[QUOTE=yearone;7700758]Evde bi yerde CDX-P2000 bagaj cd çaları vardı. Bir de TSS-20
kullanmıyorsanız talibolabilirim
[QUOTE=yearone;7700758]Evde bi yerde CDX-P2000 bagaj cd çaları vardı. Bir de TSS-20
kullanmıyorsanız talibolabilirim
Uygun fiyata p8600rs buldum arkadaslar bu teypte aux cikisi bulunuyor mu sadece aux kullanmak istiyorum
80's
Efsanenin babası,
Kex73 (Kaset, Radio, Eqo, mid anfi, tiz anfi)
Gm 1000 x1
90'lar
Kep-p8600r x2
Cdx-p1270 x1
Tsa-6950 x1
Tss-20 x1
Veee Dream team
Tsw-301 x4
Tsw-251 x2
Tsw-201 x2
Tsw-161 x4
Bi Tsw400'üm eksik.
Fotoları çekmek için yatak odasını alt üst etmem gerek, inşallah bir gün ekleyeceğim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
bu 6985ler kaç para eder satılmak istense? bi tane hiç kutusu açılmamış bir tane de denemek için kutusu açılmış çok temiz durumda olsa ne eder fiyatları?
Bence 300 eder sıfır 85'ler ama millet 500-800 arası fiyatlar koyuyor internette.
Bulunmayan cihazlarda bence ederini siz belirlersiniz alıcı olarak, tabi ki satıcı bir fiyat belirlemiştir ama siz kuracağınız sistemde bu cihaza ne kadar çok ihtiyacınız varsa fiyatı o kadar yükseltebilirsiniz bütçenizle alakalı.
mesela bu arkadaş 375 tl istiyor değişken bir piyasası varhttps://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
orijinalse ve sıfırsa ben veririm o paraları 6985 kolanlara.
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bugun denk geldı valla kacırmadım aldım bende keh 8200
cengiz kurtoglunu koydum dınlıyorum suanda![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
arkadaşlar ts 6985 lerin orjinal olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz
Twetarlarının altında eski logo vardır. (ayna ile bakabilirsin)
+/- kutuplarının bağlandığı yerde kabartmadı pioneer yazar.
Tweter kapakları mat krom bronza çeken bir renktedir. (ben böyle tabir ediyorum)
Kapak logoları düz baskı değildir.
Mıknatıs kapaklarında içe kabartmalı yazılar vardır.
Hatırladıklarım bunlar.![]()
teşekkürler abi bilgiler için o zaman orjinal elimdekiler dediklerinin hepsi varsadece hoparlorun kapakları yok onları nerede bulabiliriz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)