güncel 50cc motor tavsiyesi

Konu: güncel 50cc motor tavsiyesi

1. Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aranel Ciryatan diyorki:
    Alıntı mira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARORA mojito pro s
    125cc su soğutmalı retro
    Arora en uzak durulması gereken marka diye biliyorum Dediğim gibi çin ürünlerinin hepsini eledik.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

2. mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mira diyorki:
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arora en uzak durulması gereken marka diye biliyorum Dediğim gibi çin ürünlerinin hepsini eledik.
    vespa sizi üzmeyecektir

3. mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mikelazi diyorki:
    Yok direkt sadece retro model bakıyorum. O yüzden tüm seçenekler iptal. Ya kafayı kırıcam parayı basıp Vespa alıcam ya da almıcam Django'yu da elersem.
    face. gruplarına girdinmi bilmiyorum.django dan ciddi soğursun.bir sıra bende baya arastırdım tarz 10numara ama gerisi fıss

4. Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aranel Ciryatan diyorki:
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    face. gruplarına girdinmi bilmiyorum.django dan ciddi soğursun.bir sıra bende baya arastırdım tarz 10numara ama gerisi fıss
    Facebook gruplarına baktım. Orada inanılmaz bir kitle var çok memnun olan kitle de var yerin dibine sokan da. Bide o tarz gruplara insanlar genelde sorunu olunca giriyor. Kim aracından memnun olduğu için orada olmadığı için otomobil gruplarında bile sadece sorun paylaşımı var
    SimRacersTR.Net

5. Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ome_RS diyorki:
    lamretta modelleri çok güzel. tecrübem yok ama çin mallaerından daha iyiymiş giibi geliyor.
    django 125cc arkadasımda var ufak bir kaç sorun harici önemli sorun cıkartmadı
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

6. Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aranel Ciryatan diyorki:
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lamretta modelleri çok güzel. tecrübem yok ama çin mallaerından daha iyiymiş giibi geliyor.
    django 125cc arkadasımda var ufak bir kaç sorun harici önemli sorun cıkartmadı
    Lambretta bi aklımda. gidip bir bayide incelicem X125 modelini.
    SimRacersTR.Net

7. 207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

207_TR diyorki:
    Lambretta bi aklımda. gidip bir bayide incelicem X125 modelini.
    Lambretta nın G350 aldı bir yakınım, çok güzel kesinlikle

8. _opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_opeth diyorki:
    lambretta sym bloku kullanıyor. fiyatına göre sym fiddle da bakılabilir. iki markada da kredi kartı taksit kampanyası olması lazım.

9. EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EnesPolatdemir diyorki:
    revival iyidir ya. Bakkala çakkala gitmeye büyük motor çıkartmamak için almıştım. Bi de eğlencesine uğraşmıştım. limon fardır, Krom ayna, lastik yanakları, 100cc çevirme, Krank, harley tipi açık hava filtresi, Karbon akrep egzoz vs vs vs. Ekmek almak için aldığım motor kolumdan büyük mavi alev atıyordu . He para varsa bws50 çok çok iyidir.