kahramankonsol dan bayaa aldým.
syd den aldým
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ps4 Need For Speed 2015 Ps4 Oyun 2. Bölge Pal - n11.com
Ps4 Gta 5 - Grand Theft Auto 5 - Sony Güvenli̇k Şeri̇tli̇ - n11.com
Ps4 Call Of Duty Ghosts Ps4 Oyun - Playstation 4 - n11.com
bu oyunlardan birini alacaðým ama kararsýzým
imzasýz..
Anýl need for speed'e para verme sakýn diyim tamamiyle piþmanlýk. ayrýca arada stordaki ve varsa plustaki indirimlerede bak orda linktekilerden ucuzda oyun çýkýyor
1881 - 193∞
Otomobil yarýþý istiyorsan project carsý öneririm. CRew need for speed en son project cars denedim. Ýlk 2'ye keþke para vermeseydim direkt pc alsaydým dedim. =)
Instagram: mutusgarage
Þansa bak biraz daha bekleseydim keþke,vatan ve teknosa da kampanya var ,ps4 1 tb +1 kol daha+uncharted 4 oyunu 1700 tl .
.
imzasýz..
(Sony avrasya garantili,500gb)Ps4'ü 1280 ilave bir orjinal kolu 175'e almýþtým. Böyle bundle paketler emin olun pek hesaplý olmuyor. Kendi mapaza fiyatlarýna göre belki ama gerçekci fiyatlara göre deðiller. Hayýflanmanýza gerek yok. =)
Hatta coðu bundle da oyunlar kutulu deðil digital kodlu veriliyor. Ona dahi dikkat etmek lazým =)
Instagram: mutusgarage
XBOX 360'ta tekrar live'a baglayamadým makinayý 12 aylýk live bitti bir süre acmadým sonra güncelleme gelmis herzaman ki gibi, þuanda mtu hatasý ile baglanmýyor makina nete? 1 aylýk deneme için live aldýgým halde. Daha evvel baþýna gelen var mý ya da çözüm önerisi olan?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
The Order 1886 50TL
Far Cry 4 90 TL
Call of Duty Ghosts 90 TL
Knack 60 TL
Batman 80 TL
Takas tekliflerine açýðým
https://www.sahibinden.com/ilan/alis...1900666/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/alis...9895343/detay/
Ps3'ü ve ya kutulu oyunlarý ayrý ayrý hepsi birlikte satabilirim her ikisinin de ilanýný burda paylaþýyorum
Kutulu oyunlarý sadece Pes15 ile takaslýyabilirim
Need for Speed Rivals için küçükde olsa bir indirim yaparsan alayým![]()
Bizden bir yýldýz kaydý, yine gökler aldý... Hepimizin baþý saðolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gta 4 liberty city
Killzone 3
Pes 2012 -2014
The Shoot
Sport Champions
La noire
Gran turismo 6
aklýma geldikçe eklerim
fiyat yazmýyorum öldürmeden teklif verene veririm
rakamý düzleyelim diyosan abi olur sýkýntý olmaz techturkeyden herkese yardýmcý olurum zaten oynamýyorum neredeyse hiç arada sýrada demo maç oyunlarý var onlarý oynuyorum![]()
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)