Vay vayyy vayyy resmen nostaljiBana da lazım iki tane 75-85-95 fark etmez. Yeniler bunların yanına yaklaşamaz o yüzden boşa para vermek istemiyorum yenilere.
Vay vayyy vayyy resmen nostaljiBana da lazım iki tane 75-85-95 fark etmez. Yeniler bunların yanına yaklaşamaz o yüzden boşa para vermek istemiyorum yenilere.
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Buda benim 20 senedir sakladığım setim...
Teyp
kenwood krc-858c kafa dönmeli
Cd çalar
kenwood kdc-c661 6 lı cd changer
Anfi
Emin değilim boyamışım ben bunu 20 yıl evvel pionner yapıştırmışım pioneer da olabilir kenwood da...
Bass lar
2x Pioneer 302F
kenwood un oval hoparlorleri vardı bide ama onlar tassınırken kayboldu artık ne oldu bilmiyorum ha birde bu setimle beraber efsane pioneer dsp DEQ-9200 ekolayzerım vardı... Tuşu basmıyordu tamire verdim tamirci kaybetmiş.. oda öyle gitti..
buda bonus meraklı melahat hemen geldi noluyor diye
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arkadaslar Pioneer keh 9500rds teybim var. uyumlu cd changer ariyorum. Bir tane cdx-p1220s model temiz bir changer buldum uyumlumudur? Yada uyumlu oldugu modeller nelerdir ? bu sorularıma yaklaşık 1 haftadır cevap bulamıyorum malın sahibide bilmiyor malesef![]()
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
@ yiğit-G kafası dönen kenwood bizdede vardı kafa filmi hep sorun çıkarırdı
302leri satmayı düşünürsen haber bekliyorum
@gunes changer yerine yine changer girişine takılan usb aparatlarına baksan bence daha iyi daha pratik bir çözüm olur. Tabi changer ile track cd dinlemek istersen bişey diyemem![]()
cevaplar için teşekkür ederim. KEH9500 kullanmamın tek sebebi ekran ve tuş ışıklarının araç aydınlatmasıyla aynı olması.Radyo dinliyorum zatende insan arada cd den sevdiği müzikleride dinlemek istiyor. 6lı cd changer her cdde 12 parça toplamda 70 parça bir mp3 cd yapıyorişin esprisi bir yana bahsettiğiniz ara kablo bu herhalde
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1gtF4F...nt-b-INPUT.jpg
bu çeviriciyle yeni tip 12li changer kullana bileceksem böyle bişey yapmam daha mantıklı gibime geliyor
bir m30-m40-m50 arasında ne gibi farklar var?
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Arkadaşlar merhaba DEQ 9200 arıyorum..
selamlar
elime 2 kanal bir pioneer amfi geçti , üstünde model no yazmıyor ne olduğunu çözmem konusunda yardımcı olur musunuz ?
ben GM X802 olduğunu düşünüyorum , internette araştırmalarım sonucunda birebir benzeyen bu modeli buldum , acaba aynı kasa kullanılıp başka modeller üretilmişmidir bilmiyorum![]()
![]()
Ne olduğunu bilmiyorum ama böyle eski aletler görünce dayanamıyorum.Ben de bir soru sorayım arkadaşlar.Amfisiz kullanılacak bir pioneer tweeter önerebilir misiniz? Pioneer ana ünite(modelini şu an hatırlayamadım),1 takım oval 1 takım 10 cm hoparlörüm var.
Merhaba
Birşey sormak istiyorum son zamanlarda internette 6985 veya tss20 yada bu kolonlar gbi old serieslerin 0 kutulu satanlar uçuk fiyat isteyenler var bu kolonlar gerçek japon üretimimi yoksa merdiven altı çakma kolonlarmı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim mevcut tesisatımı old series tarzına çevircem orj olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
gerçek olanlara haksızlık etmek istemem ve açıkcası keskin ifadelerde kullanmak istemem çünkü bizzat araştırmadım ama sayıca fazlasıyla mevcut, temizliği aşırı ve gerçekçi dışı hatta sıfır olan bu ürünleri alırken bence hem dikkatli,hem gerçekçi hem mantıklı olmak lazım.
bırakın 20 sene öncesi modelleri bugün elize aldığınız XETEC markası ürünleri Alman malı diye satılıyor harbuki Xetec batalı 10 seneden fazla oldu alan Kore çin firması oldu onunda elinden Murtaş Türkiye aldı ve satılan Xeteclerin cıvatasına kadar Almanlıkla onların mühendisliği ile alakası yakından bile yok.
JBL desen sahte sayısı gerçeğin üzerinde maalesef, cadence desen yine aynı ya JBL'de adamlar en azından gerçekte var olan modelleir kopyalamış Cadencde ise adamlar Cadence'de hiç üretilmemiş kodlu modelleri bile ülkemizde bize yurturdular.
hak böyleyken güncel ürünlerde bunca sahte varken 1980-90lardan kalma ürünlerin bu denli fazla olması ve bu kadar temiz olması hele hele sıfır olması çok şüpheli.
o senelerden kalan ürün yokmudur? elbet vardır ama anfi sıcaklıktan dolayı eğilir, plastik sararır, kauçuk esnekliğini kaybeder, çizikler olur ozaman dersin belli bu eski ve bakarsın çalıyormu çalıyor, kırık çıkık yok o zaman düşünürsün ama bugün Sahibinden'de gördüklerimim %95ini düşünmezdim öyle diyeyim.
Bende aynı düşüncedeyim keyif için bitane 131 yapma düşüncem var ve 80's-90's jenerasyonunu özlediğim için bir araştırmak istedim pekde bildiğim şeyler değil sahibindende 1000 tl ye 6985 , 750 tl ye tss20 var noluo dedim yüksek ihtimal yerli üretimdir die düşündüm
facebook gruplarında Tolga baykala nın piooner alım satım grubu var. Oraya düşüyor bu tarz ürünler tabi uçuk rakam isteyenler de var ya tutarsa modeli.
bende tss20 var bi 9700 teyp çözebilsem ilerde eve yada arabaya nostalji diye kurma düşüncem var. 4 tane 6985 1 tane 301 tamamdır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)