User Tag List

Sayfa 18/18 İlkİlk ... 8161718
332 sonuçtan 324 ile 332 arası

Konu: güncel 50cc motor tavsiyesi

u7kara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmak istemedim, inceden güncel olsun

Genelde semt içi ve sahile gidip gelmede kullanmalık, maksimum gideceğim yer trafiğin azgın olduğu saatlerde Bahçelievler - Maslak sanayi olacak şekilde ucuz yollu bir motor düşünüyorum.

Arora Cappucino 50 modeli ile ilgileniyorum sıfır alıp 80liğe çevirtip 2-3 sene işimi görür mü? 2 kişi dahi binmeyeceğim hiç.

Boyum 1.84 kilom 106

Çok geç gördüm eğer hala aynı şekilde bir düşünceniz varsa 50/80 değilde 50/125 bişey almanızı tavsiye ederim bende her gün Zeytinburnu-Maslak Sanayi git gel yapıyorum 2025 Mayıs ayında 50/125 Yuki hammer aldım 6500km bindim her gün maslak git gel bir kere bile öyle aman aman bi sorun çıkartmadı sonra km yükselince bi alıcısı çıktı onu sattım Arora Prime 50 aldım şuan ona biniyorum o da aynı şekilde 1-2 ay oldu 1600km şuan sanayi içi kullanıyorum
    Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı u7kara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geç gördüm eğer hala aynı şekilde bir düşünceniz varsa 50/80 değilde 50/125 bişey almanızı tavsiye ederim bende her gün Zeytinburnu-Maslak Sanayi git gel yapıyorum 2025 Mayıs ayında 50/125 Yuki hammer aldım 6500km bindim her gün maslak git gel bir kere bile öyle aman aman bi sorun çıkartmadı sonra km yükselince bi alıcısı çıktı onu sattım Arora Prime 50 aldım şuan ona biniyorum o da aynı şekilde 1-2 ay oldu 1600km şuan sanayi içi kullanıyorum
    Teşekkür ederim yanıtınız için.

Konunun devamında paylaşmıştım aslında 50/125 Arora Mojito aldım. Şuan için memnunum 500km'dir sürüyorum. Hayatımda sürdüğüm toplam motor sürme km'side 500

A2 otomatik ehliyete yazıldım, ehliyeti alınca bunu satıp 200k civarı bütçeye ikinci el Forza 250 ya da Xmax 250 almayı düşünüyorum.

Sanayide mi çalışıyorsunuz? Ben keyfi olarak gidiyorum maslağa daha çok, kuzenimin servisi var migrosun bir alt sokağında.
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konunun devamında paylaşmıştım aslında 50/125 Arora Mojito aldım. Şuan için memnunum 500km'dir sürüyorum. Hayatımda sürdüğüm toplam motor sürme km'side 500

A2 otomatik ehliyete yazıldım, ehliyeti alınca bunu satıp 200k civarı bütçeye ikinci el Forza 250 ya da Xmax 250 almayı düşünüyorum.

Sanayide mi çalışıyorsunuz? Ben keyfi olarak gidiyorum maslağa daha çok, kuzenimin servisi var migrosun bir alt sokağında.
    Evet sanayideyim ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız
    Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

50'den 250'ya geçecekseniz mümkünse ders almalısınız.Ayrıca dizlik, eldiven,sırt koruma, düzgün bir kask vs.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı livaneli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50'den 250'ya geçecekseniz mümkünse ders almalısınız.Ayrıca dizlik, eldiven,sırt koruma, düzgün bir kask vs.
    Ruhsat 50 ama kendisi 125 abi, motoru aldıktan sonra bahsettiğiniz tüm ekipmanları edindim. Hatta bir polis çevirmesinde bu scooterlarda tam takım gezeni ilk defa görüyorum demişti polis

A2 otomatik ehliyet kursuna yazıldım, kurs eğitimi haricinde ekstra bir dersten mi bahsediyorsunuz abi?

Benim 250ye geçme sebebim aslında hız değil bana 125de yetiyor lâkin ayakları hafif uzatıp koyabileceğim daha konforlu ve uzun ömürlü bir alet almak amacım.

Çok teşekkür ederim önemseyip ekipman işini hatırlattığınız için
    - Bize Her Yer TRABZON

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir günlük kapalı alan hakimiyet egitimi ile kendinizi cadde de daha rahat hissedersiniz ��
    group b ___

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhsat 50 ama kendisi 125 abi, motoru aldıktan sonra bahsettiğiniz tüm ekipmanları edindim. Hatta bir polis çevirmesinde bu scooterlarda tam takım gezeni ilk defa görüyorum demişti polis

A2 otomatik ehliyet kursuna yazıldım, kurs eğitimi haricinde ekstra bir dersten mi bahsediyorsunuz abi?

Benim 250ye geçme sebebim aslında hız değil bana 125de yetiyor lâkin ayakları hafif uzatıp koyabileceğim daha konforlu ve uzun ömürlü bir alet almak amacım.

Çok teşekkür ederim önemseyip ekipman işini hatırlattığınız için
    abi bu arada a2 manuel olarak alsan ileriye dönük daha iyi olabilir çünkü öyle bir illet ki gs yada africa twin tarzı bir motor alıp yada kiralayıp uzun yol yapmak isteyeceksiniz ayrıca bende almak için gittiğimde debriyajsız manuel motorlar içinde manuel istiyorlarmış emin değilim öyle bişey söylemişlerdi ://

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    debriyajsız manuel diye bir şey yok debriyaj manetini kullanmadan ayakla vites değiştirilebilen motosikletler var honda'daki e-clutch teknolojisi gibi
    group b ___

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyet sınıfları CC veya kW cinsinden farklılaşıyor

Ve evet kapalı alan hakimiyeti bu işin can damarı. proffesyonel eğitim müthiş bir şey ama birkaç hocanın video serileri var youtubeda, onları izleyip kapalı alanda kendi motorunuzda teker teker uygularsanız da bence yeterli oluyor ama disiplin meselesi biraz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler