SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Facebook gruplarına baktım. Orada inanılmaz bir kitle var çok memnun olan kitle de var yerin dibine sokan da. Bide o tarz gruplara insanlar genelde sorunu olunca giriyor. Kim aracından memnun olduğu için orada olmadığı için otomobil gruplarında bile sadece sorun paylaşımı var![]()
SimRacersTR.Net
lamretta modelleri çok güzel. tecrübem yok ama çin mallaerından daha iyiymiş giibi geliyor.
django 125cc arkadasımda var ufak bir kaç sorun harici önemli sorun cıkartmadı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
SimRacersTR.Net
lambretta sym bloku kullanıyor. fiyatına göre sym fiddle da bakılabilir. iki markada da kredi kartı taksit kampanyası olması lazım.
revival iyidir ya. Bakkala çakkala gitmeye büyük motor çıkartmamak için almıştım. Bi de eğlencesine uğraşmıştım. limon fardır, Krom ayna, lastik yanakları, 100cc çevirme, Krank, harley tipi açık hava filtresi, Karbon akrep egzoz vs vs vs. Ekmek almak için aldığım motor kolumdan büyük mavi alev atıyordu. He para varsa bws50 çok çok iyidir.
Yeni konu açmak istemedim, inceden güncel olsun
Genelde semt içi ve sahile gidip gelmede kullanmalık, maksimum gideceğim yer trafiğin azgın olduğu saatlerde Bahçelievler - Maslak sanayi olacak şekilde ucuz yollu bir motor düşünüyorum.
Arora Cappucino 50 modeli ile ilgileniyorum sıfır alıp 80liğe çevirtip 2-3 sene işimi görür mü? 2 kişi dahi binmeyeceğim hiç.
Boyum 1.84 kilom 106
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Bende Altai F1 Max Pro vardı, ruhsat 50' lik ama reelde 125' likti. 90-100 çok rahat görenler vardı ben maks 90 gördüm üstü korkttuğu için basmadım. Ara hızlanmaları falan çok iyiydi ve şehir içi markete falan çok iyiydi. Komşuma sattım, hala biniyor ve hiç sıkıntı yaratmadı.
Sattığım komşunun kardeşinde 50' lik Mondial var, maks 53 yapıyor ve şehir içinde tehlikeli bence. 80' lik yaptığın makinede maks yapacağın hız 80 falandır ve o kadar atik olmuyor.
Kuba ya da RKS' nin 50-125 geçen özel serileri var. Altai dersen tipini daha çok sevdiğim F2 Max Pro var, ben alırken yeni çıkmıştı ve stok yoktu alamamıştım.
RKS' de şu modeli övüyolardı ama komşunun kuzeninde vardı bunun 125' liği 1 hafta yatınca zor marş alıyodu. Benim şanstan mı bilmem Altai 3 hafta yatardı tek marşta canavar gibi çalışırdı.
Just a moment...
Altai F2 Max örnek ilan;
Just a moment...
Bir de Altai' nin şu modeli var, daha Vespa tarzı. Genelde daha uygun.
Just a moment...
60 km maksimum hızlar işinizi görecekse 12 jant boyu ve ortak 125 cc şasesi ile sym orbit II 50 cc bakabilirsin. Taş gibi motordur
Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar
Mesafeyi km cinsinden bilemiyorum; eğer 5-10 km'den fazlaysa 50'lik veya 80'lik motor akan trafikte ciddi hantal kalır, çok yorar sizi.
Mesafe 27km abi.
Henüz kullanmadım desem yeridir ama hoşuma gitti
Kullandıkça tecrübelerimi paylaşırım.
Bu arada gittiğim yerlerde Küba Newcity 50 diye bi model gördüm o da çok hoşuma gitti fakat fiyatı aldığımdan +10.000 fazlaydı, o sebepten tercih etmedim.
![]()
Konu Birkan61 tarafından (25-11-2025 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)