hayır kesinlikle soundmagusun bayiisi degilim sadece tesisat işine 1.5 milyara yakın para yatırıp forwell cadence jbl gibi malları aracına taktırıpda 1 ay sonra soken elinde sıfır kalan biriyim. cok kazıklandım ben gecen sene anlamadıgım icin bu tesisat işinden ama kazıklana kazıklana o kadar deneylmli ve bilgili oldumki artık ben kendim yanlıs yonlendim millet yonlenmesin diye herkesi dogruya yonlendiriyorum.
bak dostum senin tek sorunun ne biliyormusun subwooferı stereo anfiye baglamak istemen. sen stereo anfiye subwooferı takarsan o subwooferın ancak %10 unu beslicek ve sarkı ayrı subwoofer ayrı bi bass vurucak. mono anfi alıcaksın o woferı beslemek için ve o subwooferda hiç bi işine yaramaz 30 cmlik woferdan ne hayır gelir ?
ben diyecegimi dedim ama kazıklanmak, sonunda elde sıfır kalınmasını istiyorsanız gidin woferı stereo anfiye baglayın. zaten bizim milletimizin cok büyük bi sorunu bu mono anfiye para vermek istemeyen gidiyor stereo anfiye baglıyor subwooferı kopruluyor kanalları diger kanallarada mid baglıyor kolon baglıyor sonra anfi kasınca kendini korumaya alır kapanıyor sonra forumlarda baslıyor tesisatım calmıyor, bass vurmuyor, anfim kapanıyor bilmem ne oluyor diye yaygaralar
bakın sunları unutmayın ;
1. si subwooferı mono anfiye baglayın stereoya degil. stereoya baglarsanız anfi sürekli kapanma yapacaktır kasarak (tabi diger kanallara mid,oval kolon felan baglıysa) ve o woferın sade ve sadece %10 unu beslicek sarkıdaki bass ayrı woferdaki bass ayrı calıcak ve uğultudan bi müddet sonra kapatacaksınız teybi.
2.cisi ne mono ne stereo anfiyi kesinlikle 1 ohm'a düsürmeyin mümkünse 2 ohm'ada düsürmeyin, anfi ne kadar kasılırsa o kadar ısınacak ve kapanacak kendini korumaya alacak adam gibi müzik dinleyemeyeceksiniz.. paraya kıyın bi kere alın en iyisini en cok rms degeri verenini alın. markayı siz belirleyin ben soundmaguscuyum cünkü mallarından inanılmaz memnunum siz isterseniz macousticci olursunuz isterseniz maudio olursunuz ister jblci sizin kararınız.
3.cüsü yüksek güç çeken anfilere kesinlikle 8 awg kablo kullanmayın, sonra baslarsınız anfi bozuk kapanıyor demeye, minimum 4 awg maksimum 0 awg kablo kullanınki adam gibi çalışşın anfi..
4.cüsü forwell,edison,bosman,jameson vs. vs. gibi fason mallardan uzak durun.
diyorum ya tanınmamıs bi marka ama yakında gecicektir boynuz kulagı o zaman görebilirsiniz bende tanımıyordum taaki arkadasın albeasında soundmagusun bass ını dinleyip cigerlerimde hissedene kadar
macousticle soundmagus aynı fabrikada üretiliyor soundmagusu yücelen firması, macoustici dedigin gibi promed getiriyor, arkadasın tek sorunu woferı stereo anfiye baglamak baskada yok