Geçtiğimiz Mart ayında yakın bir arkadaşımdan sadece 2000 kilometrede olan bir Vespa Primavera 150 S satın aldım. İlk günden itibaren motorumu kişiselleştirmek ve hem görünüm hem de performans açısından benzersiz hale getirmek için bazı dokunuşlar yapmaya başladım. Şimdi bu süreçte neler yaptığımı sizinle paylaşmak istiyorum:
Başlangıç: İlk İşler
- İlk olarak, motorumu Temizlik Profesöründe seramik kaplama ile koruma altına aldım. Bu sayede boyası hem matlığını daha belli etti hem de dış etkenlere karşı dayanıklı hale geldi.
- Ardından, Power1 marka LED sinyaller ve stop takımı monte ettim. Şık ve modern bir görünüm kazandırdı.
Küçük Dokunuşlarla Büyük Farklar
- Vespa'nın orijinal füme camını taktım ancak çok klasik durduğunu düşünerek çıkardım.
- Vespa İcon'un İstanbul Park etkinliği sırasında insanların Vespalarına yaptıkları modifikasyonları görünce kendi motoruma daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya başladım.
Detaylar: Konfor ve Estetik
- SİP marka arka ayak basma aparatı ekledim, hem şık görünüyor hem de yolcu için pratiklik sağlıyor.
- Aynaları çıkararak yerlerine Highsider gidon aynaları taktım. Bu aynalar için SİP marka birleştirme aparatı kullandım.
- Çıkan aynaların yerine minik bir telefon tutamacı ve Vespa logolu tapa yerleştirdim.
Performans ve Yenileme
- Performans açısından daha fazlasını sunan Mallosi egzozu monte ettim. Hem sesi hem de görünüşüyle fark yaratıyor!
- Motorun krom parçalarını yenileme kararı aldım ve logo üzerinde küçük bir değişiklik yaptım.
- Lastiklerin 2019'dan beri aynı olduğunu fark edince, güvenlik ve konfor için Michelin City Grip 2 lastiklere geçiş yaptım.
Siyah ve Spor Dokunuşlar
- Ön farın kaşını mat siyah spor model ile değiştirdim.
- Yeni bir spor cam ekledim.
- Ayrıca yeni bir tuş takımı aldım ancak henüz monte etme fırsatım olmadı.
![]()