User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Ses sistemi hakkında yardım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır kesinlikle soundmagusun bayiisi degilim sadece tesisat işine 1.5 milyara yakın para yatırıp forwell cadence jbl gibi malları aracına taktırıpda 1 ay sonra soken elinde sıfır kalan biriyim. cok kazıklandım ben gecen sene anlamadıgım icin bu tesisat işinden ama kazıklana kazıklana o kadar deneylmli ve bilgili oldumki artık ben kendim yanlıs yonlendim millet yonlenmesin diye herkesi dogruya yonlendiriyorum.

bak dostum senin tek sorunun ne biliyormusun subwooferı stereo anfiye baglamak istemen. sen stereo anfiye subwooferı takarsan o subwooferın ancak %10 unu beslicek ve sarkı ayrı subwoofer ayrı bi bass vurucak. mono anfi alıcaksın o woferı beslemek için ve o subwooferda hiç bi işine yaramaz 30 cmlik woferdan ne hayır gelir ?

ben diyecegimi dedim ama kazıklanmak, sonunda elde sıfır kalınmasını istiyorsanız gidin woferı stereo anfiye baglayın. zaten bizim milletimizin cok büyük bi sorunu bu mono anfiye para vermek istemeyen gidiyor stereo anfiye baglıyor subwooferı kopruluyor kanalları diger kanallarada mid baglıyor kolon baglıyor sonra anfi kasınca kendini korumaya alır kapanıyor sonra forumlarda baslıyor tesisatım calmıyor, bass vurmuyor, anfim kapanıyor bilmem ne oluyor diye yaygaralar

bakın sunları unutmayın ;

1. si subwooferı mono anfiye baglayın stereoya degil. stereoya baglarsanız anfi sürekli kapanma yapacaktır kasarak (tabi diger kanallara mid,oval kolon felan baglıysa) ve o woferın sade ve sadece %10 unu beslicek sarkıdaki bass ayrı woferdaki bass ayrı calıcak ve uğultudan bi müddet sonra kapatacaksınız teybi.

2.cisi ne mono ne stereo anfiyi kesinlikle 1 ohm'a düsürmeyin mümkünse 2 ohm'ada düsürmeyin, anfi ne kadar kasılırsa o kadar ısınacak ve kapanacak kendini korumaya alacak adam gibi müzik dinleyemeyeceksiniz.. paraya kıyın bi kere alın en iyisini en cok rms degeri verenini alın. markayı siz belirleyin ben soundmaguscuyum cünkü mallarından inanılmaz memnunum siz isterseniz macousticci olursunuz isterseniz maudio olursunuz ister jblci sizin kararınız.

3.cüsü yüksek güç çeken anfilere kesinlikle 8 awg kablo kullanmayın, sonra baslarsınız anfi bozuk kapanıyor demeye, minimum 4 awg maksimum 0 awg kablo kullanınki adam gibi çalışşın anfi..

4.cüsü forwell,edison,bosman,jameson vs. vs. gibi fason mallardan uzak durun.

diyorum ya tanınmamıs bi marka ama yakında gecicektir boynuz kulagı o zaman görebilirsiniz bende tanımıyordum taaki arkadasın albeasında soundmagusun bass ını dinleyip cigerlerimde hissedene kadar

macousticle soundmagus aynı fabrikada üretiliyor soundmagusu yücelen firması, macoustici dedigin gibi promed getiriyor, arkadasın tek sorunu woferı stereo anfiye baglamak baskada yok
    Stereo Anfi ? hiç öyle birşeyden bahsetmedim ben 400 rms lik bir bası tabikide mono anfiyle beslemek gerekir. 30 cm nedir ki diyiip geçmeyin ne 30 cm ler gördük deprem etkisi yaratan. Amacım deprem falan değil yanlış anlaşılmasın. ama 30 cm bir bası küçümsemeniz hoş değil.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fiko kardeşim basın güzel müzik dinlemelik bir bas .. bas vardır müzik dinlersin bas vardır sadece gümgüm gürültü olsun diye vurur seninki müzik dinlemelik güzel bir bass.. 30cm de ciddi bir ölçüdür öyle ufak değildir.. hani 16-20 cm olsa ufakdır onlar ama 30 baya bir büyükdür..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pioneer dunayın en buyuk fırmalarında bırıdır ve hemen hemen her ulkede fabrıkası vardır tabkıı adam cınde de fabrıka acıcak nerde ucuzsa işcilik oraya fabrıkasını tasır..rekabet edıyo adam cunku... yanlız teknoljı calmaz kendı teknolojısını kullanır bassı cınde yaptı dıe plazma tv sınıde cınde yapmaz baska memlekette uretebılıyo sızın soyledıgınız mallar bırbırının kopyası aynı yerde cıkıyo ısımlerı degısık ver parayı fıko marka bas yapsın sana bana su kalıte anfi yap de bastır parayı yapsınlar fark burda.. tezgah mallı ıle fabrıka mallı ayrıdır bırı elde bırı makınede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese teşekkürler jbl 1000 watt 250rms cift bobin bass bağlattım arabanın içini dağıtıyo dışardanda süper duyuluyor istediğim buydu. konu amacına ulaşmıştır. Teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)