User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
85 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Motor çetesi adamı sıkıştırıp dövüyor

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes hepsine vururdum demiş ama ozamanda tek suçlu adam olmuş olucaktı ne biliyim hiç sevmediğim tür olaylar iki ucu bk lu değenek , dursan adam seni pert edecek , hepsini ezip kaçsan adam öldürmekten hapis ...

aslında ilk tıklama anında durup düzgünce konuşsalar olay büyümezdi bence ama motorcular adamı orda dövmeye kalktıki o yüzden kaçtı yoksa adam kötü niyetli değil kötü niyetli olsa neler neler yapardı o adamlara..

bide videonun devamı varmı merak ettim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobanda kalsa ve polisi arasa damlardı yanına direk bence polis ve olay bambaşka boyut alırdı biraz plansız hareket etmiş range sahibi, otobanda belli süratte devam etse yanına yaklaştırmaya bilirdi bir cogunu
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes polisi arasa demiş ama önceki sayfada bir arkadaşın verdiği linkte yabancı sitede verilen gelişmelerden birinde adamın kaçarken polisi aradığı yazıyor ama polis yetişememiş ne yazıkki. açık ve net söylüyorum bu konuda mantık aranamaz çünkü yanında ailesi var. adam ona rağmen minimum zararla kaçmaya çalışmış. şahsen ben olsam ya da aramızdan birisi olsa o kadar sakin kalamazdık kabul edelim. altımda tank gibi jip olsa arabada karım çocuğum olsa o otobana 100-150 tane pert motor dökerdim. allah aynısını o motorculara ve ailelerine yaşatsın inşallah ancak o zaman akıllanırlar... burda ben motor da sürüyorum araba da yok bana motorda bunu yapıyolar bu adam da haksız diyen arkadaşlara ya da abilere söylüyorum sen gel bana türkiyede bunu yap ben sana o adamın yapması gerekeni uygulamalı gösteririm veya sen arabayla giderken sana yapsınlar sen de aynı tepkiyi verirsin. gerçekçi olalım biraz... adamın hayatını mahvetmiş bir grup serseri. yolda bunları arabalarla taciz etmek lazım sürekli. keşke bu olay hiç olmasaydı tabi ama olmuşken istanbulda olsaydı da hukuk gerekli cezaları verirken biz de yazılı olmayan kanunları yeterince uygulasaydık bunlara karşı yollarda...
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    range sahibi daha akıllıca davranıp kurtulabilirdi..adam da onlar kadar deli dolu olsaydı sonuç çok daha vahim olurdu.
    Crm performance

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilovevti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes polisi arasa demiş ama önceki sayfada bir arkadaşın verdiği linkte yabancı sitede verilen gelişmelerden birinde adamın kaçarken polisi aradığı yazıyor ama polis yetişememiş ne yazıkki. açık ve net söylüyorum bu konuda mantık aranamaz çünkü yanında ailesi var. adam ona rağmen minimum zararla kaçmaya çalışmış. şahsen ben olsam ya da aramızdan birisi olsa o kadar sakin kalamazdık kabul edelim. altımda tank gibi jip olsa arabada karım çocuğum olsa o otobana 100-150 tane pert motor dökerdim. allah aynısını o motorculara ve ailelerine yaşatsın inşallah ancak o zaman akıllanırlar... burda ben motor da sürüyorum araba da yok bana motorda bunu yapıyolar bu adam da haksız diyen arkadaşlara ya da abilere söylüyorum sen gel bana türkiyede bunu yap ben sana o adamın yapması gerekeni uygulamalı gösteririm veya sen arabayla giderken sana yapsınlar sen de aynı tepkiyi verirsin. gerçekçi olalım biraz... adamın hayatını mahvetmiş bir grup serseri. yolda bunları arabalarla taciz etmek lazım sürekli. keşke bu olay hiç olmasaydı tabi ama olmuşken istanbulda olsaydı da hukuk gerekli cezaları verirken biz de yazılı olmayan kanunları yeterince uygulasaydık bunlara karşı yollarda...

Bu konuyla ilgili fazla söylenecek bir şey yok,olay cok saçma sapan bir hal almış.Ben olsam aynamda o kadar motoru bir arada görsem bir şekilde sinyalimi verir sağa sola atar kendimi geçmesini beklerdim ki muhtemelen bu range e gelene kadar o otobanda bir sürü araba geçtiler ve insanlar öyle yaptı hadi geçemedin..hadi motorlu götte önünde fren yaptı ve vurdun.İnersin arabadan bir şeyin varmı hastaneye götürelim dersin ben zannetmiyorum ki ağzını burnunu kırsınlar yada kırsınlar ekstradan 3 kişiyi daha biçmek zorunda kalmazsın öylede böylede bu dayağı yiyeceksin kumar oynamazsın neyse olan olmuş,konu o değil herkesin düşüncesi yaşayışı birbirine saygısı başkadır, zaten şu posta kadar bir şey yazmadım,yolda bunları arabalarla taciz etmeli,ne kadar aciz bir davranıştır.Düşünemiyormusunuz ki en ufak bir dokunuşun sonucu karşı tarafa ölümle sonuç verir ama senin çamurluğun çizilir ya pasta cilayla yada boyayla kurtarırsın.Parça boya 250 tl diğer tarafta insan hayatı...mantık şu o zaman ben 33 inc li tahoeum la senin kücücük arabanı sıkıştırıp bariyerlere sokiyim ne kadar mantıksız dimi..
    Konu videonun dışına çıktı araba motor'a geldi ama bu insalar buna biniyorlarsa ki bence motor büyük bir kültür herkes cesaret edipte binemez az birşey de olsa saygı göstermek lazım diye düşünüyorum.Çünkü hayata bağlanabilicekleri buna bende dahil olmak üzere bir emniyet kemeri bile yok.Şu postu emin olun 6 ay önce yazmazdım çok motora binen arkadaşım var hep anlatırlardı ama hadi lan derdim serserisiniz.En efendi kullanan adam bile ya düşüyor ya başından bir belayı atlatıyor şansız olan ölüyor.Bunlarında çoğu malesef ki kendi hatasından değil sadece bir aynaya bakmama yada motorun araç olarak görülmemesinden kaynaklanan sorunlardan geliyor.Tartışma olsun diye yazmadım tartışıcak vaktimde yok zaten sadece çok az bir şey mantiliteyi değiştirip sağlıklı düşünürsek herşey daha güzel olur bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberin linkini okudum,adamın yanında karısı ve bebeği varmış jipte,motorculardan birisi kasıtlı olarak fren yapıyo adamın önünde ve adam da hafifçe çarpıyo görebildiğim kadarıyla..motorcular da inip adamı linç etmeye kalkınca adam da yanında ailesi olduğu için korkup gaza basıp kaçıyor bi kaç motora çarpıp..olayın öncesinde başka bir şey var mı bilemem ama videodan gördüğüm adam yüzde 100 haklı,motor kullanan arkadaşlar varsa lütfen kusura bakmasınlar,düzgün kullananları da tenzih ederim ama büyük çoğunluğu öküz gibi kullanıyor ve bikaç tanesi biraraya gelince kendilerini bir halt sanıyorlar aynı videodaki gibi..50 kişiyle yanında karısı,bebeği olan birine saldırmak nedir? derdin varsa ara polisi şikayet et..birkaç ay evvel Mecidiyeköy'de duran trafikte beklerken bir yarış motoru sağ önümdeki Passat'la tartıştı bir sebepten,motorcu ayağıyla Passat'ın sol aynasına tekme atıp kırdı ve kaçtı hemen,adam inip peşinden koştu ama nafile..şahsen hiç haz etmiyorum motor olayından,ilerde de çocuğum motora merak salarsa vazgeçirmek için elimden ne geliyosa yaparım

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dunden beri butun kanalalrda... Evlilik yil donumu yemegine gidiyorlarmis. Bayan 4 kere 911 i arayip yardim istemis ama artik ne olduysa gec kalmislar. Saldiran motorlularin kimlikleri tespit edilmis su an yakalamaya calisiyorlarmis.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuyu komple okudumda olaydan değil burdaki bazı yazılardan tüylerim diken diken oldu yok ezerdim yok tanımazdım yok hepsini vurudum üstünden geçerdim yazarken bile zevk keyif aldıklarını düşünüyorum bazı insanların.. insan öldürmek ezmek geçmek o kadar kolaymı o insanlarında evde anası babası kardeşi hanımı çocuğu var üstünden geçdiğin börtü böcek değil insan evladı..
    vicdanı inancı allah korsunu geçdim nasıl bir ülke olduk böyle aklım almıyor..

konu hakkında tek diyiceğim range rover motorların üstünden geçip gazlayıp gitmese altındaki aracına o kadar güvenmese olayı idare edip polisler gelene kadar otobanda gazlasa polis geldimi yırtardı..

sen hem motorların üstünden geç hemde şehir merkezine gir üstüne panikleyince bir daha ez geç motorları umursamadan ben klibi komple izledim 2-3 kere ezip geçiyor sonra çocuğu vardı hanımı vardı deyip acıtasyon yapıp burda bir çocukla kadının arkasına saklan..

o motorlular adamı dövmüşler kadınla çocuğa zarar vermişlermi vermemişler çünkü mevzuları adamla...
    kadın yada çocukla değil adam çocuğu yada karısı için değil kendi paçasını kurtarmak için ordaki kimseyi umursamadan motorları ezmiş geçmiş..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu ülkede motor kullanılmaz yazılardan ürperdim jipli sağ çekip bekleye bilirdi okadar motoru görünce niye paniğe kapılır ki insan hadi kazayla birine vurdun niye daha devam ediyosun bence az bile yapmışlar.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede motor kullanılmaz yazılardan ürperdim jipli sağ çekip bekleye bilirdi okadar motoru görünce niye paniğe kapılır ki insan hadi kazayla birine vurdun niye daha devam ediyosun bence az bile yapmışlar.
    O kadar motoru görünce niye panik yapmış,sağa çekip bekleseymiş demişsiniz ama gerçek hayatta başınıza böyle bir şey gelirse, yanınızda eşiniz ve bebeğiniz varken 50 kişi yolunuzu kesip,sizi linç etmeye kalkarsa bu kadar sakin kalabileceğinizi hiç sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o klibi izledim adamla konuşmaya çalışıyorlar motorcular kimsenin ilk başda dövüceği falan yok herif korkusundan basıp motorlarında üstünden geçip kaçıyor .. yolda bir kaç kez daha yanına yanaşıp konuşmaya çalışıyorlar adam camı birazcık açıp konuşmaya bile tenezzül etmiyor halbuki camı açıp konuşsa belki uzlaşıcak anlaşıcak gene basıp kaçıyorki yanındakiler sadece konuşmaya çalışıyor..

en son o kadar motorlunun üstünden geçip ezdikden sonra ve bunu bir kaç kez yapdıkdan sonra haliyle adamlarında bir sabır taşı var utanmadan kapalı trafikde durmuş trafikde bile motorluları ezmeye çalışıyorki adamlar hiç bir şey yapmıyor...
    adamlarında bir sabır taşı var ne yapıcak motorcular bütün arkadaşlarının ezip üstünden geçmesinimi bekliycekler..

adamın yanında karısı çocuğu varda orda hayati riski olan motorcuların anası babası eşi çoluk çocuğu yokmu..

adamın altında 2 tonluk tank gibi araç var motorcunun üstünde ne var hiç bir şey bedeni kaportası kim daha avantajlı kim daha zor durumda rangelimi motorcularmı..

orda 50 değil 100 motor olsa ne yazar ne yapabilir 2 tonluk range rovera..

adam tırsmasa ve bu kadar rahat olmasa otobandan devam ederdi polisin onlara yetişmesini beklerdi şehir içi trafiğe girmezdi.. birde hala kapalı trafikde bile motorluları ezmeye çalışmazdı..

range kaç tane motorun üstünden ezdi geçdi adam kapalı trafikde durmasa kim mağdur olurdu rangelimi motorcularmı tabiki motorcular..

adam onlarca motoru pert etti allahdan kimse ölmemiş.. hala burda yazmayın adamın karısı varmışda çocuğu varmışda ondan durmamışda adamı indirp dövmüşler karısına çocuğuna dokunmuşlarmı dokunmamışlar.. herif çoçuğunu karısını korumak için değil kendi paçasını kurtarmak için kaçmış bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende ilk videoda mevzuyu anlamayip jeep surucusune saydirmistim ancak girunuse gore adamjn pek bkr sucu yok onu resmen taciz etmisler ve sonu cok kotu olmus. Bende discovery ve national hastasiyim o kanallardada motorcularin hayatlari var ve hic turkiye gibi degil arkadsslsr kavgalar uyusturucu kumar kadinlar vs onlar baya baya tehlikeli yurt disinda bu olaylar farkli. Ne diyelim uzucu bir olay
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o klibi izledim adamla konuşmaya çalışıyorlar motorcular kimsenin ilk başda dövüceği falan yok tırsık herif korkusundan basıp motorlarında üstünden geçip kaçıyor .. yolda bir kaç kez daha yanına yanaşıp konuşmaya çalışıyorlar adam camı birazcık açıp konuşmaya bile tenezzül etmiyor halbuki camı açıp konuşsa belki uzlaşıcak anlaşıcak gene basıp kaçıyorki yanındakiler sadece konuşmaya çalışıyor..
    Sadece konuşmaya çalıştıkları için mi adamın önünde kasti fren yapıyorlar,sonra adam durunca da hepsi birden adamın üzerine yürüyor? belki adama çiçek falan da vereceklerdi..di mi ama?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İstanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece konuşmaya çalıştıkları için mi adamın önünde kasti fren yapıyorlar,sonra adam durunca da hepsi birden adamın üzerine yürüyor? belki adama çiçek falan da vereceklerdi..di mi ama?
    akıl var fikir var 2 tonluk aracın önünde 150 kiloluk motor durdurmaya çalışabilirmi biraz gördüğünüzü iyi izleyin.. fizik kanunlarına ters.. kimse adamın üzerine yürümüyor çünkü adam zaten arabadan çıkmıyorki birisi üstüne yürüsün..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akıl var fikir var 2 tonluk aracın önünde 150 kiloluk motor durdurmaya çalışabilirmi biraz gördüğünüzü iyi izleyin.. fizik kanunlarına ters.. kimse adamın üzerine yürümüyor çünkü adam zaten arabadan çıkmıyorki birisi üstüne yürüsün..
    150 kiloluk motorlardan 50 tane olunca durdurur tabi,50 motorun adamın yolunu kesip adamın yanına aa çok ayıp demek için gittiğini düşünüyorsanız diyecek bir şey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İstanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 kiloluk motorlardan 50 tane olunca durdurur tabi,50 motorun adamın yolunu kesip adamın yanına aa çok ayıp demek için gittiğini düşünüyorsanız diyecek bir şey yok
    50 motor yok ben o klibi komple izledim zaten ilk vurmadan sonra toplanıyorlar haliyle oda tırsıp bütün önündeki motorları ezip kaçıyor ondan sonra peşinde 10 tane toplasanız motorlu takılıyor.. onlarda defalarca yanına yanaşıp konuşmaya çalışıyor ama adam camını bile açmaya kokrduğu için dahada basıyor.. olay bundan ibaret ben dayak yemezdi demiyorum belki yerdi belki döverlerdi ama bu kadar büyümezdi adamda bu hale gelmezdi..

olay tek taraflı bir mevzu değil direk cana kasıt var range li adam tacize bile uğrasa en azından öyle söylesede cana kasıt var ve direk suçlu.. belki orda inip delikanlı gibi dimdik ayakda dursaydı dayak yerdi belkide yemezdi uzlaşma sağlanırdı anlaşırlardı yollarına bakarlardı ama her şekilde haklı olurdu range i süren adam.. ve o zaman onu burda en çok savunan ben olurdum...

o motorcularda öyle serseri başka dünyadan gelmiş uzaylılar değil içlerinde sabıkalısı suçlusu yokmudur elbetki vardır ama çoğunun bir işi gücü normal bir hayatı var belki birisi o range i kullanan adamın yöneticisi belki biri yan masasında çalışan arkadaşı yada onun emrinde çalışan memuru neticede onlarda insan normal bir hayatları var motor sürmeleri onları serseri barbar psikopat yapmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca saldirsnlardan birinin 21 tane sabikasi varmis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca saldirsnlardan birinin 21 tane sabikasi varmis.
    10 tane daha yapsa tombala yapıcak desene birinci ve ikinci çinkoları yapmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha motorculara masum gosterme eleman bildigin oldurmeye gitmis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)