benim zamanımın efsane pioneer modellerigençligim aklıma geldi anılarım depreşti
favorim Pioneer KEH-P8400RDS 7400rds
bu alttaki siteden bakabilirsiniz
KEH 1995-99
benim zamanımın efsane pioneer modellerigençligim aklıma geldi anılarım depreşti
favorim Pioneer KEH-P8400RDS 7400rds
bu alttaki siteden bakabilirsiniz
KEH 1995-99
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ahşap 8400 görünce aklıma geldi amcamda W124 vardı ozaman göğüsle uyumlu olsun diye iyi para verip almıştı ama görüntü gerçekten çok güzeldi![]()
9700 sadece kafa bulma şansım var mıdır ? Hırsız sadece kafayı çalıp gitmiş![]()
Sahibinden.com a baktımı
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar bir sorunum var! Pandizotumda 10 tane oval piooner 4 tane tss20 var ön kapı içlerinde 13 cm pioneer var. Tssler ve kapı içleri teypten ovallerde "jl" amfilerden çalıyor. Fakat tssler biraz altta kalıyor istediğim o şıkır şıkır sesi alamıyorum tsslerden ***** teypten ne kadar çalar zaten.. amfiye girmeye korkuyorum yanar diye tecrübesi olan birinden akıl istiyorum.
![]()
Bu hangi aracın acabamerak ettim,
Tss-20lerin filtreleri varsa amfiye sürebilirsiniz, unutmayın hpf olarak sürmelisiniz. Şuan rms sini hatırlamıyorum ama, ben pionner x404 amfisinden sürüyorum tss20leri, 40w rms çıkışıyla.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)