Yorum yapamıyorum Allah en beter acıyı nasip etsin boylelerine...
Yazık ya gerçekten diyecek çok şey varda neyse.. Allahtan cezalarını bulurlar inş ah bi elime düşşe böyleleri rottweilerimi üstlerine saldırtcam bakalım bidaha bi hayvana zarar verebiliyolarmı ? Kısa zamanda cezaları bulmaları dileğiyle.. Böylelerini ifşa ediceksin..
Biz bunu yapanlarla aynı dünyada yaşıyoruz öyle mi ?
-**q%+#
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
Linkleri tiklayamadim, yapanlarin resmi adi sani varsa ulu orta paylasmak lazim.
Bu hastalik haynlarla kisitli degildir kimbilir neler ciksr bunlardan.
Memlekette hak hukuk kanun yok, cezasi cok agir olmali...
Bunları yapanlara da insan diyorlar ya, ben insanlığımdan utandım. İnşalah öteki tarafta aynı muameleye maruz kalırsınız onun bunun çocukları...
o çevrede yaşayan,ilgilenebilecek arkadaşlarımız belediyeden konu ile ilgili bilgi alsa, yapan şüpheli vb. şahıslar var ise haftasonu çok güzel organizasyon hazırlarım ben onlara.
cidden bu konuda yardımcı olabilecek varsa, yanındayım.
Hayvancağızların kulaklarında küpe var... Hangi belediye tarafından aşılandığı filan
ya da nereden getirilip bırakıldığına dair bilgiler bu küpeler sayesinde bulunamaz mı acaba ?
Ben ki kafa kesen videoları vs izlerim hiç te kötü olmam. İnsanlar hakeder bi şekilde de hayvanların ağzı var dili yok. Linkleri açamadım bile....
Allah belalarını versin nası bi durum böyle diyilecek bi söz yok bulamıyorum ben en kötü kelime bile bunlara övgü gelir adiler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)