Citroen C4 eski tip 6 kollu jant ariyorum.
Opel corsa C için Coilover arıyorum..
tuzla gebze arasında
elınde kullanmadıgı 2 lı koltugu olan varsa alabılırım![]()
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Noki Lumia 820 Telefon sorunsuz sadece arkasında biraz çizikleri mevcut piyasa değeri 350 ile 450 arasında megane 2 aracımla uyumlu CD/USB/AUX özellikli teyp ile takasa açığım düşünen olursa
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
Sony Ericsson Aqua M4 1 aylık cihaz faturalı ve kutulu full, çiziksiz, ekran koruma ve kılıfla kullanıyorum...
Kullanamadığım için takas yapmak istiyorum, tercih modelim yok, önerilere açığım![]()
her zafer acı ister...!
Çiziksiz hatasız sifir kondüsyon iphone 6 64gb var elimde kutu fatura full 17 ay garantiye devam iphone 6s in hertürlüsüyle takasa açık tabi aklıma yatan herşeyle de olabilir insignia turbosu olan varsa elinde mesela
195/50/15 contınental lastık dıslerı ıyı ama tarıhlerı eskı 4 adet lastık
15'' replıca gunmetal boyalı polo 6r jant kapagı takımı
15'' orjınal 5x100 polo 6r teneke takımı
15'' audı jant kapagı
işime yarayan urunler ıle takas yapabılırım, yada satabılırım.
Arabacı - Kaportacı
51'lik egzoz alınır arkadaşlar.
51' lik spor son susturucu arıyorum, kömürlüğünde, sağda solda bildiğiniz spor egozsunuz varsa ücreti mukabilinde alınır![]()
elimde golf mk 1 kesik yay takımı var, yine mk 1 parçalarıyla veya universal parçalarla takas olabilir
her zafer acı ister...!
Xbox360 Slim, nadir bulunan parlak kasa 250 gb lık var elimde. 2.orjinal kablosuz kol , 15 oyun ( GTA V, Forza 4, Forza Horizon vb.) , kumanda kılıfı cart curt ekstraları ile. FW işlemli. (Sahte oyunu da online oynatabiliyor.)
Gran Turismo 5 veya 6 sı olan bir Playstation 3 ile takas etmek istiyorum. Forza serisinden hevesimi aldım. Sıra gt de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)