Arkadaşlar selamlar.. şimdi öncelikle bu firma da yada honda da irtibatı olan varsa bana ulaşırsa sevinirim..
2024 pcx aldım ağustosta.. 1000 rodaj gayet dikkatlı.. sonra sırasıyla 3000 yapıldı.. 6000 e yaklaşırken motordan ses gelmeye başladı bende nası olsa bakıma gıdıcem diye bekleyip tam 6binde servise getirdim..
Usta motoru içeri alırken direk dedi zaten ses normal değil.. neyse beni çağırdılar içeri gözümün önünde şanzımanı söktü ses kesılmedı yanı kesin motordan kaynaklı ve kendısı de kol sarmak üzere motor kitlemek üzere dedi.. yine devamında karter tapayı bir açtı 1litre yağ alan motordan 100-150gr yağ çıktı..(herhangi bir uyarı ışık yakma olmadı motorda ) ben şok tabi onlarda şaşırdı.. ordan rastgele yağ ekleyip tekrar çalıştırdı ama ses kesilmedi..
Dedi motor kalacak hondaya garantiye yazılacak talep edilecek... motor her gün kullanıyorum mecbur motor kiraladım.. 5 ekimden beri serviste motor.. geçen hafta açmışlar resimleyip hondaya yollamışlar anca cevap gelmiş hemde red olarak.. yakıttan örnek istemişler .. bu işi bana yıkacak moduna mı geçtiler bilemedim... süreç devam ediyor dedi servis...
Şimdi benim hukuki haklarım neler nasıl bir yol izleyeyim..
(yazım hataları için kusura bakmayın)