vectra b kasa çelik jantı için jant göbeği(4 adet), kapı içi hoparlörleri(ön ve arka) ve hoperlör kapaklarını(ön ve arka) arıyorum. depoda kıyıda köşede bulunduran varsa anlaşiabiliriz
vectra b kasa çelik jantı için jant göbeği(4 adet), kapı içi hoparlörleri(ön ve arka) ve hoperlör kapaklarını(ön ve arka) arıyorum. depoda kıyıda köşede bulunduran varsa anlaşiabiliriz
demin konusunu açmıştım , logitech direksiyon seti var işime yarayacak bişey olur ise takas yapabilirim
elimde 14 5x100 4 adet sac jant var ihtiyacım olan 15 5x100 sac jant
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Arkadaşlar ps4 için fifa 16'yı pes 16 ile takaslamak istiyorum.Var mı elinde pes 16 olan ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
2 adet Dr. Ecu plakalık arıyorum ?![]()
locto marka yan flüt var gümüş,neredeyse hiç kullanılmadı. işime yarayacak başka bir şeyle takas yapabilirim. ya da 250 tl'ile takas yapabilirim![]()
İphone 6 için balıkgözü diye tabir edilen lenslerden arıyorum elimdeki ayna vizörleriyle takas olması önceliklidir..
ALLAH VAR GAM YOK..
Netten duvar tipi klima almayı düşünüyorum. Sitelerde indirim kodu olup kullanmayacak arkadaşlar varsa kodlarını alabilirim.
(N11, gittigidiyor vs.)
İlk sahibi olduğum çok temiz durumda iphone 4 (beyaz )üst model her türlü telefonlarla takas etmek istiyorum.
evren ben kasayi vercem birine ama ekran karti yok alsam mi senden, alan arkadas kullansa
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)