geçen ay 285 TL civarında bi para verdim. Benim kisbee karbüratörlü ve limitörünü açtım. Seri baga takmama rağmen 75-80 civarı çevreyolunda gidebiliyorum. F/P oranını hala koruyor bence.
kisbee guzeldir üzmez. hacim olarak ufak kalıyor bazı çin motorlarına göre ama kıvraklığını seversin. sakın parçalarına zarar verme
enjeksiyonlu bulduğum motor, evin altına koymaya alacağım revivalimi sattım değerini korusun birşey koyayım diye düşünüyorum.
sıfır virago 50 de alabilirim.
evet güzel motor hakkını yiyemem dediğiniz gibi parçaları biraz pahalı diğer markalara modellere göre.
üstte de yazdığım gibi çok kullanmayacağım.
çok teşekkür ederim
enjeksiyonluysa dahada iyi. bendeki karburatorluydu
16000 km de sağ yana yatık çıkınca vazgeçtim.
Sıfır km Virago50 aldım nardo, revivale göre dağlar var eğer düşünen varsa.
Şuan mondial wing kullanıyorum geçici süreliğine (Yamaha tricity sattım) böyle bir kötü kullanım tecrübesi yok.
Motora binesim gelmiyor, ben de 2. el kisbee bakındım, kisbe tecrübe ettin mi ?
@ruudvan senin tecrüben ne yönde ? çinli 50 lik abiler bizi üzdü, motor sürüş keyfi sıfırın altında. Kisbee de bu his az da olsa geri geliyor mu ?
Genel olarak sigorta fiyatlarından dolayı 50cc+ bir motor alma taraftarı değilim. Kisbee radarımda SYM Orbit keza radarımda.
Hayırlı olsun kardeşim benim, güzel günler de güle güle bin. Ruhsat hala bende kahveyle birlikte karakola gelmek istemiyorsan cümlelerimizi dikkatli seçelim :D
Olm wing nasıl bir pişmanlıkmış öyle, gerçekten düşmanın varsa ona bile önerirken 2 kere düşünmek lazım :)
Almadın mı camı hala ? al şunları da getir takalım mis gibi bin. + ehliyete yazıl.
kisbee guzel motor. hacim ufak heryere girer. çimlilerin kalıpları daha büyük. genelde kalkışı en seri motorlardan biridir. 80cc ye yükseltme işi biraz problemli. sanırım üst kapak farklı çin motorlarından.
ben karburatorlusunu kullanmıstım yenı modelleri enjeksiyonlu.
hız limitorunu kaldırmak cok basit. 2 kablo baglamayla cozuluyor.
genelde marş problemi var birdeparcaları cokpahalı
50cc fiyatına mondialin cross motorundan almak mantıklı mıdır sizce? 48k civarıydı en son.
3 aydır gaza gelip motor alma arefesindeydim. Yasanın çıkmaması, sigorta poliçe fiyatları ve stok yok beklemen gerekiyor vs derken 1 günde kararını değiştirip gittim 50 cc de karar verdim. 50 cc lerde sıfır bile olsa Çinli abilerle ilgili sorunları çok görünce sıfırdan vazgeçip biraz araştırdıktan sonra kemikli sağlam ve mekanik olması sebebiyle Sym orbit 2 aldım ikinci el. Bendeki model karbüratörlu model. 125 cc ile ortak kasa kullandığı için hiç 50 cc gibi durmuyor. 12 jant ve lastiklerin kalın olması sebebiyle biraz yüksek bir motor. 168 boyum ışıkta tek ayak ile dengede kalabiliyorum . 2021 yada 22 den sonra euro 4 olup yarı otm karb gibi bir sistemden bahsediyor kullananlar. Hız olarak 50 gibi bir limit koymuşlar fabrika ama şöyle bir durum var karbüratörlüler de varyatörun orda bir bilezik var onu çıkarınca , euro 4 lerde ise bilezik + gösterge arkasında limitör soketini çıkarınca 65 -70 gibi hızlarda soluksuz gidiyor. Ben 105 kg civariyim ruzgarsiz havada düz yolda 60 km hız civarı rahat gidiyorum.
Eğer karar verip alıcı olursan şayet facebookta sym orbit 2 50 cc grubu var orda sohbette bazen modelli ve düşük km ilana çıkan motorlar olabiliyor denk gelirse süper olur. Ben keşfetmekte geç kaldım biraz yoksa aldığım motordan daha uygun motorlar ilana düştü hep.
Bu yıl içerisinde rks azure 50 pro kirmizi renk 80cc olarak satilan motoru satin almistim, şuana kadar şehir icinde 400 km yol yaptim. Motorun performansindan çok ama çok memnunum gercekten .Diger 50cc modelleri olan wing,revival veya arora markasinin motorlarindan performansi cok daha iyi acik ara önde diyebilirim.50 cc motor alicaklar kesinlikle azure 50 pro modeline bakmasini tavsiye ediyorum
Mondial 50 turismo hakkında bilgisi olan var mıdır? Hiç motor tecrübem yok sahile git gel falan yaparım 50 cc yeter bana :)
Çan çin çun 50 cc alan dostlar, her 2 bin km'de bir varyatör bakımı yaptırın
Çıkmadımı hala şu 125cc yasası çıktımı ülkede ne kadar 50cc si olan varsa satışa koyar bence . devasal ikinci elde satılık 50cc pazarı olucak o saatten sonra bence kimsede almaz o motorları..